Giriş | |
|
|
|
12 Temmuz 2008; 23:47:57
|
|
|
6,5 aydan beri kullanmadığım vodefone hattıma 20 kontör yüklersem aktif olurmu arkadaşlar
|
|
13 Temmuz 2008; 0:05:57
|
|
|
Bana gelen mesajda, aktif olması için en az 20 kontor yüklemem gerektiği söyleniyordu, demekki aktif oluyor...
|
|
13 Temmuz 2008; 9:22:47
|
|
|
arkadaşlar pekala 20 kontur nasıl olacak parça kontur olarak online sitelerden atsak açılacakmı hattımız
|
|
13 Temmuz 2008; 11:09:55
|
|
|
20 parça kontör alsan olur başka bir numaradan 20 kontör transfer edersen yine olur
|
|
|
17 Temmuz 2008; 23:13:15
|
|
|
Babam'ın hattından 20 kontör aldım, 4 aydır kontör yüklemediğim vodafone hattı kullanıma açıldı. Bilgisini paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Bu kontör transferi aktif süreyi ne kadar uzatıyor bilgisi olan var mı?
|
|
|
|
|
17 Temmuz 2008; 23:15:44
|
|
|
3 ay.
|
|
18 Temmuz 2008; 12:14:08
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: kalpakci Babam'ın hattından 20 kontör aldım, 4 aydır kontör yüklemediğim vodafone hattı kullanıma açıldı. Bilgisini paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Bu kontör transferi aktif süreyi ne kadar uzatıyor bilgisi olan var mı? 20 ve üzeri kontör transfer edildiğinde 3 aylık aktif süre uzuyor
|
|
|
18 Temmuz 2008; 16:22:35
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: çok geç quote:
Orjinalden alıntı: kalpakci Babam'ın hattından 20 kontör aldım, 4 aydır kontör yüklemediğim vodafone hattı kullanıma açıldı. Bilgisini paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Bu kontör transferi aktif süreyi ne kadar uzatıyor bilgisi olan var mı? 20 ve üzeri kontör transfer edildiğinde 3 aylık aktif süre uzuyor quote:
Orjinalden alıntı: bungee20 3 ay. Teşekkürler. Aktif süreyi 3 ay uzatması muhteşem.
|
|
|
| Donanım Haber Video İnceleme |
|
|
|
| |
Yeni mesajlar |
Yeni mesajlar yok |
Popüler konu, yeni mesajlar ile |
Popüler konu, yeni mesajlarsız |