Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Ağ Problemi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Ağ Problemi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
grimser

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Temmuz 2008; 0:08:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar biraz uzun,ama gerçekten yardımınız gerekli.

İş yerimde 8 bilgisayarlık bir ağ ve ip kamera var. Geçen gün elektrikler gidip geldi ve bu yüzden bazı ayarlar kendi kendine bozuldu.Öncelikle ip kameramız çalışmaz oldu.Ne yaptım ettiysem bir türlü yapamadım.Ha bu arada tabiki sabit ip kullanıyoruz.

Benim kullandığım bilgisayarın ağ ip'si (yani 10.0.0.8 ) yok direk otomatik ip al'a bağlı ve tüm ağlara bağlanabiliyordum.Bugün modemle ilgili bazı ayarları kontrol ettim wan nat lan virtual server gibi ve burada yaptığım ufak bir değişiklik yüzünden internet bağlantısı gitti.ip kameraya dışarıdan erişilemediği için bende virtual server kısmında ip ve port ekleme bölümünden kendi sabit ip'mizi ve 80 nolu portu ekleyip kaydettim ve modemi resetledim, işte bundan sonra bir daha internet bağlantısı hiç gelmedi ve bilgisayarım ip alamamak gibi bir problem çıkardı.Az önce söylediğim ağ ip'im yok otomatik alıyorum dediğim olay bitti ve bilgisayar ip alamıyor demeye başladı.

Bende kendim ip girdim misal 10.0.0.15 gibi ve diğer alt ağ maskesi ağ geçidi gibi değerleri girip kaydettim bu sefer ağa bağlanabildim tekrar,fakat yine internet bağlantısı gelmedi

Evet arkadaşlar,sizce ben nerede yanlış bir ayar yaptım ki bu hale geldi durum,çünkü bu durumdan dolayı bütün bilgisayarlarda da internet gitti.Yardımlarınızı bekliyorum Dh

Keşkelerle Başlar, Neyselerle Biter Hayat
espirtlotus

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 4:07:45 

Öncelikle port ekleme bölümünden nasıl ip ekleyebiliyorsunuz?
Modemin diğer bilgisayarlara otomatik ip ataması için, belki kurcalarken disable yapmışınızdır. DHCP'yi aktif hale getirmelisiniz. İnternet sorunu için elle ip girdiğiniz alandan Gateway yazdınızmı acaba?

Web tasarımı, Logo, Banner, Online Dergi, Afiş, Cd/Dvd Kapak, Kartvizit
DiabloXT

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 4:26:06 

Modem ekleme derken kastı NAT ile Virtual Server oluşturup Port yönlendirmesi yapmaktır bence.

Ben de yanlışlıkla DHCP 'yi kapattığınızı düşünüyorum.Ayrıca,son çare olarak modemi resetlemeyi de deneyebilirsiniz,tabii özel bir ayarlamanız yoksa...

AMD Athlon 64 X2 4000+ @ 5400+ [2.8Ghz 1.27V] | MSI K9A2CF 790X | Asus 256MB X550 | Emanet Elixir 512MB DDRII 533 :)
Tagan 2ForceII 800W | Seagate 500GB | NzXT Guardian Kasa | LG F700B | A4Tech X750BF | Ha bi de 1.44" Disket :)

CS 1.6 Fun-Pro Serverimiz : 212.68.45.17
CS 1.6 GunGame-ZoMbie-DeathMatch Serverimiz : 212.68.45.77
CS 1.6 DHKT Klan Maç Serverimiz : 212.68.45.78
DHKT | DiabloXT

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Ağ Problemi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Titan Amanda video incelemesi
Alinabilecek en performansli islemci sogutucusu Titan Amanda
PoV 8800GTS 320 EXO edition
PoV 8800GTS 320 Exo mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç