Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
CREA - BLUETOOTH ARAÇ KİTİ -- YARDIM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> CREA - BLUETOOTH ARAÇ KİTİ -- YARDIM Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fuatturkrap

13 Temmuz 2008; 2:28:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar trafik cezalarından kurtulmak için bir araç kiti almaya karar verdim. Yalnız bu konuda çok bilgim yok ve sormak istediğim bazı sorular var...

Telefonum

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telceppirtwix

Almayı düşündüğüm araç kiti ise şu: http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16217&productid=telakcreabhc1

Şimdi merak ettiklerim:
-Bu araç kiti çift sim kartlı telefonum ile uyumlu oluyor mu?
-Ses çıkışı telefondan mı, araç kitinden mi yoksa aracın ses sisteminden mi sağlanıyor?
-Crea bu konuda kaliteli bir marka mıdır? Değilse önerileriniz var mı?

Teşekkürler...

Sen tanımazsın ama bu adam terstir. Tersi de pistir. Bulaşmaya değmez; senden zeki değildir. Lost izlemez, facebook hesabı bile yok modern zamanlarda bir delidir. Nargileden çektiği ilk(ve son) nefesten boğulur. Her yaştan alkolik felsefesini öğrenmiştir. Depremden, davul gürültüsünden dahi etkilenmez, uyur.. Ders çalışması gerektiğini bilir ama çalışmaz, ilgi göstermesi gerektiğini bilir ama göstermez; sorumsuzun biridir. Galeyana çabuk gelmez genelde durulur. Çılgın atsan dinmeni bekler, fırtınası sonradan gelir, ama gerekirse bir kaşık suda anafor çıkarır. Hiç uğraşma adam olsun diye, ben denedim olmuyor…
fuatturkrap

13 Temmuz 2008; 9:08:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar yarına kadar bi tane almam lazım. Lütfen bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olsun...

Sen tanımazsın ama bu adam terstir. Tersi de pistir. Bulaşmaya değmez; senden zeki değildir. Lost izlemez, facebook hesabı bile yok modern zamanlarda bir delidir. Nargileden çektiği ilk(ve son) nefesten boğulur. Her yaştan alkolik felsefesini öğrenmiştir. Depremden, davul gürültüsünden dahi etkilenmez, uyur.. Ders çalışması gerektiğini bilir ama çalışmaz, ilgi göstermesi gerektiğini bilir ama göstermez; sorumsuzun biridir. Galeyana çabuk gelmez genelde durulur. Çılgın atsan dinmeni bekler, fırtınası sonradan gelir, ama gerekirse bir kaşık suda anafor çıkarır. Hiç uğraşma adam olsun diye, ben denedim olmuyor…
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> CREA - BLUETOOTH ARAÇ KİTİ -- YARDIM Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / GlobTek Standı
CeBIT 07 / GlobTek Standı ATP Flash hafıza ürünleri
GP2X video incelemesi
GP2X taşınabilir oyun konsolu video incelemesi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç