Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
wireless'a ilişkin bir soru

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> wireless'a ilişkin bir soru Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Usak_Efesi

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 22:17:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ben şimdi ist.dışındayım ve yakın zamanda, bulunduğum yere dizüstü gelecek
16000 nüfuslu bir yer. Dizüstümün wireless desteği de kartı da mevcut bildiğim kadarıyla
ancak ben onunla "wireless olarak" internete bağlanmak istiyorum.

Böyle bir yerde bu mümkün mü? neler gerekir?

HATTORI HANZO

<-- Russian Institute Babe (Jennifer Stone) -->

atabr

12 Temmuz 2008; 22:37:01 

bulunduğun yerde wireless ağının bulunup bulunmadığını soruyorsun galiba büyük ihtimalle yok olsada şifrelidir bu wireless ağları kısa mesafeli ağlardır zaten yani en fazla 300 metre çapda bir wireless modemin bulunması lazım yoksa sen alacaksın ve bulunduğun yerde adsl var ise başvurup kullanacaksın neti

Asus M51SN
Game's & Design Master

Usak_Efesi

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 22:42:22 

quote:

Orjinalden alıntı: atabr

bulunduğun yerde wireless ağının bulunup bulunmadığını soruyorsun galiba büyük ihtimalle yok olsada şifrelidir bu wireless ağları kısa mesafeli ağlardır zaten yani en fazla 300 metre çapda bir wireless modemin bulunması lazım yoksa sen alacaksın ve bulunduğun yerde adsl var ise başvurup kullanacaksın neti

AKLIMA BİŞEY GELDİ

buralarda internet kafeler var her yerdeki gibi. Ancak bahsettğim yer de en yakın kafeye bile
biraz uzak , napılabilir?
(kafe dememin sebebi hani belki onlar üzerinden bağlanırım)

HATTORI HANZO

<-- Russian Institute Babe (Jennifer Stone) -->

SimoneKSK

12 Temmuz 2008; 23:08:24 

internet kafelerin wireless internet baglantısı kullanacagını dusunmuyorum.sanırım sizin amacınız bedava kullanmak diger konudan da biraz oyle anladım sanki wireless ag olup olmadıgını ogrenmeniz icin wireless alıcı olması lazım ve bu agın şifreli ise sifresini ogrenmeniz lazım yani eger warsa bile sifreyi kırıp kullanmanız illegal bir olay olacagından adsl baglatmanız daha iyi olacaktır.sanırım tatildesiniz ve 2-3 ay icin adsle basvurmak istemiyorsunuz dogru mu anlamısım ?

Eski Nick: simonee
AMD ATHLON 64 3000+ VENICE(939)@1800MHZ\EPOX 9NPA3J\MSI NX6600 DIAMOND EDITION@400/800\AOPEN H600B-28\KINGSTON 512 400 CL2.5@400 MHZ\320 GB SEGATE SATA\LG Flatron ez t30sh\AIRTIES RT101 MODEM\PHILIPS SBC HP800 KULAKLIK\
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> wireless'a ilişkin bir soru Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Jack Keane video inceleme
Adventure severler hazırlanın Jack Keane ile ingiltereye gidiyoruz
B-PowerStick video incelemesi
Yolculuklarınız sırasında şarj bitmesinden artık korkmayın. Sadece 1 kalem pil ile cep telefonu ve MP3 çalarınızı şarj edin...

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar