Bekleyin, hız aşırtılmış MSI gelsin ve üstüne daha ucuz ürünler de gelsin.
O sırada 4870 1 GB falan da gelir belki.
Sıkıntısız olmuyor bu işler. Ben de 1 GB 4870 beklemekten ne 4870 alabildim, ne de GTX 260'la adam gibi ilgilenebildim. Biri 300 dolar + KDV'den GTX 260 getirse çok iş yapacak ama...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğer -- 13 Temmuz 2008; 22:16:48 >
bn hala anlamış deilimi 4870 mi GTX260 mı ii? DH nin video incelemesini izledikten sonra kafam karıştı. diğer güncel oyunların testlerini bekliyorum bnce sende bekle acele etme..
bn hala anlamış deilimi 4870 mi GTX260 mı ii? DH nin video incelemesini izledikten sonra kafam karıştı. diğer güncel oyunların testlerini bekliyorum bnce sende bekle acele etme..
Evet, ortada biraz karışık bir durum var.
O nedenle, fiyatlar noktayı koyuyor, genel yorumlarda.
GTX 260 genel olarak 4870'in biraz gerisinde; ama cok daha saglam overclock oluyor, sogutucusu daha iyi ve RAM'i 896MB. Ayni fiyattan olsalar direk GTX 260 alinir.
haklısın aynı fiyat olsa alınır ama bu seferde ATİ indirim yapar
Asus P5Q3-Deluxe/Intel Q6600/Sunbeam Core-Contact CPU Freezer/AKASA 12CM CRYSTAL CLEAR 4-MAVİ LED/ HIS Ice-q4 turbo 4850 /CORSAIR TWIN3X2048 2GB DDR3 /Samsung 250 GB HDD SATA II NCQ 16 MB /THERMALTAKE SOPRANORS 101 PENCERELİ/ LG 20X DVD-RW Double Layer Siyah SATA /Creative Fata1ity 1010 Gamer Mouse/ A4 Tech X7-G800 Q-TR PS-2 Gamer Klavye/ Steelseries Qck Mouse Pad / FSP EPSILON 700W PSU / SAMSUNG 932GW 19' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS Siyah
H E A R H I M S P E W I N G F O R T H A M E A N I N G T O M I S E R A B L E L I E S S U B M I T T O N O T H I N G A N D S W A L L O W M Y S P I T O F S C O R N
I N - T H E - Y E A R - O F - H I S - S O V E R E I G N R I D - U S - O F - Y O U R - J U D G M E N T
Dilimin ucunda hani, elimi uzatsam tutucakmıssın gibi... Ama olmuyor, geri dolmuyor, nefes almıyor artık ben gibi... Bir anlamı yok artık yaşmanın, tabi buna yaşam denilirse... İnsan bazen iç çekiyor, keşke her giden...Geri dönse...
fiyatı biraz tuzlu.. 4870 alıp vpu recover hatası ve ısınma problemleri ile ugrsmak istemiorm ve mesut cevik abimizin yaptıgı teste gtx 260 hd 4870 i geride bırakmıs..