Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Amerika'dan tanıdığım var sr 12 e yi en uygun nerede bulabilirim ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Amerika'dan tanıdığım var sr 12 e yi en uygun nerede bulabilirim ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
turkcu

 

Mesaj: 1372


 13 Temmuz 2008; 12:14:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar.
Amerika'da bir yakınım var ve sony nin Hdr sr 12 e modelini almak istiyorum.

http://www.soniccameras.com/catalog/product_info.php?products_id=500....c26f5

sitesinde herşey dahil paketi 1099 dolar.
fakat site için güvenilir değil filan deniliyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_23022404/tm.htm
buraya bakarak gördüm ve bir site daha gördüm.
http://www.cameraaddict.com/viewproduct.aspx?id=9844177
http://www.cameraaddict.com/viewproduct.aspx?id=9781888

Burada galiba güvenilirlik oylaması yapılmış.
http://www.resellerratings.com/store/Sonic_Cameras
fakat pek iyi bir sonuç çıkmamış.

şimdi ben bu sitedeki gibi http://soniccameras.com/catalog/product_info.php?products_id=5003 yani en az buradaki paket gibi içeriğe sahip olan bir paket istiyorum.

ya da daha uygun fiyata bulursam starter paketide olabilir.

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=...788
bestbuy için güvenilir diyorlar ama fiyat çok pahalı. o fiyata usa garantili bir mal alacağıma Türkiye'den alırım daha iyi.

http://www.amazon.com/Sony-HDR-SR12-Definition-Camcorder-Stabilized.....8-1
amazon.com da da fiyat pahalı.

arkadaşlar bu soniccameras.com güvenilirmidir ? yoksa scam mi ?

ve ya bu kamerayı amerika dan en uygun ve en güvenli nereden aldırabilirim.

Herkese çok teşekkürler.




< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkcu -- 13 Temmuz 2008; 12:15:07 >


_____________________________

panasonica

 

Mesaj: 578


 14 Temmuz 2008; 10:55:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

sonica com dolandırıcıdır

_____________________________

turkcu

 

Mesaj: 1372


 14 Temmuz 2008; 12:29:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.


quote:

Orjinalden alıntı: panasonica

sonica com dolandırıcıdır


dolandırılan birilerini tanıyor musunuz peki ?

_____________________________

panasonica

 

Mesaj: 578


 14 Temmuz 2008; 18:11:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

BİR YERDE OKUDUM EN AZ 30-40 KİŞİYİ ÇARPMIŞlar.. BEN BU siteye 40 a yakın mail yazdım.. paranızı göndercecek hesap verin diye cevap veren olmadı.. yani makinalar sudan ucuz adam sr11 400 usd ye satıyordu o zman....istersen dene at bi mail ..bakalım ne cevap gelecek..

_____________________________

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Amerika'dan tanıdığım var sr 12 e yi en uygun nerede bulabilirim ? Sayfa: [1]
Buraya git:



Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Kolay Mağaza Standı
Kolay Mağaza ile bir kaç adımda e-ticaret sitesi sahibi olun
WEB Dersleri Blog lara giriş 1
Blog nedir? Ne işe yarar? Nasıl Kurulur? Tüm cevaplar bu seride!
 


Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle
 
Reklamlar
















Videolarımız
 
Recom 580W güç kaynağı

PS3: Uncharted video inceleme


Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET


0.406