Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
evkurdan hoşlanmıyorum

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> evkurdan hoşlanmıyorum Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
pphammer

13 Temmuz 2008; 17:41:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

3 gündür evdeki digitürk yerine fta cihaz almakiçin belli başlı firmaları gezdim. Fiyatları KAĞITLra yazarak evde analiz yaptım.
Bu gün de bursa heykeldeki evkura girdim. TAm cihazlara bakarken fiyatlarını yazmak için kalemimi çıkarttım, defterimi açtım. Oradaki eleman 'fiyatları yazamazsınız." dedi. Şok oldum. "Ciddi misiniz" dedim. Evet dedi. Yazarsam nolur? dedim. Dışarı atarım dedi. Moralim bozuldu. Dışarı çıktım. Gururuma yenilip yetkiliyle görüştüm. Diğer firmalar fiyat araştırır diye müşterilere böyle davranıyorlarmış. Elemanı haklı buldu. Bu uygulamanın Evkur'un politikası olduğunu söyledi. Bu uygulama yüzünden bir daha evkurun önünden bile geçmem dedim. İyi günler diledi. Ben de diledim. Çıktım.
Kendi açımdan olay kapanmıştır.
Saygılar.

internetim 1 yıldır yok 30x13ay: 390 ytl cebimde kaldı.

Fomara BURSA
ratsx

13 Temmuz 2008; 19:05:24 

Ülke de otorite olmadığından, ve otorite denetleme yapmadığından, herkes kendi kuralını kendi koyar.
Evkur'da kendi kuralını kendi koymuş.
Evkur şöyle bir kural koysa kendi de rahat eder bizlerde.

MAĞAZAMIZDA SATIŞ YAPILMAMAKTADIR.
ISRAR EDEN KİŞİLERLE İLGİLİ PERSONELİMİZ İLGİLENİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 13 Temmuz 2008; 19:05:11 >

remote

13 Temmuz 2008; 20:28:51 

zaten fiyatları da piyasanın çok çok üstünde uzak durmakta fayda var.
abu34

13 Temmuz 2008; 21:05:59 

baya kazık fiyatları var milleti taksit bahanesiyle uyutuyolar ordan asla alışveriş yapmam şahsen..

JackDaniels

13 Temmuz 2008; 23:21:36 

evkur zaten güvenilir bi firma değil

kullanılmış ürün yollayan

insanları aldığına alacağına pişman eden bi firma

zaten şikayetvardaki şikayetleri okursan

hepsinde gülen yüz vardır ama daha çözdüğü bir sorun yoktur

aradık bulamadık arayacağız deyip geçiştiriyorlar

imza yok nedense?
crazy64

13 Temmuz 2008; 23:59:30 

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

evkur zaten güvenilir bi firma değil

kullanılmış ürün yollayan

insanları aldığına alacağına pişman eden bi firma

zaten şikayetvardaki şikayetleri okursan

hepsinde gülen yüz vardır ama daha çözdüğü bir sorun yoktur

aradık bulamadık arayacağız deyip geçiştiriyorlar

yedikeresekiz

14 Temmuz 2008; 1:19:35 

aynısını bana tansaş ta güvenlik gürevlisi ve normal eleman yaptı. onlarla fazla muhatap olmadan dedim hemen müdürünüzle görüşmek istiyorum. müdür geldi. dedim ben alacağım ürünün en ucuzun bulmak için yazıyorum. nasıl yasak olur. bana yasak oldsuğunu gösteren bir yazı belge ibare gösterin dedim. hem yasak olsa sen niye ürünlerinin fiyatlarını broşürlere yazıp herkese dağıtıyorsun. o da özür diledi aklı başında bi gençti. beni sakinleştirdi ve özür diledi . aynı şeyi söyledi başka firmaların fiyat araştırmasını engellemek için yasakmış. bende dedim ya siz fiyatları zaten broşürde yayınlıyorsunuz herkes görsün diye. tabi yine özür diledi siz haklısınız dedi. bende tansaş ın sitesine şikayet yazdım . ordan aradılar özür dileriz istediğiniz gibi yazabilirsiniz tabi fiyatları dediler. size böyle davrananları uyaracağız dediler
ama işte bu evkur da kime ne anlatacaksın sen en güzelini yaptın buraya yazmakla binlerce insan okusun da bak o zaman nasıl reklam oluyor bu tarz davranışlar

arkadaşlar promosyon broşür katalog başlığı üst konu olsun diyorsanız ankete oy verin http://forum.donanimhaber.com/m_23487882/tm.htm
konu üst konu olana kadarburdan takip edebilirsiniz adres http://teknokatalog.blogcu.com/
bodrumlu2

14 Temmuz 2008; 9:59:20 

Evet bence de çok saçma ama sonuçta özel alan.Ben de hiç hoşlaşmam Evkurdan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumlu2 -- 14 Temmuz 2008; 10:00:12 >

Nothing lasts forever
Even cold november rain
suphion

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 10:30:46 

Rakamlarla arası iyi olan adam kafasına yazar bir seferde 10 ürünü çıkar dışarı kağıda döker.
Yasağa bak hizaya gel.

Not:
Forumdaki nadir ban'lerimden biri, hiç sevmem kullanmayı ama bazen böyle istisnalar çıkıyor.
Ne yapalım, istisnaya sebep olanlar utansın.

: 4 8 15 16 23 42
xswordfishx

14 Temmuz 2008; 12:53:37 

quote:

Orjinalden alıntı: remote

zaten fiyatları da piyasanın çok çok üstünde uzak durmakta fayda var.

kesinlikle piyasanın neredeyse büyük farkla en çok satan firma sakaryadaki de giriyorsun bakıp çıkıyorsun ama yinede o derece kalabalık ve iş yapıyor bunada hayret ediyorsun ama gezmeden araştrmadan direk evkura gidip almayın

Y.N.W.A
McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 14:44:43 

yani evkur'un kazıkçı bi magaza oldugunu biliyordum da bukadar basitleşcegini hic düşünmemiştim.
ben cevremdeki herkese söylüyorumm evkur'dan 1 tek kibrit bile alinmaz. ürünün fiyatini çekiyorlar üst seviyeye neymiş taksitli

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
bodrumlu2

14 Temmuz 2008; 16:48:14 

quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

yani evkur'un kazıkçı bi magaza oldugunu biliyordum da bukadar basitleşcegini hic düşünmemiştim.
ben cevremdeki herkese söylüyorumm evkur'dan 1 tek kibrit bile alinmaz. ürünün fiyatini çekiyorlar üst seviyeye neymiş taksitli

Aynen öyle dostum.Taksit olayıyla 10 YTL lik malı 12 YTL ye postalıyorlar.Biçok kişi de fiyat araştırması yapmıyor heraldeki mağaza full anlayamıyorum doğrusu..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
frux

16 Temmuz 2008; 13:54:51 

Fiyatları çok uçuk.. Arkadaşım dvd'li ses sistemi almıştı.. Teşhir ürününü ambalajlayıp vermişler.. üstü çizik içindeydi..

pphammer

16 Temmuz 2008; 18:17:35