Şimdi Ara

## Kodak'dan 15x Optik Yakınlaştırma Yapabilen Yeni Kamera ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Kodak'dan 15x Optik Yakınlaştırma Yapabilen Yeni Kamera ##


    Görüntüleme teknolojilerinde endüstrinin köklü isimlerinden biri olan Kodak hazırladığı yeni dijital kamerasını duyurdu. EasyShare Z1015 IS olarak adlandırılan yeni model özellikle sahip olduğu 15x optik yakınlaştırma yeteneği ile öne çıkacak gibi görünüyor. 10MP destekli sensör ile donatılan EasyShare Z1015 IS ayrıca optik görüntü stabilizasyonu da yapabiliyor. ISO 6400 hassasiyetine sahip olan Kodak'ın yeni kamerası, 3" LCD ekran ile desteklenmiş durumda. 30FPS hızında 720p HD video kaydı da yapabilen ürünün Eylül ayı içerisinde yaklaşık 350$'lık etiket fiyatı üzerinden yurt dışında kullanıma sunulması bekleniyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 720p de 30fps lik video kayıt ve 15x optik zoom süper yhaw ve fiyatta uygun
  • bende z812 var deli makina video kamera gibi zoom yapıyo gerci 12x optik ama bide çok kaliteli video cekiyor hd formatında.makina öyle resimde göründüğü gibi büyük te değil avuca rahat sığıyo.yüz tanıma özelliği var bu savas uçaklarındakine benzer sanki düşman uçağına kilitlenmiş gibi yüzü takip ediyo acayip bişe
  • acaba 720p 30fps kayıt yaparken bitrate değeri nedir?
    hd standardı 9000 diye biliyorum.
  • tabii rekabet böyle güzel makinalar ortaya cıkarıyor!!!
  • z1012 kullandım bir kaç gün. HD video çekim özelliği kesinlikle iyi değil. MOV formatında çekim yapıyor. Canon'un video çekimiyle kıyaslanmaz.
    Yeterli ışık altında çekimleri çok iyi kodağın ama iç mekan çekimleri bulanık. en azından benim tecrübelerim o yönde
  • paylasim icin tesekkurler alinti yaparak kodak ana topiginede yaziyorum simdi
  • dayıyorlar tırnak kadar sensörlere 10mp'i bir de 15 20 x zumu sonra milletiğin ağzının suyu aksın:)
  • Merhaba gerçi eski tarih ama beliki birilerinin ihtiyacı olabilir arama felan yaparken kodak z1012 gündüz video kaydı ve resim gerçekden güzel ama gece malesef berbat tripod çekimlerine rağmen ben begenmiyorum yani daha iyisi olabilirdi dosya uzantısı mov mpeg 4 codecli mov ve çoğu mov gösteren video player okumuyor convert etmeniz gerekli ama oda yüklü dosyalar olunca gerçekden zor telephoto lens felan araştırdım 3.2x var americadan gelcekde cevap vereceklerde gerçi slr makine kadar performans ve yedek parça beklemiyor insan ama yarı slr diyecek performansı ancak gündüz çekimlerinde alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.