Öncelikle photoshop ve internet için kullanılacak, ikincil olarak da HTPC olarak kullanılacak bir PC almayı düşünüyorum. Maliyeti de minimumda tutmam gerekiyor, fiyat/performansta başarılı parçalardan oluşturmayı düşünüyorum. Eski PC'mdeki harddiski ve dvd writerı koruyacağım. Nasıl bir PC toplamamı önerirsiniz arkadaşlar? Uzun süredir OEM piyasasını takip edemedim (Yaklaşık 4 yıldır ). Her türlü yardıma açığım.
Çok teşekkürler. Chip'in Temmuz sayısında okuduğum kadarıyla Intel E8400 işlemci olarak Sapphire 3850 de ekran kartı olarak fiyat/performans bakımından iyi ürünler olarak gözüküyorlar. Bu parçaları da tavsiye eder misiniz? Amacıma uygun mudurlar ne dersiniz? Bu akşam alacağım inşallah
Çok teşekkürler. Chip'in Temmuz sayısında okuduğum kadarıyla Intel E8400 işlemci olarak Sapphire 3850 de ekran kartı olarak fiyat/performans bakımından iyi ürünler olarak gözüküyorlar. Bu parçaları da tavsiye eder misiniz? Amacıma uygun mudurlar ne dersiniz? Bu akşam alacağım inşallah
arkadaşım bütçeni söylede ona göre tavsiye yapalım.
not: aslında ram olarak corsair koyacaktım ama sistemi yazdığım yerde corsair kalmamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayaer07 -- 14 Temmuz 2008; 15:12:16 >
arkadaşım bütçeni söylede ona göre tavsiye yapalım.
+1907 Bütçeni belirtirsen daha uygun tavsiyeler yapılabilir