Donaným Haber Forum
Ana Sayfa | Kayýt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hýz Aþýrtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarým | Fotoðraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Þikayet listesi | Uyarý listesi | Nick iþlemleri
Cevap: ***UYARI- SAKIN �İFT HATLI TELEFON ALMAYIN ****

Ýlgili konularý bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanýcýlar: hiç
  Basýlabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarlarý >> Diðer Markalar ve Konular >> Cevap: ***UYARI- SAKIN �İFT HATLI TELEFON ALMAYIN **** Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriþ
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ufo

30 Temmuz 2008; 8:11:04 
Bu mesajla ilgili þikayetinizi bu icon a týklayarak yapabilirsiniz.

bilgiler için teþekkürler. Zaten benim yukarda kýsaca özetlediðim þeyleri yazmýþsýnýz ama bilmeyenlere rehber olacaktýr.

GEneral Mobile arkasýnda büyük bir üreticinin olmadýðý reklamý Türkiye için iyi yapýlmýþ bir Çin malý cihaz. Ýþin acý tarafý üretici sitesi denen sitennin Türkiye'den yayýn yapmasý ve bir sürü New York fotosuyla dolu olmasý...
Alageyik34

30 Temmuz 2008; 15:22:59 

General Mobile'ın tarafıma verdiği cevap:

quote:

General Mobile'ın merkezi Amerika da bulunmaktadır.Ancak çeşitli ülkelere Distiribütörlük vermektedir.Önceliklipazarları arasında Ukrayna, Rusya, Almanya, Azerbaycan ve Genccell bünyesinde Türkiye yer almaktadır. Şu an itibariyle Avrupa Birliği ülkelerinde ve Doğu bloğu diye tabir edilen ülkelerde de Distribütörlük anlaşmaları yapmaaşamasındadır. Ekim ayı itibariyle Amerika pazarında da yeni ürün gamı ile yeni ürünlerini piyasaya sürmeye hazırlanmaktadır.
Üretim yeri olarak Sony, Samsung, Motorola, Philips, LG gibi birçok büyük üretici gibi General Mobile da üretimininçoğunu bu ülkelerde gerçekleştirmektedir. (bunu çinde üretimle ilgili şüphelerden dolayı sormuştum, çin kökenli bir firma mı diye)
Umarım sizi sormuş olduğunuz sorular konusunda aydınlatabilmişizdir.
DST PICCO'nun SAR değeri 1.338 W/kg dır.(Not: Avrupa Birliği tarafından belirlenen SAR limit değeri 2 W/kg dır.)

Saygılarımla
http://www.generalmobile.com

Bunun dışında yaptığım araştırmalarda, HSWcom adlı şirketi bir türkün kurduğu. General mobile sayfasının ingilizceyle türkçesinin tıptaıp aynı olduğunu (iletişim formunda soru sorarken çıkan hata). e-mail adreslerinin aynı olduğunu, Kullanıcı kılavuzunda üretici olarak executive office'in birleşik arap emirliklerinde (ne işe yarar bilmioyrum) olduğunu gördüm.
Arap ürünü sanırım

bageera

30 Temmuz 2008; 15:37:30 

quote:

Orjinalden alýntý: Alageyik34

Ýnce ayar: tüm çifthatlar deðil, samsung bu konuda kailte ve amerikan fimasý olan General Mobile'ý ayrý tutmak gerekir diye düþünüyorum...

General mobile Amerikan firmasý ama çin malý telefon getiriyor.

Amerikadaki þirketin resmini, yada calýþanlarýný gösterebilcek biri varmý ? ( sadece bir adres var ortada ama gözle gorülür bir þey yok )

Bu çin iþini ilk getirenler zaten onlar. ve halende çin iþine devam ediyorlar.

Þu andada çok büyük bir firma oldular. ( ama türkiyede . ) .

Gerçi siz yinede kendinizi avutmaya devam edebilirsiniz içiniz rahat olacaksa.

Ufaltýlmýþ ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi bageera -- 30 Temmuz 2008; 17:04:44 >

ufo

30 Temmuz 2008; 18:35:52 

Burda dikkat edilecek husus þu ki biz telefonlarýn kalitesini, servisini, garantisini tartýþmýyoruz. Ýyidir kötüdür biþey bilmiyoruz.

Burdaki tek husus ABD'liyim diyen þirketin sitesinin Türkiye'den yayýn yapýyor oluþu. Efendi gibi "Çin'de bir yer buldum kendi markam kardeþim mal güzel garantisi de saðlam" dese neyse.

