Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Vista ingilizce den türkçeye geçmek??

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Vista ingilizce den türkçeye geçmek?? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mc.kork

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Temmuz 2008; 20:49:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar Notebook ta windows vista home premium ingilizce yüklü.. Buraya kadar sıkıntı yok onu türkçeye çevirmek istiyorum Vista türkçe yükleyip onun lisans numarsını kullansam sıkıntı olurmu??? bildigim kadarıyla home premium türkçe bulmam lazım nerden bulabilirim acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
kralkobra_kralkobra

13 Temmuz 2008; 21:40:46 

mc.kork , vista ultimate de türkçe paket desteği var ama home premiumda var mı emin değilim.sanırım vista için microsoft dil seçeneklerini yayınladı home premium içinde olması gerek..diğer sorunda ise lisans numarasını kullanarak türkçe vista yükleyebilirsin ama ilk önce 1. dediğimi araştırmanı öneririm..ugdate.microsofta bak olursa orda olur bu paket...
mc.kork

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Temmuz 2008; 13:38:04 

hmm ona bir bakayım o zaman teşekkür ederim

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Sabotaj1148

14 Temmuz 2008; 15:09:42 

vista home premium için güncelleme yaparak dil yükleyemezsiniz. O olay sadece vista ultimate'e özel..
türkçe home premium dvd'si ile işini halledebilirsin..
ii forumlar..

mc.kork

20 Temmuz 2008; 18:59:33 

Vista ultimate 64bit kurdum lisans no olarak kendi notebook un noyu kullandım bende xp kurulu vistayı sevmiyorum sorun yok teşekkür ederim yardımlarınız için ama şu ekran kartı için bütün gece driver aradım ne lanet birşeymiş hiç bir yerde yok ne intelin sitesinde ne toshibanın sitesinde hiç bi yerde bulamadım sonra artık iyice sinirlendim vista kendisi buldu driveri çıldırdım ama internetten buldu yine anlamadım

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Vista ingilizce den türkçeye geçmek?? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
I Can Football video inceleme
20 kişi aynı anda aynı sahada!
ATI CrossfireX, nVidia SLI
Crossfire mı yoksa SLI mı daha iyi hızlandırma sağlıyor?erformanslı?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar