Arkadaşlar imzamda görünen özellikler benim bilgisayarımın özellikleridir.Ama fan çok ses yapıyor.Bunun için bir program veya bi çözüm var mı? Kasanın tozunu bugün temizledik. Eğer çözümü varsa inşallah tehlikeli değildir. yazılım olarak speedfan adlı programı öneriyorlar ama yorumlarınızı bekliyor ,şimdiden teşekkür ediyorum.
AMD Athlon 64 X2 5600 2.8 GHz --CASE CM CENTURION CAC-TO5-UBD-5*5,25 380 WATT-- 2GB KINGSTON DDR2 --SAMSUNG 320 GB HD -- SAPPHIRE HD 2600 XT -- LG DVD-RW 18X -- MİCROLAB X23 5.1 SES SİSTEMİ -- HP DESKJET 3940 YAZICI -- XP HOME EDITION SERVICE PACK 2
Genelde PSU fanları sesli çalışır bunun için sessiz çalışan bir psu alabilirsin.Eğer gigabyte anakart kullanıyorsan easytune programıyla işlemci fan hızını düşürebilirsin.
Cooler master t05 in orjinal Psu su bilgisayar ısındıkça pancar motoru gibi oluyor.Ses çok büyük ihtimalle Psu dan geliyordur.Yeni bir Psu ile deneyin farkı anlarsınız.Ben şu an Axp 500 watt Psu kullanıyorum cok sessiz.Gayette kaliteli bir Power...
Ya işlemcini soğutmakta zolanıyor fanın o yüzden ses yapıyor. Ya da guneyonur un dediği gibi Psunda birşeylik var. Önce işlemcinin sıcaklığına bak eğer normal değerlerdeyse Psudandır.
bi yöntem var p d f dergide okumuştum.Fanın üstündeki sitkeri sökün ortasında bi tıpa var.O tıpayı kaltırp içine gresyağı sürüyodu ama dergide ev kullanıcıları için vazelinde olur diyodu.ondan sonra tıpayı kapatıp stikerı yapıştırıp kullandı