Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
microsoft rescula aldım..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> microsoft rescula aldım.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
badtr

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 10:12:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selam arkadaşlar,

Bu aralar cod4 e merak sardığımdam Microsoft sidewinder den sonra klavyedede rescula aldım, kısaca gördüklerimi yazayım,

* gördüğüm en ağır klavye diyebilirim, elime aldığımda oha bu ne dedim, masaya koyduğunuzda sağa sola kayması mümkün değil, hatta ittirmeniz bile zor kaldırıp koymakta fayda var bu iyimi yoksa kötümü bi özellik karar veremedim çünkü eski klavyemi hafif bi bilek hareketi ile kaydıra biliyordum bunda ise zor.

* tuş aralıkları iyi logtech in 2 modelini kullanmıştım tuş aralıkları çok az olduğundan baya zorluk çekmiştim

* 5 bir köşede 5 diğer köşede makro tuşları var ama 3 er tanesi dolu üstlerinde işaretleride var cd çıkarma vs gibi, yani 2 sağda 2 solda toplam 4 adet tuş var var kullanabileceğiniz, gerçi oyun esnasında elinizi kaldırıp oraya getirmek falan bence pek kullanışlı değil,

*klavye baya bi geniş rahat ama boşluk tuşunun altındaki o ek parçada sanki malzemeden çalmışlar, biraz daha kenarlara doğru uzasa sanki daha iyi olacaktı ellerinizi klavyeye koyduğunuzda bilekleriniz o parçanın tam uçlarına geliyor

* mavi ışıklı aydınlatması süper karanlıkta rahatça yazı yazıyorsunuz, gerçi ms sidewinder i kırmızı bunu mavi ışıklı yapmış bence mausuda mavi yapsa süper olacakmış

* aldıktan sonra fark ettiğim, dana önce fark etseydim almayacağım eksi bir yanı klavye üstünde türkçe karakterler yok.. bence en büyük eksiği bu, bu arada bu konuda yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı yani buna tuş bulabilirmiyiz..

*klavyede usb girişide mevcut kasası masa altında ve önde usb girişi olmayanlar için güzel ama koymuşken 2 tane koysalarmış harici disklerde daha rahat olurmuş onlarda 2 usb girişi gerekiyor çünkü.

bu arada vatan bilgisayar topkapı şb sinden aldım mecidiyeköye gelip kutuyu açtığımda üst naylonlarının açıldını ve her tarafının toz içinde oldunu gördüm, üstelik ek parçada yoktu geri götürdüm meğer teşhir ürünü imiş kutuya koyup kaldırmışlar değiştim tabi ama değişirkende koruma etiketi açık olan ürünü neden aldınız diyede fırça yedim ...

84 ytl ye değermi derseniz türkçe karakterleri olsa idi değer derdim ama eksiklik ile bence değmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtr -- 14 Temmuz 2008; 10:14:03 >

ASUS Rampage Formula X48**Q6600 2.40GHz / Thermalright Ultra-120 Extreme CPU Cooler ** Armor+ / Enermax infiniti 650W ** Zotac 8800 GTS (G92) 512 Mb ** Mushkin Xtreme Performance 2x2 gb 1066mhz ** Samsung 320GB - WD 750 GB ** LG GSAH42N 18X DVDRW **Samsung 2232BW ** Creative İnspire T6060 / X-FI Xtreme audio ** Logitech MX3200 ** Logitech cordless rumblePad2 ** U.S.Robotics 9108 ** Vista x64 **

O/C yapmak isteyenler için rehber

Rapator

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Temmuz 2008; 10:47:13 

Hayrılısı olsun, bi fotoğraf filan koysaydın...

AMD X2 4000+MSI K9A2-CF+2x1 GB DDR800 A-Data Vitesta Extreme Edition+MSI RX3850-T2D256E-OC+SkyStar2 2.6D+400GB Samsung SATA2 16MB+Airtes RT-205TT+Asus DRW-1608P3S+Lite-on LTN525+Nec Floppy +Pegasus 8029B34+High Power 500W+Samsung 223BW 22" LCD+A4Tech XL-750BF+A4Tech X7 G800MU+Orite RN4000+Logitech X540+WD My Book EE 500GB+Bigboy 1GB Usb+Kingston 2GB Usb+HP F370+Powercom BNT 600A+KODAK CX6330+Bigboy 1GB SD+SONY DSC-S730+Sony 4GB MSPD+Nokia 6300+Bigboy 1GB MicroSD+Nokia 3310+Nokia 6100
ceka13

14 Temmuz 2008; 11:19:53 

Hayırlı olsun. Hakkaten 1-2 fotoğraf koysaydın.

badtr

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 11:40:06 

akşama foto ekleyeceğim şu an işyerindeyim o yüzden arkadaşlar

ASUS Rampage Formula X48**Q6600 2.40GHz / Thermalright Ultra-120 Extreme CPU Cooler ** Armor+ / Enermax infiniti 650W ** Zotac 8800 GTS (G92) 512 Mb ** Mushkin Xtreme Performance 2x2 gb 1066mhz ** Samsung 320GB - WD 750 GB ** LG GSAH42N 18X DVDRW **Samsung 2232BW ** Creative İnspire T6060 / X-FI Xtreme audio ** Logitech MX3200 ** Logitech cordless rumblePad2 ** U.S.Robotics 9108 ** Vista x64 **

O/C yapmak isteyenler için rehber

darkswordman

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 12:25:02 

Keşke Razer Tarantula veya Lycosa yada Steelseries 6G veya 7G alsaydın...

CS Gaming Ekipmanları İnceleme & SS[Güncel]Tıkla!
SteelSeries 5H V2
sonsuzuncu

19 Temmuz 2008; 17:36:49 

quote:

Orjinalden alıntı: badtr

akşama foto ekleyeceğim şu an işyerindeyim o yüzden arkadaşlar

5 gün oldu

moonwalker_arc

19 Temmuz 2008; 21:45:51 

Bende şu an bir seçim yapmak üzereyim, reclusa alsam mı almasam mı kararsız kaldım g15 aklımı çeliyor ama o da çok pahalı, beğendiğim gözümü kırpmadan alacağım bir klavye vardı logitech wave fakat alanların yorumları beni vazgeçirdi 3 tuşa aynı anda basılmıyor ve tuşların üzeriindeki yazılar 3-4 ay gibi bir sürede siliniyormuş 90 liralık bir klavye için 20 liralık klavyelerde bile olmayan bu sorunlar beni wave almaktan vazgeçirdi şu an aklımda kalan tek model reclusa gibi görünüyor.

Aranızda reclusa kullananlar varsa reclusada da aynı tuş kilitleme hataları var mı ? yani 3 tuşu aynı anda alabiliyor mu ?

"Başlamak Bitirmenin Yarısıdır"

M o o N W a ! K e R ' s Mod Shop
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> microsoft rescula aldım.. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Jack Keane video inceleme
Adventure severler hazırlanın Jack Keane ile ingiltereye gidiyoruz
IDEMARK İnteraktif yazı tahtas
Eğitim teknolojilerinin ulaştığı son noktalardan biri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç