Giriş
14 Temmuz 2008; 10:00:47
Dün arkadas aradı trkcll'den yarım saat falan konustuk sonra bi baktım mesaj 20 dakika konustuğunuz için 20 kontör hediye diye,sevindirik oldum Aklıma takılan su bu arankazanda yalnızca diğer gsm hatlrdan veya sabit hatlardan arandıkça mı kazanabiliyoruz?Avea'dan avea'ya olmuyor mu?
14 Temmuz 2008; 10:21:24
diğer hatlar aranınca kazanılıyor
_____________________________ ßeni YormayIn! -- çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! -- Nefret Ederim! ßana ßi$ey sOrmayIn! -- ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn -- ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! -- DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! -- GeLiyorum!... Dalga geÇeLim. -- ßayıLıyorum !.. Derdinmi var ¿ -- DinLiyorum ... çOk mu zOr¿ -- Ugra$Iyorum!.. ßana a$Ik oLma! -- ßen oLamIyOrum !!! km ne derse dsn bn böleimm degsmyrm
14 Temmuz 2008; 10:26:29
Teşekkür ederim Kıyak işmiş harbici,tam da kontöre ihtiyacım vardı,çok iyi oldu
14 Temmuz 2008; 10:28:21
rica eder güle güle kullan banada 30 kntür gelmişti hemde ihtitacım olduğu anda başka bişiy istesem olucaktı galiba teşekkürler avea
_____________________________ ßeni YormayIn! -- çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! -- Nefret Ederim! ßana ßi$ey sOrmayIn! -- ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn -- ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! -- DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! -- GeLiyorum!... Dalga geÇeLim. -- ßayıLıyorum !.. Derdinmi var ¿ -- DinLiyorum ... çOk mu zOr¿ -- Ugra$Iyorum!.. ßana a$Ik oLma! -- ßen oLamIyOrum !!! km ne derse dsn bn böleimm degsmyrm
14 Temmuz 2008; 10:30:34
17 Haziran'da 150 kontör yüklemiştim patlıcan üyeliği de var hala o yüklememden kazandığım şeylerle geçiniyorum 1 aydır,5000 sms de var kontör sorunu yasamıyorum Avea sayesinde
14 Temmuz 2008; 11:08:38
çok farklı ve fırsatlar sunuyor avea umarım sende şebeke sorunu yaşamıyorsundur...
14 Temmuz 2008; 11:33:27
Ara sıra mesajların gönderiminde sorun oluyordu bi ara ama bu aralar hiç sorun yok çok şükür
18 Temmuz 2008; 0:38:23
505 için geçerli mi?
18 Temmuz 2008; 9:30:12
quote: Orjinalden alıntı: L.a.s.T 505 için geçerli mi? Geçerlidir heralde,özel bir tarife değil bu sanırım,tüm avealılar baska operatörlerden arandıkça kazanıyorlar diye biliyorum.