Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
VGN-CR220E/R

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Sony >> VGN-CR220E/R Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gLam

13 Temmuz 2008; 19:48:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar merhaba bu cihazi almak istiyorum nedir gorusleriniz acaba fiyati 2000 YTL Ustu su anda istanbul bilisimde. Kirmizi renk hosuma gidior warmi 1 tavsiyesi olan yada bu fiyatlara bi fiyat araliginda baska 1 tavsiyesi olan cok tesekkurler simdiden.. Yanlis 1 karar vermek istemiyorum 2000 YTL Verdikten sonra simdiden danismak en iyisi...

msn/mail : ozan_bayrak@hotmail.com
Mobile : 532 715 25 10
Mekan : Bursa
| |
bilgeolun

14 Temmuz 2008; 9:35:16 

14.1" in cok guzel bir modeli. tasimasi kolay. bildigim kadariyla cizilmez kasa kullanmislar. Fakat laciverti daha guzel Gerci bu modelin satisi hala var mi bilmiyorum. cunku bundan sonra 320 ve 420 ler cikti.

PANASONIC PT-AE1000, PANASONIC PT-AE2000, SONY VPL-VW50, PANASONIC PT-AX200 SONY VPL-AW15, ACER PH530, BENQ W5000, BENQ W500, MITSUBISHI HC1500, OPTOMA HD70, SANYO PLV-Z2000.. SHARP XR-30X, SHARP XR-10X, SHARP PG-F212X, DELL 1800MP, DELL 1609WX, TOSHIBA TLP-XD2000, SANYO PLC-XW55, ACER XD1280D, SANYO PDG-DSU20, TOSHIBA TDP-T45, PANASONIC PT-LB75, TOSHIBA TDP-TW100.
me_like

17 Temmuz 2008; 22:30:50 

merhaba. ben de beyazını cok begendim, onu almak istiyorum ama sadece istanbulbilişimde satıldıgı için alamk istemiyorum çünkü orayı pek begenmiyorlar.. bimeks vatanbilgisayar gibi yerlerde de henüz satışta degil. başka nerelerde satıldıgına dair bi bilgin var mı? yardımcı olursan sevinirim ayrıca istanbulbilişim hakkında ne düşünüosun, ben ilk defa duydum bu kurumu o yüzden soruyorum..

aspirin8
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

18 Temmuz 2008; 8:50:19 

Güvenip güvenmemen önemli değil arkadaşım araştıracaksın. Ben de bi çok teknoloji mağazasından alışveriş yaptım bi sorun olsa gitsen, bırak biz sizi ararız diyorlar,benim işlerim yarım yamalak kalmış bir şekilde bekliyorum nerden baksan 1 ay beklıyorum. 3. laptop'umu ****'den aldım, henüz bir sorun çıkmadığı için yorum yapamıyorum fakat kurumsal şirketin farkına vardım. Parça desteği mevcut bu çokiyi. Daha önce ki Toshıba notebook'um için yurt dışından sipariş verdim. 2 ayda geldi o da zor bela...
shadow_79
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

18 Temmuz 2008; 9:28:41 

Bence de çok iyi bir model, bence de kırmızı çok güzel.Bu seri yani "CR" serisi sadece ****'de satılıyor , bence araştırın içiniz rahat etsin ama sayfalarında en hızlı büyüyen şirket ödülü aldıkları v.s. yazıyor.Bende bu firmadan notebook satınaldım henüz fazla olmadı alalı arıza v.s. olmadı ama teknik servisiyle birkaç kez görüştüm satınalmadan önce çok ilgililer.Ayrıca kuzenim de onlardan notebook almıştı yaklaşık 3 yıl oluyor , adamlar çok ilgililer , sorun olursa hemen çözüyorlar demişti , ben bunun üzerine satınaldım zaten
bkblt85

18 Temmuz 2008; 14:36:39 

arkadaşım ben bunun lacivertini 2 ay önce ****den aldım.laptop çok estetik harika bi görüntüsü var.görenler hayran kalıyor.bende kırmızısını beğendim.oda çok hoş görünüyor.3 yıl garantili.şimdiye kadar hiç bi sorun yaşamadım.tek canımı sıkan tarafı orjinal klavyede türkçe karakterler yok.türkçe karakterleri sonradan yazmışlar.onlarda yavaş yavaş silinmeye başlıyor.bu sorun sadece ****den mi kaynaklanıyor diye düşündüm ancak büyük bi mağazada sony nin başka bi modelini gördüm.ondada türkçe karakterler sonradan yazılmış ve daha kullanmadan silik gözüküyordu.yani ****den kaynaklanan bi sorun değil galiba.orjinal türkçe klavye olsaydı daha iyi olurdu.ancak bu model sadece sony amerikada üretiliyor ve orjinal türkçe klavye üretmiyorlar.sony avrupada bu modeli üretmiyor diye biliyorum o yüzden sadece ****de bulabilirsin bu ürünü.bi sitede CR serisinin başka bi modelini gördüm onunda fiyatı 3500 YTL.ama ben şimdi yeni bi laptop almak istesem yine CR serisinin bi modelini alırdım.gerçekten VAIO bi başka CR serisi daha bi başka :)

