Biraz kendimce birazda çalıştığım yerdeki teknik servisten destek alarak lightbox'ımı yaptım. Birkaç çalışma yaptım ama sanırım yanlış bişeyler var.ışığı daha iyi nasıl kullanabilirim.yada çekim yaptığım modlardamı yanlışlık var bilemedim.sizlere bir danışayım dedim.Teşekkürler Çadırımız bu
Spotlarımız 250w iki adet
üç adet karton aldım,mavi pembe ve beyaz ama dün beyazı hiç kullanmadım.
Görüş belirtirseniz sevinirim
Kazanacaksınız! Kazanmak için uğraşacaksınız ama netice ne olursa olsun sizler benim gözümde hep kazandınız hep şampiyonsunuz.Allah yardımcınız olsun!! (17 Mayıs 2000 UEFA Final maçı öncesi,Soyunma odası.)Fatih TERİM
Kazanacaksınız! Kazanmak için uğraşacaksınız ama netice ne olursa olsun sizler benim gözümde hep kazandınız hep şampiyonsunuz.Allah yardımcınız olsun!! (17 Mayıs 2000 UEFA Final maçı öncesi,Soyunma odası.)Fatih TERİM
Işıkların wolt larını yükseltirsen çok daha iyi olur 100, 200 wolt luk spot ışıklar al
Hocam zaten her biri 250w.dahamıo yüksek olmalı.yada projektör gibi bişeymi gerek.