ahaha yalana gel fiber optik kabloymuş fiber optik kabloyla gelen sinyalleri çözmek için ayrı cihazlar bulunur, bu cihazlar da ancak ya santrallerde ya da evin önündeki şebeke kutularında olur
ahaha yalana gel fiber optik kabloymuş fiber optik kabloyla gelen sinyalleri çözmek için ayrı cihazlar bulunur, bu cihazlar da ancak ya santrallerde ya da evin önündeki şebeke kutularında olur
aynen katılıyorum dijital bi cozucu bi kutu lazım bu is icin oyle kablolarla cozulecek sinyal turleri degil bunlar!! ama eger ise yarıyorsaki,yarıyorki uretilmis,kotu bi ses elde edilir bence!! ama bunu ellede yapmak mumkun fotorafa bakarak!!!gerekli parcalar karakoyden temin edilebilir ve masrafı 10 ytl bile tutmaz!! bilmiyorum bence sacma bi ekipman ise yarayacagını zannetmem!!!
evde:2x extreme gammer-cretive t6100-creative g500-altec lansing fx5051 ve vs3251-sony dav dz630 ev sinema sistemi!!! arabada:2x jl 10w6v2d4 subwoofer-4x jbl gto6507c mid takımı-4x pioneer tsa6982s-forx xd1 bas anfisi-pioneer gm6300 anfi alpine ıvad310r/rb dahili ekranlı dvd oynatıcı!!! cepte:samsung i900 omnia creative ep630!!!
Arkadaşlar o linkte iki kablo var. biri optik ses için diğerde companent bağlantı.Tek kablo değil o Ps3 için diyor dikkat ederseniz.Analog bi sistemi dijital bağlamaya yarayan bi kablo değil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 14 Temmuz 2008; 21:05:10 >
P4 3.0Ghz / Asus P5GD2-X LGA775 / Seagate 120GB SataII / OEM(512MBx2)-Kingston(1GBx2) /Asus GeForce 6600 Silence/ LG CD-RW / LG DVD-RW / Samsung 740N 17" / Logitech MX3200 Wireless / Creative Audigy Value 7.1/24Bit (x-fi audio mod)/ Creative GigaWorks G500
�Ben Atatürkçüyüm, ben cumhuriyetçiyim, ben laikim, ben anti-emperyalistim. Ben özgürlükçüyüm. Ben Bağımsız Türkiye`den yanayım. Ben insan hakları savunucusuyum. Ben terörün karşısındayım. Ben yobazların, hırsızların, vurguncuların, çıkarcıların düşmanıyım. Öyleyse, vurun, parçalayın! Her parçamdan benim gibiler, beni aşacaklar çıkacaktır.� Uğur MUMCU
manet sorunu nsl çözdün arkaşım? o linkteki kabloyu alarak deil herhalde kablo x540 fiyatına ztn nasıl yatpını sölersen sevinirim çünkü banada lzm pm attım ztn de bakmışın ama cvp yazmamışsın hala cvbını bekliyom
furkan senin gönderdiğin linkeri inceledim 15 ytl olan 5.1 simule ediyor pahalı olan ise 5.1 i destekleyip desteklemediğini bualamadım ben geçici bir çözüm buldum aslında elektronikçiden sterio çoklayıcı adıyla satılan 50 ykr luk 2 adet soket aldım ve birbiri üstüne taktım sonuç olarak 3 adet çıkış eldeettim 5.1 özelliğini kullanmasmda 5 hoparlör de çalışıyor (geçici çözüm işte) yani 15 ytl verme 1 ytl veya 2 ytl ye aynı sonucu alrsın