selam arkadaşlar ben sapphire ati hd 4850 ekran kartı aldım önce pc ye format attım sonra pc yi kurdum ama pek stabil olmadı sanırm driverlerini yükledim fln ama ezik knight ı bile 20 fram de gösterio
sanırm bazı ayarları yapmam gerekli hiç bişiyine dokunmadımda :D
sistemim duo core 2.2 ghz işlemci --- 2 gb ddr 2 800 mhz ram we 4850 hd ekran kartı war
bu kartı kullnanlar yada bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinrm
selam arkadaşlar ben sapphire ati hd 4850 ekran kartı aldım önce pc ye format attım sonra pc yi kurdum ama pek stabil olmadı sanırm driverlerini yükledim fln ama ezik knight ı bile 20 fram de gösterio
sanırm bazı ayarları yapmam gerekli hiç bişiyine dokunmadımda :D
sistemim duo core 2.2 ghz işlemci --- 2 gb ddr 2 800 mhz ram we 4850 hd ekran kartı war
bu kartı kullnanlar yada bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinrm
Pazar alanında ise bu ekran kartına değil işlemciye bağlıdır. Ama başka yerdeyse bilemeyeceğim.
|||Intel Core 2 Duo E6550 ||| Asus P5PL2-E ||| Kingston 2x1GB Ram ||| Ati Radeon HIS HD 4850 ||| |||HP w1907v 19"WS |||Samsung 500 GB Sata 2 HDD|||High Power + 500w|||