Şimdi Ara

## GeForce 177.66 Beta Sürücüsü İndirilebilir Durumda ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## GeForce 177.66 Beta Sürücüsü İndirilebilir Durumda ##

Nvidia cephesinde sürücü güncellemeleri hız kesmeden devam ediyor. Her ne kadar resmi olarak yayınlanmış olmasa da Beta aşamasında olan 177.66 sürüm numaralı yeni GeForce sürücüsü indirilebilir durumda. Sürücünün getirdiği yenilik ve iyileştirmeler hakkında henüz net bir bilgi olmamakla birlikte GeForce FX, 6, 7, 8, 9 ve GTX 200 serisi ile kullanılabildiği öte yandan Nvidia'nın henüz kullanıma sunmadığı GeForce 9500 ve 9400 serilerine ek olarak GeForce 9800GT desteği sunduğu belirtiliyor.

GeForce 177.66 Beta sürücüsünü indirmek için;

- GeForce 177.66 beta (Windows XP 32bit)
    http://www.toomanydownloads.com/index.php?option=com_mtree&task=viewlink&link_id=137&Itemid=54
    - GeForce 177.66 beta (Windows XP 64bit)
    http://www.toomanydownloads.com/index.php?option=com_mtree&task=viewlink&link_id=138&Itemid=54
    - GeForce 177.66 beta (Windows Vista 32bit)
    http://www.toomanydownloads.com/index.php?option=com_mtree&task=viewlink&link_id=139&Itemid=54
    - GeForce 177.66 beta (Windows Vista 64bit)
    http://www.toomanydownloads.com/index.php?option=com_mtree&task=viewlink&link_id=140&Itemid=54
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• adamlar habire driver çıkarıyo.. iyide yapıyolar.. DARISI ATI nin BASINA ( oyun çıktıktan 3 ay sora kartımızın gerçek performansını görebiliyoruz anca )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0LDB0Y -- 13 Temmuz 2008; 23:40:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: IhtiyarDelikanli

adamlar habire driver çıkarıyo.. iyide yapıyolar.. DARISI ATI nin BASINA ( oyun çıktıktan 3 ay sora kartımızın gerçek performansını görebiliyoruz anca )

Malesef.Şu yazılım işini bir oturtamadılar.
  • her zaman denildiği gibi nVidia nın yazılımcıları ati de olsa piyasa da nvidia diye bi marka kalmaz
  • atinin genel sorunu yazılım nvidia saırım daha profesyonel çalışıyor bu knuda
  • ama nedense hep beta bir beta olmayn göremedik
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

her zaman denildiği gibi nVidia nın yazılımcıları ati de olsa piyasa da nvidia diye bi marka kalmaz

Kabûl edelim ki çok iddialı ve dayanaksız bir söz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

her zaman denildiği gibi nVidia nın yazılımcıları ati de olsa piyasa da nvidia diye bi marka kalmaz

Kabûl edelim ki çok iddialı ve dayanaksız bir söz.

yani biraz mübala sanatı kullandık ama nvidia nın yazılım konusunda atinin önünde olduğu bir gercek atide nvidia kadar başarılı olsaydı yazılımda nvidia dan daha iyi olacağı bir gercek

• HA bire yeni driver çıkartıyor Nvidia ama değişen ne ?
    Ben öle abartıldığı kadar bir performans artışı ile hiç ama hiç karşılaşmadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gündoğdu

HA bire yeni driver çıkartıyor Nvidia ama değişen ne ?

olmazmı ya elbette oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gündoğdu

HA bire yeni driver çıkartıyor Nvidia ama değişen ne ?

+1 bende ole fazla bi artış görmemedim şimdiye dek
  • nvidia her driverinde oyununa göre bazen 10 fps artış yakalaya biliyor
    size denk gelmemesinin sebebi o oyunu oynamıyor olmanız olsa gerek
  • 175 serisi ile 177 ler arasında büyük sıçrama var performans açısından.
  • 9600GT için fizik driveri çıkacak mı?Çıktı mı?
  • Yiğidi öldür hakkını ver.Nvidia'ya driver konusunda ne intel nede AMD-ATİ rakip olabilir.
  • Cuda ve physx destekli mi bunlar?
  • biri diyordu 8800 kartlara sürücü desteği kalktı gelsin baksın

bende 175,19 var physx desteğivar 8800 gt heralde bundada vardır getirilerineler acaba
  • Bu sürücüde, XP 32 bit ile "gelişmiş görüntü ayarları" kısmını ilk açarken (en azından sürücüyü yükledikten hemen sonra. Sistemi yeniden başlattıktan sonra da görülebilir, denemedim) çok bekletiyor (disk ışığı düz bir şekilde yanıyor sürekli).

Sonunda açıyor; fakat, tüm kontrol panelinin açılışı eskisine göre daha uzun sürüyor.

nVidia mal bir sürücü yaptı galiba.

quote:

yani biraz mübala sanatı kullandık

Abartısız hâli için diyorum zaten. nVidia'dan daha iyi olur muydu, bilemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 14 Temmuz 2008; 2:10:04 >

• ATI de 4800 ler için 8.7 sürücüsü çıkarsada kartların esas performanslarını görsek
  • Driver konusunda NVIDIA gerçekten çok başarılı. GTX 280 almamdaki en önemli sebeplerden biri de açıkçası Driver güncellemeleriydi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.