Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SİSTEM YENLİYORUM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri >> SİSTEM YENLİYORUM Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
serkan1216

13 Temmuz 2008; 19:59:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar sistem yeniliyorum şimdilik fazla para yatıramam o yüzden ekran kartı ve rami exttreme alamıyacam.

eski sistemim

p4- 3.4 lga 775
asrock pt880 pro anakart
512 mb ddr400 ram
250 gb seageate 7200 rpm 16 mb cache sata 2 as410as hddd
geforce fx5200 ekran kartı
samsung dvd rw
lg cd rw 52 32 52
p4 frisby kasa
teharmaltake big thypon

yeni toplamayı planladığım sistemde bu ..
ekran kartları pahalı baya kararsızım ama fiyat perfomns uygun olucak beraber bulacaz onu . )
250 gb bana yeter uzun zaman .. olmazsa daha sonra 1 tb alırız :)
kasamı aynı kulanacam memnunum .. içinde 350 watt psu var
cd rw ve dvd rw yi gene kulanacam
big tyhypon da kulanacam

şimdi sorum şu bu pc bu düşündüğüm konifrasyonla sorunsuz çalışırmı ? reset felan atarmı ?
bide bu anakart q6600 le sorunsuz çalışırmı ve tabiki oc yeteneği nasıldır ?
bide bigthypon soğutma için yeterlimi ?
oc yapmıyacam uzun bir süre psu alamam bu aralar para durumu malum
bide eski sisteme göre nasıl fark olur hızda yani aldım diyip kendime küfür etmiyim sonra

yardımlarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var yardımlarınıza .. zaten e8400 diyodum vaz geçtim ondan ben geleceği seçtim de ... D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 13 Temmuz 2008; 19:59:51 >

ALo komşu avcıları :( komşunuz kapıyomu geliyo son hemen arayın ) alo komşu avcıları size bir el kadar yakın .:D ses yüzünden ollaymı çıkıyo arayın hemen ipini çekelim :Dkomsunuzun turşusunu kurun puhaha :@

serkan1216

13 Temmuz 2008; 20:38:06 

birde ocz rammi yoksa kingstonmu tavsiye edersiniz =?

ALo komşu avcıları :( komşunuz kapıyomu geliyo son hemen arayın ) alo komşu avcıları size bir el kadar yakın .:D ses yüzünden ollaymı çıkıyo arayın hemen ipini çekelim :Dkomsunuzun turşusunu kurun puhaha :@

STRIPES

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2008; 20:52:36 

eğer extreme ram alıcaksan ikisinide düşünme...crucial balistix ramlerine bak...bi ekleme daha yapayım 350w psu yetersiz kalır o sisteme..

SAMASRA

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2008; 21:28:48 

ekRAN kartını f/p devi hd 4850 al. kesinlikle terettüd bile etme direk al.Açık soliim crysis hariç tüm oyunları 8x aa 16xaf ile oynarsın

HIs Radeon ATI HD 4850 Kapsamlı Kullanıcı İncelemesi
serkan1216

13 Temmuz 2008; 21:42:54 

quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

ekRAN kartını f/p devi hd 4850 al. kesinlikle terettüd bile etme direk al.Açık soliim crysis hariç tüm oyunları 8x aa 16xaf ile oynarsın

hmmmmm

mehmet328

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 2:52:23 

ekrankartı 4850 yada 4870 olmalı
anakart da x38 serisi olmalı ki sistemin ve ekran kartının hakkını wersin
ramleri de corsair seç hem sorunsuz oc oluyo
yüksek performanslı
ısınmıyo
uyumluluk sorunuda yok

SATILIK PROFÖSYÖNEL Deniz AKVARYUMU

EN:1.65 YÜKSEKLİK:70 DERİNLİK:60 TOPLAM 850 LT MOBİLYALI SUMP SİSTEMLİ,üstten taşma ,ışıklandırma sistemli- DEĞERİNDE Kİ ELEKTRONİK EŞYALARLA TAKAS OLUR.
Darcyn

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 5:59:16 

Typhoon soğutma için yeterli.Psuyu değiştirmen gerecek. Ramleri corsair al ddr2 xms cl4 tam bir f/p ürünü (inventus ta 55$'dı yanlış hatırlamıyorsam) Anakartıda iyi seçmişsin bi yerden kısacaksan anakartı ds3l alabilirsin. Hdd yi seagate 7200.11 al dikkatli bak ona her yerde 7200.10 kaynıyor.Ekran kartıda 4850 öneriyorum. Bütçe kısıtlıysa 9600gt 140 dolara kadar geriledi. Bu arada monitör neydi boşuna para harcama ekran kartına 15" falansa. Kasaya da bi fan takmanı öneririm büyük ihtimalle sadece egzost fanı var içeri üfleyen bir fan lazım.

serkan1216

14 Temmuz 2008; 13:15:24 

quote:

Orjinalden alıntı: Darcyn

Typhoon soğutma için yeterli.Psuyu değiştirmen gerecek. Ramleri corsair al ddr2 xms cl4 tam bir f/p ürünü (inventus ta 55$'dı yanlış hatırlamıyorsam) Anakartıda iyi seçmişsin bi yerden kısacaksan anakartı ds3l alabilirsin. Hdd yi seagate 7200.11 al dikkatli bak ona her yerde 7200.10 kaynıyor.Ekran kartıda 4850 öneriyorum. Bütçe kısıtlıysa 9600gt 140 dolara kadar geriledi. Bu arada monitör neydi boşuna para harcama ekran kartına 15" falansa. Kasaya da bi fan takmanı öneririm büyük ihtimalle sadece egzost fanı var içeri üfleyen bir fan lazım.

Hocam monitörüm 19'' neova bu arada
corsair rami bende düşündüm ondan alıyım ozaman
anakartı kısmayalım iyi bir kart bence o model
hdd şimdilik idare eder bence beni..
ekran kartı 9600 alabilirim ii geldi fiyattı bana
kasam sorun değil değişiriz en yakın zamanda onuda şimdilik çalışsında
power supley idare etsin beni 50 $ daha masraf çıkmasında ..

dinar626

14 Temmuz 2008; 13:40:53 

ramları ocz al daha az voltoj ile yüksek mhz lere çıkıyor ayrıca sogutmalarıda güzel

İntel Core2 Quad 2.4 ghz G0
Asus P5Q
Kingston 1066 Mhz Dyperx ddr2 2*1 gb Dual
Sapphire 4850 512 Mb
Seagate 500 Gb 32 Mb 7200 Rmp Sata 2
Raidmax Moduler 630 watt psu
Raidmax Smilodon extrem black
Xander Cage

14 Temmuz 2008; 13:43:44 

quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

Ekran kartını f/p devi hd 4850 al. kesinlikle terettüd bile etme direk al.Açık soliim crysis hariç tüm oyunları 8x aa 16xaf ile oynarsın

Evet... Bende Tavsiye ederim. +9

-----------------------------------
Xander Zone
-----------------------------------

serkan1216

14 Temmuz 2008; 20:46:06 

DEVAM devam

Darcyn

Sisteme Gözat

15 Temmuz 2008; 3:47:31