Evet arkadaşlar bugün açılan ve üzerinde George Hotz'un ziphone zorro'sun üstüne yapıştırılmış resmi bulunan sitede bir geri sayım sayacı var Sitenin adı yiphone.org.Sayaç yarın bu saatlerde 0'a gelecek acaba bizim george'dan bir sürpriz daha gelir mi??Yarın firmware 2.0'ı yükleyebilirmiyiz??Ne dersiniz???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akid -- 13 Temmuz 2008; 19:38:10 >
�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK
ortalık karıştı dev-team i pwnage 2.0 ı release et diye provake ediyor .. dev-team de cevap veriyor 2.0 açığımızı bizden çaldı öncesinde de bize yamuk yaptı diye..
Bir de kötü haber var zibri veda eder gibi bir yazı yayınladı ziphone.org adresinde..İnşallah millete kızıpta bırakmaz iphone kırma işlerini hatırlayacağınız gibi son zamanlarda özellikle devteam çok eleştiriyordu ziphone telefonunuza zarar veriyor diye..
zaten geo açıkladı zibrinin ramdisk exploit beta 4 firmware ile apple tarafından ortadan kaldırıldı diye... yeni bir açık birinden çalana kadar (geohot un deyimiyle) zaten ziphone çıkamaz gbi görünüyo...ya dev-team in usb boot açığını kullanacak ya da kendisi bir açık bulacak..
arkadaşlan ben sunu anlamadım, bu versiyon 2.0 madem çıktı itunes neden göstermiyor?? Benim itunesumda 1.1.4 e yukseltme yazıyor. acaba önce 1.1.4. mu yapmalıyım ondan sonra mı gösterir?
arkadaşlan ben sunu anlamadım, bu versiyon 2.0 madem çıktı itunes neden göstermiyor?? Benim itunesumda 1.1.4 e yukseltme yazıyor. acaba önce 1.1.4. mu yapmalıyım ondan sonra mı gösterir?
teşekkürler.Birşey daha soracağım konuyu açan arkadaş kızmazsa çünkü biraz topik dışı.... itunes 7.7 ye yukseltt,iğimde şarkıları resimleri falan tekrar ayarlamam gerekecek mi?
quote:
Orjinalden alıntı: packardbell6161
itunes inizi 7.7 ye yükseltin o zaman 2.0 çıkıcak
quote:
Orjinalden alıntı: umut8136
arkadaşlar bu yiphone bildiğim kadarıyla almanyada yaşayan kiremk nickli arkadaşın sitesi gerorge hotz ile bağlantısı yok diye biliyorum ama yanlış olmasın tabi..