@melantis paylaşım için teşekkürler, emeğine sağlık.
beni açmıyor bu arkaplan & ekran koruyucu olayları... zaten K850i'deki Laser Precision temasını kullanıyorum. arka plandaki küpler süper, teli ne tarafa çevirirseniz o tarafa dökülüyorlar yaa orasına bitiyorum resmen...ancak ben hala şu cihazın en kısa zamanda modlanıp acousticle ses kalitesinin artmasını bekliyorum, başka bi isteğim yok şu dünyada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _extreme_ -- 24 Temmuz 2008; 19:09:20 >
flash lite içeriğini önce düzgünce bi tanıtsak daha iyi olurdu bence, bende dahil bir çok kişi bilmiyor ne yapılır yenilirmi içilirmi bunlar eline sağlık...
küplerden bişiler uçuşuyoda bana hiç cezbedici gelmiyo o ufak şeyler, daha güzellerini bekliyoruz bakalım k850 yaygınlaşsın modu şusu busu başlar ondan sonra iyice
quote:
Orjinalden alıntı: _extreme_
@melantis paylaşım için teşekkürler, emeğine sağlık.
beni açmıyor bu arkaplan & ekran koruyucu olayları... zaten K850i'deki Laser Precision temasını kullanıyorum. arka plandaki küpler süper, teli ne tarafa çevirirseniz o tarafa dökülüyorlar yaa orasına bitiyorum resmen...ancak ben hala şu cihazın en kısa zamanda modlanıp acousticle ses kalitesinin artmasını bekliyorum, başka bi isteğim yok şu dünyada
ya k850 başlığında güzel bişiler paylaşalımda oranın reytingi arttıralım diyorum biraz ex hocam. Şu orochiyide transfer ettikmi süper olur strafer vardı bi aralar çok anlardı o elemanda baya.. öyle 2 adam kaptıkmı başlığa şenlenir valla ortalık
quote:
Orjinalden alıntı: _extreme_
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
küplerden bişiler uçuşuyoda bana hiç cezbedici gelmiyo o ufak şeyler...
ya k850 başlığında güzel bişiler paylaşalımda oranın reytingi arttıralım diyorum biraz ex hocam. Şu orochiyide transfer ettikmi süper olur strafer vardı bi aralar çok anlardı o elemanda baya.. öyle 2 adam kaptıkmı başlığa şenlenir valla ortalık
K850 başlığını ayağa kaldırmamız için, Güiza'dan daha bomba bir transfer lazım yaa ayrıca @farukkk, @pohuman ve @melantis arkadaşları da ekibimize katmamız lazım, biliyosun bu arkadaşlar bizim gibi forumu devamlı takip ediyorlar buda reytingler için çok önemli...