1."http://www.pimpmyzen.com/request.php?24" sitesinden creative wizard ı indirin. 2."Upload firmware" e basın. 3.zen i bağlayıp wizard daki listeden seçin. 4.Tkrar upload firmware butonuna basıp vereceğim dosyayı indirin. İndireceğiniz dosyanıun linki:http://www.mediafire.com/?fg0lguswcle Zen reset atacaktır. Sonra vista yı zen de kullanın... Test edildi.
bence fazla oynamamak lazım bu kdara derinlerde, zaten wallpaper değişince herşeyi değişiyor...
adı üstünde theme.tema.wallpaper sadece arkada gözüküyo.bunda mesela ana menüde müzikradyo falan diye gidiyor ya o resimlerde değişiyo.yazı tipinide değiştiriyoruz. bir soru soracağım.bu creative wizardla istediğim yazı tipini zene yükleyebilirmiyim?
Müzik radyo simgeler falan değişmiyo kafadan sallamayın.İstediğin yazı tipi için ; Creative Wizard aç > make font firmware > input a istediğin fontu koy outputta senin font firmware dosyası olarak çıkıcak.Ondan sonrada upload firmwareden halledersin.Hadi bakalım...
Müzik radyo simgeler falan değişmiyo kafadan sallamayın.İstediğin yazı tipi için ; Creative Wizard aç > make font firmware > input a istediğin fontu koy outputta senin font firmware dosyası olarak çıkıcak.Ondan sonrada upload firmwareden halledersin.Hadi bakalım...
sen sadece bu tameyı diyorsun.pimpmyzen sitesinde bir kaç tema daha var.onlrın birinde değişiyo simgeler.ben başka tema yükledim.vista teması değil
sen sadece bu tameyı diyorsun.pimpmyzen sitesinde bir kaç tema daha var.onlrın birinde değişiyo simgeler.ben başka tema yükledim.vista teması değil