Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
scarlett ile minton arasındaki farklar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> scarlett ile minton arasındaki farklar Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tuturuk

14 Temmuz 2008; 2:50:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

geçen gün arkadaşa divix player almaya gittim ve oradaki satıcıya mintonla scarlet arasındaki farkları sordum ve cewap olarak hiçbir fark yok dedi.......
1- buradan teknosa vb.. gibi magzalarda ürün görevlilerine birseyler sorarken şunu unutmayın siz kesinlikle sorduğunuz adamdan daha çok bilgiye sahipsiniz
bende inandım ve aldım eve geldim scarlet 1201 modelini ewde ise minton 1304 var; dedimki 10 ytl yakın mebla cebimde kalsın nede olsa hiçbir fark yokmuş
2- yine bi kez daha anladımki hakketten ürün görevlileri hiçbirseyden anlamayan insanlarmış
scarletti açdı dendedim güzel usb hızlı felan felan felan...... ama ben üründen kıllandım bikere ve hemen araştırmaya koyuldum ürnleri sıkı bir kıyaslamaya koyuldum

ARADAKİ FARKLAR:

1- çitsetler farklı minton mtk 13... kullanırken
mtk çipsetleri: hemen hemen bütün markalar bu çipseti kullanıyorlar sadece ara yazılımlar ve flasların büyüklükleri farklı philips myk çipsetini kullnıyor ve mintonda ama minton un flası küçük ve bi çok özellikten feragat ediyor misal altyazı ile oynama ve divix 3... ları destek vermek
devam ediyorum: scarlet zoran vaddis 9.. kullanıyor
zoran vaddis: bu ürünüde büyük markalar kullanıyor
2- ara yüzler biribiriyle alakasız
3- minton 1304 menüde daha faazla seçenek varken scarlette seni menülere sıkıştırıp secenek sunmamışlar
4 mintonda herşey daaha canlı renkler dahakeskin scarlette ise mat bulanık bir görüntü var kıyasla ama kesinlikle kötü degil yine de iyyi
5- mintonda altyazı küçük ve arka zeminle bütünleşirken scarlet olayı çözmüş

neyse kısaca kasa olarak aynı olan ürün aynı şirketin bünyesinde distiribitörlüğü yapılıyor

ŞİRKET HAKKINDA:

isatanbu merkezli olan bu firma aradıgınızda sorularınız cevaplama için birileri karsınıza cıkıyor sorularınıza cewap veriyorlar ama bir çözüm üretemiyorlar: nasıl diyecekseiniz kısa bir süre önce ana kartı istedim ve bana bu ürünü yetkili servislerimizden alabilirsiniz diyorlar yetkili servisler hakkaten yetkili adamlar 50 milyon + kdv istiyor ana kartına ( bu arad ürün sıfırı 59 lira) neyse yalvar yakar 30 ytl ye indiler ama bu rakam bile beni sinir etti bazı markalar bu fyata ürün satıyor.

SON OLARAK:

bu ürünü alacak arkadaslar kesinlikle almayın ürün hakkında kötü bir fikir beyanetmiyorum sadece arkasında duranlar biraz canımı sıkıyor . birde alacagınız bütün bu tarz ürünler markalar farklı bile olsa size sagladıgı rahatlık aynı olacaktır bir çok marka için aynı olacagını düşünüyorum

E 4500 -ASUS 8600GT- GA. P35 DS3L-2X1GB 800KINSTON-AOPEN H500Y12-CHİMEİ 946A-160 SATA 2 SAMSUNG-PHILIPS DVDR1625K/30-PHILIPS 5200-- TECHRA TR202- PS2(MARTİX)- SEG5533-MİNTON 1304-SAMSUNG X660-P4 1.7- 3X256 133 SDRAM- AOPEN AX4BS-V- ASUS ATİ 9250SE- 40GB SAMSUNG- 40 GB SAGATE- avermedia 203(2tane)- EVEREST BKD333-PHILIPS 107 E21-HP 840C-hitachi wm e575le
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> scarlett ile minton arasındaki farklar Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Point of View GTX260 ve GTX280
En hızlıyı 2 ile çarptık!
ATI R600 HD 2900XT ekran kartı
ATI in merakla beklenen yeni grafik yongası R600 mercek altinda

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç