Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Arankazan hakkında

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> Arankazan hakkında Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
#Unique

14 Temmuz 2008; 10:00:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Dün arkadas aradı trkcll'den yarım saat falan konustuk sonra bi baktım mesaj 20 dakika konustuğunuz için 20 kontör hediye diye,sevindirik oldum Aklıma takılan su bu arankazanda yalnızca diğer gsm hatlrdan veya sabit hatlardan arandıkça mı kazanabiliyoruz?Avea'dan avea'ya olmuyor mu?

kampüs61

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 10:21:24 

diğer hatlar aranınca kazanılıyor

ßeni YormayIn! -- çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! -- Nefret Ederim! ßana ßi$ey sOrmayIn! -- ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn -- ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! -- DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! -- GeLiyorum!... Dalga geÇeLim. -- ßayıLıyorum !..
Derdinmi var ¿ -- DinLiyorum ... çOk mu zOr¿ -- Ugra$Iyorum!.. ßana a$Ik oLma! -- ßen oLamIyOrum !!! km ne derse dsn bn böleimm degsmyrm
#Unique

14 Temmuz 2008; 10:26:29 

Teşekkür ederim Kıyak işmiş harbici,tam da kontöre ihtiyacım vardı,çok iyi oldu

kampüs61

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 10:28:21 

rica eder güle güle kullan banada 30 kntür gelmişti hemde ihtitacım olduğu anda başka bişiy istesem olucaktı galiba
teşekkürler avea

ßeni YormayIn! -- çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! -- Nefret Ederim! ßana ßi$ey sOrmayIn! -- ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn -- ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! -- DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! -- GeLiyorum!... Dalga geÇeLim. -- ßayıLıyorum !..
Derdinmi var ¿ -- DinLiyorum ... çOk mu zOr¿ -- Ugra$Iyorum!.. ßana a$Ik oLma! -- ßen oLamIyOrum !!! km ne derse dsn bn böleimm degsmyrm
#Unique

14 Temmuz 2008; 10:30:34 

17 Haziran'da 150 kontör yüklemiştim patlıcan üyeliği de var hala o yüklememden kazandığım şeylerle geçiniyorum 1 aydır,5000 sms de var kontör sorunu yasamıyorum Avea sayesinde

kampüs61

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 11:08:38 

çok farklı ve fırsatlar sunuyor avea umarım sende şebeke sorunu yaşamıyorsundur...

#Unique

14 Temmuz 2008; 11:33:27 

Ara sıra mesajların gönderiminde sorun oluyordu bi ara ama bu aralar hiç sorun yok çok şükür

L a s T
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 2 günü kaldı.

18 Temmuz 2008; 0:38:23 

505 için geçerli mi?
#Unique

18 Temmuz 2008; 9:30:12 

quote:

Orjinalden alıntı: L.a.s.T

505 için geçerli mi?

Geçerlidir heralde,özel bir tarife değil bu sanırım,tüm avealılar baska operatörlerden arandıkça kazanıyorlar diye biliyorum.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> Arankazan hakkında Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
darkSektor video inceleme
Bir virüsün, süper güçler eklediği kahramanımızla Ruslara hadlerini bildiriyoruz
Zotac 9800GTX+ AMP Edition
nVidianın revize ettiği 9800GTX, ATI HD4850 karşısında