Şûhedâ gövdesi, bir baksana, dağlar, taşlar...
O, rükû olmasa, dünyâda eğilmez başlar...
Vurulmuş tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!
technicmen

18 Temmuz 2008; 16:16:59 

Bende de cr23g var beyaz, bende bundan sonra alıcagım her laptopu beyaz alırım. Hem cok sık duruyor hemde insanın icini acıyor beyaz beyaz tavsiye ederim. Ayrıca ben dua ediyorum keske silinse klavyesindeki yazılar diye ama hic azalmadı bile. Ben dubaiden almıstım bunu ve alırken hic dikkat etmemisim otele gidince gormustum ki tusları arapcaymıs. Bi daha carsıya gidip degistirme sansımda olmadıgı icin degistirememistim. Uzun suredirde bu sekilde kullanıyorum.

Ordularımızın kazandığı zafer, sizin ve sizin ordularınızın zaferi için yalnız zemin hazırladı... Gerçek zaferi siz kazanacak ve devam edeceksiniz ve mutlaka başarılı olacaksınız.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK...
aslanli

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Temmuz 2008; 0:54:04 

Cr 220 kırmızı kapak olanların tus takımı siyah
lacivert olanların tus takımları metalik gri
her ikisinden de getirip satmıstım.. laciverdini bir az kullanma imkanımda oldu
kesinlikle cok guzeller
ama 2.000 ytl bana pahalı geldi acıkcası:)
1 yıl oncesinin modeli nerdeyse ve yeni cıktıgında 1550-1750 fiyat aralıgında satmıstım...
kolay gelsin:)

sony vaio fz240 e/b
sony vaio cr220 e/b
sony vaio sz660 n/c
toshiba satellite U305-S7467
bilgeolun

25 Temmuz 2008; 8:45:59 

quote:

Orjinalden alıntı: bkblt85

arkadaşım ben bunun lacivertini 2 ay önce ****den aldım.laptop çok estetik harika bi görüntüsü var.görenler hayran kalıyor.bende kırmızısını beğendim.oda çok hoş görünüyor.3 yıl garantili.şimdiye kadar hiç bi sorun yaşamadım.tek canımı sıkan tarafı orjinal klavyede türkçe karakterler yok.türkçe karakterleri sonradan yazmışlar.onlarda yavaş yavaş silinmeye başlıyor.bu sorun sadece ****den mi kaynaklanıyor diye düşündüm ancak büyük bi mağazada sony nin başka bi modelini gördüm.ondada türkçe karakterler sonradan yazılmış ve daha kullanmadan silik gözüküyordu.yani ****den kaynaklanan bi sorun değil galiba.orjinal türkçe klavye olsaydı daha iyi olurdu.ancak bu model sadece sony amerikada üretiliyor ve orjinal türkçe klavye üretmiyorlar.sony avrupada bu modeli üretmiyor diye biliyorum o yüzden sadece ****de bulabilirsin bu ürünü.bi sitede CR serisinin başka bi modelini gördüm onunda fiyatı 3500 YTL.ama ben şimdi yeni bi laptop almak istesem yine CR serisinin bi modelini alırdım.gerçekten VAIO bi başka CR serisi daha bi başka :)

Kirmizisini begenip laciverti almaniz tuhaf degil mi?

PANASONIC PT-AE1000, PANASONIC PT-AE2000, SONY VPL-VW50, PANASONIC PT-AX200 SONY VPL-AW15, ACER PH530, BENQ W5000, BENQ W500, MITSUBISHI HC1500, OPTOMA HD70, SANYO PLV-Z2000.. SHARP XR-30X, SHARP XR-10X, SHARP PG-F212X, DELL 1800MP, DELL 1609WX, TOSHIBA TLP-XD2000, SANYO PLC-XW55, ACER XD1280D, SANYO PDG-DSU20, TOSHIBA TDP-T45, PANASONIC PT-LB75, TOSHIBA TDP-TW100.
bkblt85

28 Temmuz 2008; 18:52:23 

quote:

Orjinalden alıntı: bilgeolun

quote:

Orjinalden alıntı: bkblt85

Kirmizisini begenip laciverti almaniz tuhaf degil mi?

ben lacivertini beğenip aldım ama kırmızısıda çok güzel yani ikisi arasında kalabilirsiniz :) şimdi bile acaba kırmızıyı mı alsaydım diye düşünüyorum :)

Şûhedâ gövdesi, bir baksana, dağlar, taşlar...
O, rükû olmasa, dünyâda eğilmez başlar...
Vurulmuş tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!
aspirin8
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

29 Temmuz 2008; 17:09:38 

İstanbul'a gitme gibi bi şansın varsa yerinde görmeni tavsiye ederim. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben CR520E/R'i sana şiddetle öneririm. Zevkime güvenebilirsin
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Sony >> VGN-CR220E/R Sayfa: [1]
Buraya git: