Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
OC desteği gerekiyor arkadaşlar.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> İşlemci >> OC desteği gerekiyor arkadaşlar. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ahmetkep

13 Temmuz 2008; 22:11:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar.son 10 yılım pc içinde geçmiş olsamda bugüne kadar hiç oc yapmamıştım.dün ilk kez oc denedim .buradaki üst konulardan bilgi edinerek.sistemim imzada.normal değeri 200*12 olan işlemcimi 230*12 yaptım ve 2766 mhz ye çıkardım.stabilite testi amaçlı 3d mark 2006 denedim ve sonuç başarılı.9025 olan puanım 9885 e çıktı.yalnız voltaj vermeden daha bu işlemcim nekadar çıkar onu tahmin edemiyorum.
PSU ma güvenemiyorum( 450 watt gerçek değeri değildir) 6 ay önce 35 liraya almıştım markası everest.
Acaba voltaj versem psu ya çok etkisi olurmu?cpu ya voltaj vermek çok etkilermi elektirik çekimini?
Riski varmıdır ?

Gigabyte GA-N650SLI-DS4L ,e2220 Dual Core 2.4 ,(3,0 Ghz ) 2 GB Kingston 800 mhz. , Sparkle 8800 GT 512 mb. ,Samsung 500 GB Sata II+160 GB Maxtor İde, LG DVD Writer ,Thermaltake 470 watt ,20.1" İnca Wide Screen LCD DVI, Creative 4+1 Hoparlör ,Vista Home Premium SP1 32 bit..
altwo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Temmuz 2008; 22:43:55 

Stabilite testi için 3DMark'tan ziyade Orthos kullanmanızı ve güç kaynağınızı kesinlikle değiştirmenizi tavsiye ederim. İmzanızda gördüğüm kadarıyla ekran kartı olarak, azımsanmayacak derecede güç tüketen 8800GT kullanıyorsunuz. Mesele yetip yetmeme meseleside değil. O güç kaynağı ile sisteminiz her an tehlike altında olacaktır. İşlemcinizin voltajsız daha ne kadar gidebileceğini kendiniz bulmalısınız ama 3ghz'de muhtemelen tıkanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altwo -- 13 Temmuz 2008; 22:44:08 >

NEVER PAY FOR FILE SHARING!

SCT | FL | TB | TL
ahmetkep

13 Temmuz 2008; 22:47:02 

verdiğin bilgiler için teşekkürler.bi süre daha beni idare eder umarım.en yakın zamanda highpower 500watt almayı düşünüyorum.

Gigabyte GA-N650SLI-DS4L ,e2220 Dual Core 2.4 ,(3,0 Ghz ) 2 GB Kingston 800 mhz. , Sparkle 8800 GT 512 mb. ,Samsung 500 GB Sata II+160 GB Maxtor İde, LG DVD Writer ,Thermaltake 470 watt ,20.1" İnca Wide Screen LCD DVI, Creative 4+1 Hoparlör ,Vista Home Premium SP1 32 bit..
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> İşlemci >> OC desteği gerekiyor arkadaşlar. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Donanimhaber.com Hız Aşırtma Yarışması (Kasım 2008)
Donanimhaber.com'un Intel sponsorluğunda düzenlediği hız aşırtma yarışması
Cebit 2008: Tunçmatik Röportajı
Türkiye'nin kesintisiz güç kaynakları ve güneş panelleri konusunda öncü firmalarından biri olan Tunçmatik'in standındayız

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar