bu hafta sonu ürünü ikinci el ama 5 temmuz da alınmış olarak satın aldım, ama ürün teknosada satılan özürlü ürün statsünde olduğu için geri verdim, ama denemek icin telefonu açtım ve kurcaladım
çok fazla fırsatım olmadığı için burada sormak istiyorum, arkadaşlar bu telefonda iki uygulamayı aynı anda çalıştıramıyor muyuz? mesela wireless bağlantısı bulduk ve explorer ile dolaşıyoruz, o sırada media playerı açıp müzik dinleyemez miyiz?
telefon inanılmaz ilgimi çekti, ve gözümü karartıp almıştım, ama yukarıda sorduğum sorunun cevabını kendim bulamadığım için burada soruyorum, bilen varsa lütfen cevap yazsın
bu hafta sonu ürünü ikinci el ama 5 temmuz da alınmış olarak satın aldım, ama ürün teknosada satılan özürlü ürün statsünde olduğu için geri verdim, ama denemek icin telefonu açtım ve kurcaladım
çok fazla fırsatım olmadığı için burada sormak istiyorum, arkadaşlar bu telefonda iki uygulamayı aynı anda çalıştıramıyor muyuz? mesela wireless bağlantısı bulduk ve explorer ile dolaşıyoruz, o sırada media playerı açıp müzik dinleyemez miyiz?
telefon inanılmaz ilgimi çekti, ve gözümü karartıp almıştım, ama yukarıda sorduğum sorunun cevabını kendim bulamadığım için burada soruyorum, bilen varsa lütfen cevap yazsın
açılış ekranında üst tarafta gözüken uygulamalar kısa yollar mı yoksa o sırada açık olan uygulamalar mı? mobile windowsa alışık değilim, uygulamalar arası geçişi nasıl yapıyoruz?
uygulamalar kapatiginda kapanmiyor task manager(gorev yoneticisi) var programlara girince ona girince acik olan uygulamalari kapatabilirsin...
acik olan programlar daima boyle kapatilir.
telefonun ana ekraninda olan kisa yollar acik programlar degil sadece ksiayol degistirilebiliyor yada kaldirilabiliyor.
uygulamalar arasi gecis yapacaksin ornegin explorer actin nettesin sonra onun penceresini kapat win med.player i ac istedigin parcayi ac sonra onun penceresini kapat (program kapanmaz arka planda durur) exploreri tekrar ac kaldigin yerden devam...
arada bir task managerden luzumsuz seyleri kapat daha dogrusu kullanmadiklarini kapat telefonu yavaslatmasin
g500cok guzel bir telefona benziyor wm mobile a alistinmi cok guzel...