arkadaşlar benim amd 3800 işlemcim 512 mb ddr667 ram im x1650 ekran kartlı kullanmadığım bir bilgisayarım var.Ben en son çıkan oyunları oynayabilcek şekilde kullanmak istiyorum.İlk önce 2gb lik dual kit ram almayı düşünüyorum en fazla 250 ytl harcamayı düşünüyorum.Acaba sadece ramlari yükselterek oyunlarda iyi performans yakalayabilirmiyi yoksa ekran kartını da değiştirmem gerekiyormu?Ram ve eğer gerekiyorsa ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth_21 -- 12 Temmuz 2008; 22:50:09 >
dostum amd işlemcilerden anlamam ama ekran kartı ve ramden anladığım o kadar da üst düzey bi işlemci değil sen oyunları iyi düzeyde oynamak istiyorsan 2 GB ram 3850 ekran kartı ve onu idare edecek psu alman lazım PSU yazmadığın için PSU diyorum 400 W sağlam PSU n varsa sorun yok değişmene gerek yok bunlarıda 250 ytlye rahat alırsın
dostum amd işlemcilerden anlamam ama ekran kartı ve ramden anladığım o kadar da üst düzey bi işlemci değil sen oyunları iyi düzeyde oynamak istiyorsan 2 GB ram 3850 ekran kartı ve onu idare edecek psu alman lazım PSU yazmadığın için PSU diyorum 400 W sağlam PSU n varsa sorun yok değişmene gerek yok bunlarıda 250 ytlye rahat alırsın
dostum benim PSU 400W sağlam bi alet.Benim işlemcim çok sağlam bişi değil ama idare edebileceğini düşünüyorum en azından şimdilik çnkü çok fazla param yok.Ram olarak ne tavsiye edersin 2 gb dual kit almayı düşünüyorumda?