3 gündür evdeki digitürk yerine fta cihaz almakiçin belli başlı firmaları gezdim. Fiyatları KAĞITLra yazarak evde analiz yaptım. Bu gün de bursa heykeldeki evkura girdim. TAm cihazlara bakarken fiyatlarını yazmak için kalemimi çıkarttım, defterimi açtım. Oradaki eleman 'fiyatları yazamazsınız." dedi. Şok oldum. "Ciddi misiniz" dedim. Evet dedi. Yazarsam nolur? dedim. Dışarı atarım dedi. Moralim bozuldu. Dışarı çıktım. Gururuma yenilip yetkiliyle görüştüm. Diğer firmalar fiyat araştırır diye müşterilere böyle davranıyorlarmış. Elemanı haklı buldu. Bu uygulamanın Evkur'un politikası olduğunu söyledi. Bu uygulama yüzünden bir daha evkurun önünden bile geçmem dedim. İyi günler diledi. Ben de diledim. Çıktım. Kendi açımdan olay kapanmıştır. Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 13 Temmuz 2008; 19:05:11 >
aynısını bana tansaş ta güvenlik gürevlisi ve normal eleman yaptı. onlarla fazla muhatap olmadan dedim hemen müdürünüzle görüşmek istiyorum. müdür geldi. dedim ben alacağım ürünün en ucuzun bulmak için yazıyorum. nasıl yasak olur. bana yasak oldsuğunu gösteren bir yazı belge ibare gösterin dedim. hem yasak olsa sen niye ürünlerinin fiyatlarını broşürlere yazıp herkese dağıtıyorsun. o da özür diledi aklı başında bi gençti. beni sakinleştirdi ve özür diledi . aynı şeyi söyledi başka firmaların fiyat araştırmasını engellemek için yasakmış. bende dedim ya siz fiyatları zaten broşürde yayınlıyorsunuz herkes görsün diye. tabi yine özür diledi siz haklısınız dedi. bende tansaş ın sitesine şikayet yazdım . ordan aradılar özür dileriz istediğiniz gibi yazabilirsiniz tabi fiyatları dediler. size böyle davrananları uyaracağız dediler ama işte bu evkur da kime ne anlatacaksın sen en güzelini yaptın buraya yazmakla binlerce insan okusun da bak o zaman nasıl reklam oluyor bu tarz davranışlar
zaten fiyatları da piyasanın çok çok üstünde uzak durmakta fayda var.
kesinlikle piyasanın neredeyse büyük farkla en çok satan firma sakaryadaki de giriyorsun bakıp çıkıyorsun ama yinede o derece kalabalık ve iş yapıyor bunada hayret ediyorsun ama gezmeden araştrmadan direk evkura gidip almayın
yani evkur'un kazıkçı bi magaza oldugunu biliyordum da bukadar basitleşcegini hic düşünmemiştim. ben cevremdeki herkese söylüyorumm evkur'dan 1 tek kibrit bile alinmaz. ürünün fiyatini çekiyorlar üst seviyeye neymiş taksitli
yani evkur'un kazıkçı bi magaza oldugunu biliyordum da bukadar basitleşcegini hic düşünmemiştim. ben cevremdeki herkese söylüyorumm evkur'dan 1 tek kibrit bile alinmaz. ürünün fiyatini çekiyorlar üst seviyeye neymiş taksitli
Aynen öyle dostum.Taksit olayıyla 10 YTL lik malı 12 YTL ye postalıyorlar.Biçok kişi de fiyat araştırması yapmıyor heraldeki mağaza full anlayamıyorum doğrusu..