ABD'liyim diye niye kastýrýyor. Deðil iþte.. Üretici sitesinde New York resimleriyle ABD'li olunmuyor. Ki tekrar edeyim ABD GSM olayýnda çok geride..
eroltay

31 Temmuz 2008; 0:16:39 

Arkadaslar bir urunun hangi ulkenin urunu oldugundan ziyade marka guvenilirligini daha on planda tutmak lazim diye dusunuyorum..
simdiye kadar en az 10 adet cift hatli telefon denemis birisi olarak, cift hatli telefonlarla ilgili basimdan gecen bir konuyu sizlerle paylasayim..

aralik ayi sonuna dogru kurban bayramina birkac gun kala dst 22 modelini teknosadan 600 kusur ytl bir fiyata aldim(bir onceki sayfada Ocak ayi basinda aldim yazmama ragmen, sonra hatirladim dogrusu Aralik sonu olacak)...ertesi gun Almanya ya gittim, o zaman orada oyle bir telefon yok henuz,(elbette her cesit telefon var, GM den bahsediyorum) sadece oradaki turk gazetelerinde dst 11 reklamlari cikiyordu arasira...bir iki bilboard da dst 11 reklami gormustum...oradaki cevremdeki herkesin ilgisini cekti, yakin zamanda TR ye gideceksen banada getirirmisin diyenler oldu..bayramin ilk gunu yogun bir mesaj ve telefon trafigi olunca benim telefonun akusu ogleyin bitti, yedek akuyu taktim oda aksami gormedi, pilleri yeniden sarj ettim durum ayni, yogun kullanimda bir gun anca gidiyor..Tr ye gelir gelmez ayni gun Teknosaya %15 eksigine geri verip, alisveris ceki aldim..ayni gun gidip samsung d880 aldim...aldigim aksam yilbasi aksami idi ve uzerindeki gelen sarj ile yogun bir sekilde yilbasi mesajlasmasi yapmama ragmen pil bitmedi...iste simdi aradigim telefonu buldum dedim...tabii ertesi gunde tatil oldugu icin telefon gorusmem olmadi...daha ertesi gunu yani 2 ocak gunude Bangkok a uctum(tabii yol boyunca kapali oldugu icin)...yani telefonu konusma olarak fazla kullanma imkanim olmadi...Bangkok a indigim ilk gun yemekte telefonun ustune bira bardagi devrildi kuruladim pilini cikardim otele gelince sac kurutma makinesi tuttum pili taktim telefon calisiyor...telefon ile konusmaya baslayinca 2. hattaki ses sorununu fark ettim, kartlarin yerlerini degistirmek pek aklima gelmedi cunku henuz fazla kullanan yok o yuzdende fazla bir yorumda yok, forumda sadece TuranZ isimli arkadasta var zaten oda ogunlerde yeni almisti...neyse ben bu ses sorununu bira dokulmesine bagladim..cift hatli meraki basladi ya, elimdekini TR ye donunce satarim deyip, cift hatli telefon arayisina girdim..Giden arkadaslar bilir, orada MBK diye buyuk bir alisveris merkezi var., icinde yuzlerce telefon satan yer var, oraya gidince bir baktimki her taraf cift hatli telefon dolu n95 in sahtesinden tutun bir cok firmanin hit modellerinin sahte cift hatlilari dolu...Fiyatlarida 100 euro ila 150 euro arasinda...buradaki o zamanki fiyatlarin yarisininda altinda...Almanya da kayit ettirme gibi bir sorun olmadigi icin bir tanesini kendim kullanir digerlerinide Almanya da satarim diyerek uc tanesi tv.li olmak uzere degisik modellerde 7 adet telefon aldim...(hepsinde turkce menu var)
yalniz bir sey dikkatimi cekti hepside farkli model ve ayri yerlerden alinmasina ragmen hepsininde menusu ayni idi...demekki hemen hemen hepsi ayni yerde yapiliyor...
Tr ye donunce esas sorun basladi,
gelir gelmez birisini burada bir arkadasa verdim, gitti kendi pasaportuna isletti, fakat bir muddet sonra hattin birisi kapandi, Turkcell abone merkezi dediki 2. hattida isletmeniz lazim tamam onuda esimin pasaportuna isleteyim dedi, icinde bir tek bizim islettigimiz imei numarasi yaziyor ikinci numarayi bulamadik, menusundede bulamadik ikinci imei hic bir yerde yazmiyor, gelen mesajda su numarali cihaz kapanacak diye yaziyor fakat numara hic bir yerde yazmadigi ve menudede gorunmedigi icin, mesaja gore kayit yapmiyorlar, imei gormemiz lazim diyorlar, tamam ben onu Almanya da satarim nasil olsa orada kayit olayi yok deyip aldim...(zaten yapsalarda; her telefona bir ay icinde giris damgasi olan iki adet pasaport bulmak imkansiz oldugu gibi, bulunsada iki pasaportu bir telefona harcamak anlamsiz, cok pahali bir cihaz olur harcadigina deger.)
Almanya ya gidince ne gorsem iyi, burada 20 tane kanali ceken televizyon orada calismiyor...kanal ayarlarinda ulke sec menusunde Almanya yok, sadece eu var fakat televizyon eu isaretledigin zaman calismiyor.burada calisiyor idi cunku menude TR secenegi mevcut...Dil menusunde Almanca var ve telefon dili almanca oluyor, fakat Tv kanal seceneginde Almanya yok...
Tv li olanlari aldigim paranin altinda sattim..yani alanlar sadece telefon icin aldilar(TV li olanlar Tv sizlerden daha kaba, Tv siz olsa kolay satilacak)...fakat Tv siz olanlari sattigim kisiler memnunlar ve hala kullaniyorlar....keske hepsini Tv siz alsa imisim dedim..
Ve kendime tekrar samsung d880 aldim ve hala kullaniyorum...
anlatmak istedigim konu su,
ne kadar guzel ve ne kadar extra ozellikleri olursa olsun, markasiz veya taninmamis bir markaya ait urunlerde, gerekli deneyimsizlikten kaynaklanan ve marka itibarini zedeleme gibi endiseleri olmamasindan dolayi, eksik olan bir seyler mutlaka oluyor, buda bize zaman ve para kaybi olarak zarar veriyor...
benim nacizane tavsiyem, denenmis veya bir alanda ihtisasi olan bir firmanin urunlerini tercih etmeniz seklinde olacak.
saygilar..
(not: yazdigim iki mesajda da mesaj degistirildi yaziyor.. kullandigim bilgisayarin klavyesi turkce olmadigi icin, yazim hatalari yapabiliyorum, mesaji gonderdikten sonra fark edip duzeltme yaptigim icin, degistirmek zorunda kaliyorum,bu yuzden mesaj degistirildi yaziyor, yanlis anlasilmasin)

