Farkında olmalı insan...Bir damlacık sudan yaratıldığını farketmeli....Anne karnına sığarken dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda bir metre karelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli....Henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu, ölürkende aynı avuçların "herşeyi bırakıp gidiyorum işte" dercesine apaçık olduğunu farketmeli... Ve ona göre yaşamalı ....
360 mm radyatoru alırsanız 800 rpm de donen fanlarla soğutma yapabilirsiniz. bu sayede herhangibir ses sorunu yaşamazsınız. benim bu radyatoru tavsiye etmemin sebebi bu. eğer diğer radyatoru seçerseniz daha yuksek rpm, dolaysıyla daha yuksek ses şiddeti oluşacaktır. tabi yer sıkıntınız yoksa.
Ben sanırım dual loop yapıcağım.O yüzden kasanın yanına yatay yerleştirebileceğim (Silverstone TJ7 gibi)Alphacool NexXxoS Pro III 360mm radyatörü seçtim(3cm kalınlığı var fanlar ile 5.5cm oluyorlar ideal benim kasa için) birde 120mm radyatör alıp onuda alt bölümde dikey olarak kullanmayı düşünüyorum. Bu arada ek bilgi olsun : Bir ara Cosmos S kasalara bakıyordum eğer bu kasayı almak istiyorsanız üst bölüme modifiye etmeden 360mm 3cm kalınlığındaki radyatörler aynen sığıyor çok da şık oluyor.Alt bölümede 120mm sığdırabiliyorsunuz hdd kutusunun yanına dikey olarak.Böylece kasa dışına taşmadan çok güzel bir çözüm üretilebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 14 Temmuz 2008; 22:02:05 >
HWA Overclock & Modding Intel Cedarmill 641 - Asus P5KE-Wifi P35 - 2Gb Mushkin DDR2 800 Cl5 - 256Mb Leadtek 7600GT X-Spice Kira 530Watt - A+ Black Pearl - Seagate 2x250Gb SATA2 - Western Digital 500Gb SATA2 16x Pioneer DVD - 16x BENQ 1650 DVD-RW - Pioneer KEH-7250 & TS-A6956 (150Wx2) EK Supreme Acetal - EK NF4 - Magicool Extreme II-240mm - Magicool Extreme I-120mm - Laing DDC - Magicool Silindirik Hazne - 150mm
Model bazında farklılıktan mı söz ettiğinizi yoksa birebir aynı modelde olanlar için mi aynı ürünler olarak bahsettiğinizi anlıyamadım. Ancak biri çin biri alman malı iki ürünü test ettim. Aynı koşullarda aralarında 3 derecelik bi az fark da olsa (her iki tip aynı radyatörde 3 cm model için söylüyorum) kesinlikle ürünlerin aynı kalitede olduğuna inanmıyorum.Saygılar.