intel 3.0 ghz işlemci 915 intel ana kart 430 waat colormaster power olmansına rağmen sparkle geforce 9600 gt ekran kartı çalışmıyor ek güç kablosu takılması lazımmış onuda yaptığımda pc açılmıyor acaba bilgisi olan varsa yardım edebilirmi
DOSTUM BEN GEÇEN HAFTA ALDIM VATAN DAN SPARKLE 9600 GT İLE 430W COOLERMASTER UZUN UĞRAŞLAR SONUNDA BENİM KÜÇÜK KASAYA TAKTIM AMA ÇOK ŞÜKÜR BENDE BİR SORUN VERMEDİ VEDE SİSTEMİM SENİNKİTLE NEREDEYSE AYDI SİSTEM BENCE KABLOLARI DOĞRU TAKIP TAKMADIĞINI İYİCE KONTROL ET ÖZELLİKLE GÜÇ KAYNAĞINDAN GELEN 6 PİNLİ KABLOYU GÜÇ KAYNAĞINI EKRAN KARTINA TAKTIĞINDAN EMİN OL HARİCİ GÜÇ OLMADAN ÇALIŞMAZ VE DE SORUNUN BÜYÜK İHTİMAL BU
powerde 6 pinli güç kablosu yok dönüştürücü kablo almam bimeks görevlisi tarafından söylendi mecidiyeköyde uzun aramalardan sonra buldum taktığımda pc açılmıyor dönüştürücü güç kablosunu çıkardığımda ise pc açılıyor ve güç kablosunu takmam konusunda uyarı veriyor daha sonrada pc donuyor
başka bi dönüştürücü al bide onu dene olmadı kolu komşudan bi power al dene oda olmadı başkasının sistemine tak kartını yine çalışmassa kart sorunludur...