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi eroltay -- 31 Temmuz 2008; 0:46:32 >

Alageyik34

29 Aðustos 2008; 16:57:54 

Uzun araştırmalar sonunda ve fiyatını uygun bulmam sonucunda Samsung D880 aldım. Vatandan yüzde8 inidirmle 5 taksit 518 ytl'ye. General mobile dst3g cool'u elimde inceledim güzel gözükmedi ve firma olarak güven vermedi. Samsungu ayrıntılı kullanamadım ama şuan için oldukça memnunum. Tek dezavantajı daha önceden kızaklı telefon taşımadığımdan onun zorluğunu yaşıyorum. Şimdilik ikincil hattın sorunu bazı servislerinden faydalanamamak yönünde.
Made in China by Samsung, yazıyor. Pilin ise parçaları koreden getirilmiş çinde montelenmiş.
Tavsiye telefondur...

medeor

31 Aðustos 2008; 4:08:56 

general mobile'ýn general electric ile bir alakasý yok. hatta bu yüzden mahkemelik olmuþlar diye duymuþtum.

while (true) { if (Me.Behavior == false) restoreMeGod(); }
TheRapMaster_x
Uzaklaþtýrýlmýþ
¥ gün kaldý.

31 Aðustos 2008; 15:07:17 

arkadaþým haklýsýn çokta kalite deðil ama ben bir tane n99i tek hat aldým çok menmunum 150 milyona aldým her þeyi ile harika ben telefonu beðendim ama bu telefonlarýn 5 taneden 1 i saðlam çýkýyo oda allaha þükürler olsun bana denk geldi:D
gece_yolcusu

8 Ekim 2008; 23:11:52 

bende piranha onix çift hatlı telefon aldım.
gayet kullanışlı ve fiyatına göre 2-3 katı daha fazla telefon özellikleri var idare ve tatmin edici
daha ne olsun

Pjanoo
Uzaklaþtýrýlmýþ
7 gün cezanýn 6 günü kaldý.

8 Ekim 2008; 23:30:21 

telefonun kalitesi çin malýna kaldýysa bütün teknolojik aletler dandirikten. burda telefonlar dandik ama çin malý olmasýndan deel planlý projeli bir üretim söz konusu olmadýðýndan. kimbilir çinde kaç fabrika birþeyler üretip üstüne anycool diye yazý çakýyor.

hem birde telefonun güzelliði herkese göre deðiþir. herkes tv ilzemez veya resim çekmez dimi.

ama burada yazýlanlardan sonra çin malý telefon hevesim geçit. alýcam bir samsung l700 paþa paþa mis gibi no prablým
ARIKAN

8 Ekim 2008; 23:35:08 

ANYCOOL ÜN TÜRKÝYE DAÐITIMCISI OLAN SÝTESÝNE GÝRÝN...BAKIN 10 TANEYE YAKIN MODELÝ VAR.....AMA SATIÞ SÝTELERÝNDE SATILAN ENAZ 100 TANE MODEL VAR.....HEPSÝNE ANYCOOL YAZIP SATIYORLAR...DÝKKATLÝ OLUN BEYLER........................

HAYATIN ÝÇÝNDE BÝR YERLERDEYÝM..
technologist

9 Ekim 2008; 18:40:53 

Bu baþlýk çok aðýr kaçmýþ... garantili çift sim kartlý samsung general anycool vs.. kullanýp memnun olan çok kiþi var baþlýk deðiþtirilmeli geriye kalan çin malý kaçak telefonlar hakkýnda ise konuþmaya gerek yok onlar hakkýnda çok þey konuþuldu uyarýlar yapýldý caný isteyen alýr istemeyen almaz..
Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarlarý >> Diðer Markalar ve Konular >> Cevap: ***UYARI- SAKIN �İFT HATLI TELEFON ALMAYIN **** Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git: