Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Lightbox'ımı yaptım birkaç çalışma

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Lightbox'ımı yaptım birkaç çalışma Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
be cool

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Temmuz 2008; 21:06:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Biraz kendimce birazda çalıştığım yerdeki teknik servisten destek alarak lightbox'ımı yaptım.
Birkaç çalışma yaptım ama sanırım yanlış bişeyler var.ışığı daha iyi nasıl kullanabilirim.yada çekim yaptığım modlardamı yanlışlık var bilemedim.sizlere bir danışayım dedim.Teşekkürler

Çadırımız bu

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Spotlarımız 250w iki adet

üç adet karton aldım,mavi pembe ve beyaz ama dün beyazı hiç kullanmadım.

Görüş belirtirseniz sevinirim

Kazanacaksınız! Kazanmak için uğraşacaksınız ama netice ne olursa olsun sizler benim gözümde hep kazandınız hep şampiyonsunuz.Allah yardımcınız olsun!! (17 Mayıs 2000 UEFA Final maçı öncesi,Soyunma odası.)Fatih TERİM
be cool

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Temmuz 2008; 21:39:55 

Kazanacaksınız! Kazanmak için uğraşacaksınız ama netice ne olursa olsun sizler benim gözümde hep kazandınız hep şampiyonsunuz.Allah yardımcınız olsun!! (17 Mayıs 2000 UEFA Final maçı öncesi,Soyunma odası.)Fatih TERİM
emrcan

13 Temmuz 2008; 21:48:47 

Işıkların wolt larını yükseltirsen çok daha iyi olur 100, 200 wolt luk spot ışıklar al

Nikon D300 | Tamron 17-50 | Sigma 70-300 | Sandisk Extreme III 2gb | Lowepro Micro Trekker 200 | Nikkor 50 mm 1.8 | Manfrotto 190XPROB | Manfrotto 804RC2
Flickr Fotoğraflarım

iPhone Turkey | iPhone Türkiye Destek Ve Fan Sitesi
be cool

13 Temmuz 2008; 21:52:10 

quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Işıkların wolt larını yükseltirsen çok daha iyi olur 100, 200 wolt luk spot ışıklar al

Hocam zaten her biri 250w.dahamıo yüksek olmalı.yada projektör gibi bişeymi gerek.

webelectronics

13 Temmuz 2008; 22:04:23 

TIKLA

Bence gene bir kontrol et derim , burada ki lambalar azıcık farklı

unutmadan , bir de gene tıkla burası var , burası bir sonraki adım için sana faydalı olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webelectronics -- 13 Temmuz 2008; 22:04:40 >

| Zenit 212 | + | Canon A520 | + |Canon S2 | + | Canon 350D | + | Canon 450D | + | Canon EOS D60 |

Canon S2 ve Tamron 28-75mm f/2.8 (Canon) - Satılıktır - PM atabilirsiniz...
emrcan

13 Temmuz 2008; 22:23:40 

quote:

Orjinalden alıntı: be cool

quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Hocam zaten her biri 250w.dahamıo yüksek olmalı.yada projektör gibi bişeymi gerek.

Çok az ışık gibi duruyor hocam ama daha büyük ışıklar almalısın bende var 2 tane spot ışık bütün odayı aydınlatıyor

Nikon D300 | Tamron 17-50 | Sigma 70-300 | Sandisk Extreme III 2gb | Lowepro Micro Trekker 200 | Nikkor 50 mm 1.8 | Manfrotto 190XPROB | Manfrotto 804RC2
Flickr Fotoğraflarım

iPhone Turkey | iPhone Türkiye Destek Ve Fan Sitesi
coxackie

14 Temmuz 2008; 9:43:42 

Işık gerçekten çok az gibi. Sanki 250 değil de 25 Watt gibi duruyor. Bi yanlışlık olmasın?

Bilgi büyük adamı alçak gönüllü yapar, normal adamı şaşırtır, küçük adamı ise kibirlendirir.
Brigitte

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Lightbox'ımı yaptım birkaç çalışma Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GSmart i350 Video
GSmart i350 Video
8800GTS 512MB VMod
Zotac 8800GTS Voltaj Modifikasyonu Video Anlatım ve İnceleme

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç