Arkadaşlar Notebook ta windows vista home premium ingilizce yüklü.. Buraya kadar sıkıntı yok onu türkçeye çevirmek istiyorum Vista türkçe yükleyip onun lisans numarsını kullansam sıkıntı olurmu??? bildigim kadarıyla home premium türkçe bulmam lazım nerden bulabilirim acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
mc.kork , vista ultimate de türkçe paket desteği var ama home premiumda var mı emin değilim.sanırım vista için microsoft dil seçeneklerini yayınladı home premium içinde olması gerek..diğer sorunda ise lisans numarasını kullanarak türkçe vista yükleyebilirsin ama ilk önce 1. dediğimi araştırmanı öneririm..ugdate.microsofta bak olursa orda olur bu paket...
vista home premium için güncelleme yaparak dil yükleyemezsiniz. O olay sadece vista ultimate'e özel.. türkçe home premium dvd'si ile işini halledebilirsin.. ii forumlar..
Vista ultimate 64bit kurdum lisans no olarak kendi notebook un noyu kullandım bende xp kurulu vistayı sevmiyorum sorun yok teşekkür ederim yardımlarınız için ama şu ekran kartı için bütün gece driver aradım ne lanet birşeymiş hiç bir yerde yok ne intelin sitesinde ne toshibanın sitesinde hiç bi yerde bulamadım sonra artık iyice sinirlendim vista kendisi buldu driveri çıldırdım ama internetten buldu yine anlamadım