slm p5Q nasıl bayağı iyi gibi duruyor 8 fazlı ve soğutucuları filan fiyatıda iyi oc performansı nasıl ?
Ben anakartı baya beğendim. Dfi ları aratmayacak şekilde bir biosu var.
Performance level dahil 21 tane ram timing ayarı var. CPU GTL ve PLL voltaj ayarları ve vdroop, voffset etkilerini ortadan kaldıran Load Line Calibration ayarı mevcut.
8 fazlı güç beslemesi sayesinde hem daha iyi voltaj regulasyonu sağlıyor hem de işlemci etrafındaki componentlere ısı daha dengeli yayılmış oluyor.
Eski anakartım Asus P5B de(vdroop modlu) Q6600@3.2ghz için idle 1.328v full load 1.336v gerekiyordu. P5Q da ise LLC açık olarak 3.2ghz için idle 1.288v full load 1.296v yeterli oluyor.
H E A R H I M S P E W I N G F O R T H A M E A N I N G T O M I S E R A B L E L I E S S U B M I T T O N O T H I N G A N D S W A L L O W M Y S P I T O F S C O R N
I N - T H E - Y E A R - O F - H I S - S O V E R E I G N R I D - U S - O F - Y O U R - J U D G M E N T
H E I R /\ P P A R E N T
cenova
Uzaklaştırılmış 29.998382719903 gün cezanın 12 günü kaldı.