Yok valla nighteen kardeş vermem o kadar para.... Max bu fiyatlarda bi şey arıyorum. En son creative x-mod gözüme çarptı ondan da ne kadar performans alırım ona emin olamadım. Onun yerine daha az bütçe ile standart bir dahili kart mı alsam? Yaw bu fiyat/performans olayını dengeleyebilsem alacam bir şey ama bilenlerden bir yardım istedik bakalım artık. Sağol yine de...
benden sana tavsiye eğer hd sound destekli realtec var ise şu msıların yeni onboardları onu kullan bir fark yok ben kulaklıkla da denedim o creativenin 50 60 ytl lik kartları hikaye.Bir de seni set 2.0 bence bekle ve m audio al dahili istememişsin işin zor.Kolay gelsin.Creativenin bir kartı var o fena değil onun 2. eli işini götürür sıfırı biraz pahalı.
Creative Sound Blaster Digital Music SX Kullanmadim ama ben de almayi dusunuyorum, Ayrica Direk kaynak baglantili Pre-ampili gibi de calisiyor. (yukaridaki M-audio muadili degildir.) Ancak Iyidir Dedigin fiyata ben de almayi dusunuyorum. Kaliteli ayrica Pre-ampili ozelligi de hos.
M audiolar sana fazla kaçacak.Öncelikle belirteyim external olayından vazgeç bu fiyatı daha fazla arttıracak.Özellikle external istemenin nedeni nedir?M audionun revolitionları en ucuz olarak alabileceğin kartlardan ama external değil.Eğer enstruman ile ilgili bir durumun varsa blackbox pros da ses kartı mevcur bu olabilir.Creative olarak sana uyacak kartlar ve linkler aşşağıda.Birinci link sana uygun her açıdan. http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=351&IID=108817 İkincisi ise gerçekten güzel bir kart http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=351&IID=22026 Umarım yardımcı olabilidm.Koss için sağol tekrar.Bence bütçeyi fazla kasma ve ilk linke yönel tasarımı da hoş bir kart.Fakat denmedi site içerisinde kullanan çok var.Bir bakayım dedim ve cnette 8.0 gördüm bunu al bence. http://reviews.cnet.com/external-audio-adapters/creative-xmod/4505-9335_7-32105686.html?tag=prod.txt.1
Arkadaşlar o zaman bana bir tavsiye verin, hatta tavsiye vemeyin git şunu al deyin. Gelelim soruya; ben şimdi ne alayım. Belirttiğim fiyat kategorisinde 4 adet ürün buldum. Creative tabii ki hepside. M-audio fiyatlarına baktımda fiyatları uçuk. O kadar vermeyi düşünmüyorum. Birde tavsiyenizde şunu göz önünde bulundurmanızı rica edeyim, ben bunu solo7 ile kullanacağım. Yani 2.0 bir sistemle kullanacağım ve solo7'leri değiştirirsem bile bookshelf tarzı yine 2 tane kolon alırım. Yani +1'li sistem kullanmayacağım ama desteği olmasıda fena olmaz hani gerektiğinde kullanılır. Aradığım mümkün olduğunca kaliteli müzik, uygun fiyat/performans oranı. Birde harici olarak mp3 v.s. müzik cihazlarının bağlanabilirlik ve ses kalitesi. Kumanda v.s. gibi ekstralar olsada olur olmasada. Yardımcı olacaklara teşekkürler şimdiden.
Soru: Solo7 ile kullanılacak en mantıklı harici ses kartı hangisidir? Lütfen doğru şıkkı işaretleyiniz ve aşağıdaki görülen boşluğa sebebini yazınız.. a) Creative Sound Blaster X-Mod b) Creative Sound Blaster Digital Music Sx c) Creative Sound Blaster Live! 24-Bit External 5+1 d) Sound Blaster Audigy 2 NX External e) Hiçbiri.
Nighteen hocam tam ben soruyu hazırlarken sen mesaj atmışsın sağol. Sen a şıkkını seçtin yani :))). Şu anda benimde kişisel tercihimde xmod yönünde ama performans olarak emin olamadığım için danışayım bir dedim. Hatta amerikadan bunun wireless'ını getirtecektim ama pahalı geldi sonradan vazgeçtim. Gitti gidiyorda 230 satan var gerçi. Du bakalım genel iştirake göre seçeceğiz birisini.
Koss forever.... . T-shirt hazırlatıyorum üzerinde koss forever, lifetime warranty yazan sanada göndereceğim bir tane aklımdasın. Forumdan bi kaç arkadaş daha var bildiğim. Sağlıcakla....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 15 Temmuz 2008; 22:27:51 >
öncelikle ses sistemin güzel fiyatı oranında fakat unutma o sistem için abartılı kartlara para yatırma.Abartılı para yatıracaksan ne amfiler ne ses işleyiciler var yazık etme abartma bu kart a şıkkı işini görür.Kablosuz tercih etme heryer radyasyon yazık sana çevrendrkilere kullan kablolu bozma sağlığını.Evet şu an kramp tek başına imp700 ile gidiyor ksc75.Koss kanal tipi baya iyi bir kulaklık yapsa da versek parayı.Evet solo 7 sterodur ama 5.1 destekli kartlarda da stero desteği mevcuttur.Sen tam anlamı ile stero der isen o tarz kartlar müzik işine girer enstrumanlar vs ve işine yaramayacak özelliklere de para vermiş olursun.Zaten m audio da bu işe yakındır.Belirteyim o sisteme kart alacaksan 100 ytl yi geçme iş kartla bitmiyor.Kartla başlıyor hoparlörde bitiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 16 Temmuz 2008; 2:09:07 >
Tişört hoş olur benimki medium olsun:DAman forever da rakam kullanma:DYalnız lifetime warranty farklı bölgede yazarsa farklı anlamlar da oluşur hoş olur.
Tamam hocam ben sana haber veririm olay bittiğinde, Dediğin gibi sonuçta bu solo7 ile kullanılacak. O nedenle bende fazla para vermek istemiyorum açıkçası. Evde normalde sağlam bir hi-fi sistem var zaten. Ama bunu çalışma odası için bilgisayar ile kullanmak için alacağım. Oda yeterde artar bile. Ama şunu sorayım. xmod ile Digital Music Sx'i aynı fiyata buldum. Hangisini almamı tavsiye edersin. ikisinide 110 YTL'ye buldum burada. Artık de şunu al diye gidip ikisinden birini alayım. Sağlıcakla....
quote:
Orjinalden alıntı: nighteen
Tişört hoş olur benimki medium olsun:DAman forever da rakam kullanma:DYalnız lifetime warranty farklı bölgede yazarsa farklı anlamlar da oluşur hoş olur.