1.si İntel E8xxx serisi ile yüksek fsp 2.si İCH10R var ama raid 0'da ne kadar fark ediyor denemek lazım
ama sadece yüksek fsp için 50$ farka değer
Açıkçası başta (kulağa biraz komik gelse bile) E2160 gibi bir işlemci düşünüyorum (AMD 3000+'dan geldiğimi düşünün). Olsun olsun E7200 olsun. Yakın / orta vadede E8xxx serisi almayacağım kesin gibi. E8xxx serisi olmadan yüksek FSB'den faydalanamıyorum, değil mi..?
9 tane sata portuna ihtiyacım olduğunu hhhiiççç sanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Lawagolem
Göz önünde olmasada ve fazla büyük önem verilmesede Pcıexp 2.0 desteği var.
PCI Express 2.0 ve P45 özellikle crossfire çözümü için etkin deniyor... Başka bir artısı var mı acaba..?
Bir de şu green power olayı kaç W tasarruf sağlıyor acaba...
P45 de biraz daha az enerji tüketiyor ve oyunlarda çok fark olmasada 1-2 fps daha iyi. P35lerdede energy saver çeşidi şeyler var. bknz gigabyte p35 ds3 serisi revizyon 2.1 ile eklenmiş.
1.si İntel E8xxx serisi ile yüksek fsp 2.si İCH10R var ama raid 0'da ne kadar fark ediyor denemek lazım
Açıkçası başta (kulağa biraz komik gelse bile) E2160 gibi bir işlemci düşünüyorum (AMD 3000+'dan geldiğimi düşünün). Olsun olsun E7200 olsun. Yakın / orta vadede E8xxx serisi almayacağım kesin gibi. E8xxx serisi olmadan yüksek FSB'den faydalanamıyorum, değil mi..?
9 tane sata portuna ihtiyacım olduğunu hhhiiççç sanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Lawagolem
Göz önünde olmasada ve fazla büyük önem verilmesede Pcıexp 2.0 desteği var.
PCI Express 2.0 ve P45 özellikle crossfire çözümü için etkin deniyor... Başka bir artısı var mı acaba..?
Bir de şu green power olayı kaç W tasarruf sağlıyor acaba...
İşlemci ne alırsanız alın yerinizde olsam P45 alırım sonuçta bugün almazsınız yarın almazsınız ucuzlayınca ikinci elden bi E8500 alırsınız.
E6750 2,6@3,6 ||Asus P5K-E Wifi AP || GsKıLL Pc6400GBHZ 1024x2 1000mhz 4-4-4-12 MSI - RX3870-OC||2x160 Seagete 7200.10 || Be quite dark 530watt||Creative SoundBlaster 7.1 ||Phılıps MMS460|| Thermaltake Armor +
Water Cooling ---Ek Supreme || Alphacool NexXxoS Pro II - 2x 120mm Cooltek Fan|| AGB-Eheim 600 Station II 12V||MAGICOOL 250mm Rezervuar---
E8xxx serisi ile yüksek fsp??!!? Bu ne ola ki?
bu olaki
Benim bildiğim bu fsp değil FSB ve bunun P45 çip ile alakası yok. P35le de bu rakamlar görünür. Hatta her P45 bu rakamı görecek diye bir kaide de yok. Gördüğünü varsaysak bile günlük bu değerlerle kullanan hiç yok.
P45 X38 ve X48 e ucuz alternatif olarak çıktı o kadar. E8xxx serisi ile yüksek fsp(fsb) ilk kez sizden duyuyorum.
E8xxx serisi ile yüksek fsp??!!? Bu ne ola ki?
bu olaki
Benim bildiğim bu fsp değil FSB ve bunun P45 çip ile alakası yok. P35le de bu rakamlar görünür. Hatta her P45 bu rakamı görecek diye bir kaide de yok. Gördüğünü varsaysak bile günlük bu değerlerle kullanan hiç yok.
P45 X38 ve X48 e ucuz alternatif olarak çıktı o kadar. E8xxx serisi ile yüksek fsp(fsb) ilk kez sizden duyuyorum.
Pardon FSB yazacaktın yanlış yazmışm
Madem p35 ile hava soğutma ile 662 yapılabilir bi örnek gösterin o zaman