koss porta pro almaya karar verdim fakat elden almak istiyorum istanbulun tam olarak neresinde bulabilirim bu kulaklığı bilen varmı galiba elmasepetinin nişantaşında bayii varmış orada varmıdır koss kesin kararlıyım koss porta pro alacağım fakat istanbulda nerede satılıyor eminönü civarına yakınım
ben yeni aldım alalı 3 gün oldu satabilrim elmasepetinden aldım faturası falan var.
kimdiki senin öldürdüğün, acizliğine hayat mı verdin yoksa zaten güçlü gölgenin altında hep hakimmiydi sana kazançlı bir yolmudur birileri ile yaşayabilmek özledinmi yoksa tek başına ölme zevkini iplerini bıraktığın kollar yorulmaz mı sandın parçalanırken çektiğin acıdan hafifmi geldi,masumluğa kelepçeli gözlerinin sahtekarlığı. çığlık atmak bu kadar mı zor?
Hocam portapro pek dışarıda dinlemek için uygun değil, şu yönden uygun değil şekil şemal olarak azıcık kaba kalıyor. Dinlemedim ama gördüm baya kaba gelmişti. Ha sen bunu sorun etmiyorsan, sorun yok tabii ki. Eğer dışarıda kullanacaksan, daha göze batmayan bir şey arıyorsan KSC serisine bakmanı tavsiye ederim....
quote:
Orjinalden alıntı: RedNeX Sevgili dostum, almadan önce kulaklığı denemek istiyorum demişssin.. Heralde Nişantaşında elmasepetinin şubesi varmış, gidip görmesem de... Kulaklığı dinledin mi, izlenimlerin nasıl? Kulaklığı aldın mı, izlenimlerin nasıl? Dışarıda kullanıma müsait mi? Bizler de almak istiyoruz, bizleri bilgilendir..
Hala arıyorsanız Astoria Esentepe Alışveriş Merkezi içindeki Electro World mağazasında ürün mevcut. 98 YTL satış fiyatı. Sennheiser için deneme standı var ancak Koss için yok, belki oradaki satıcı ile muhabbet kurup denemek mümkün olabilir.