İkinci el mesajı:856
Katılım zamanı: 4 Ocak 2005; Şehir: İzmir Durum: Forumda değil
12 Ağustos 2008; 9:09:52
herhangi bir çizik kırık yok. sıfır gibi bir ürün.
otomatik kalibrasyon 3 kafa uzaktan kumanda edilebilir. bütün giriş çıkışlar altın kaplama aşınmayan kafa özelliği mevcut. cd kaliteseinde kayıtlar yapabilirsiniz. kasetlerinizi cd gibi digital ortama aktarmak için kullanabilirsiniz. muhteşem bir sesi var. cd sesine en yakın ve bir okadar sıcak kayıt ve çalma özelliği mevcut. şahsen ben sesini dinlerken cd den daha fazla zevk alıyorum
istediğim fiyat : 350 ytl
Noise Reduction: Types B, C, HX Pro, MPX filter Sockets: Gold plated line in and out at rear, front mounted headphone socket with independent volume control Deck type: Single, 3 head Timer / Counter type: Yes (record and playback) / Real time Playback/recording controls: Manual record level, manual record balance, Auto tape calibration / Music search Yes and yes Remote control sensor? Yes, compatible with Technics system remote handsets WxHxD (mm) / Weight (kg): 430 x 125 x 290 / 4.2 Extra: Amorphous Z head and anti-vibration base, high speed winding, virtual battery operation, "play direct" operation to bypass unneccesary electronics and noise for the purest soundSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
İkinci el mesajı:1950
Katılım zamanı: 24 Haziran 2006; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
15 Temmuz 2008; 20:45:04
Bu seriyi biliyorum okuma kafası çok kaliteli zamanında orjinal cd'den kasete kayıt yapardım birebir kopyalıyordu piyasadaki orjinal kasetler bile bunun kopyalaması kadar kaliteli değildi