Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
mause pad mod

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> mause pad mod Sayfa: [1]
Mesaj Fotoğraf Galerisi

Ekleyen : samıt
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
samıt

12 Temmuz 2008; 22:03:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhabalar

Bugün evde otur otur canım sıkıldı kasayı boyayıyım dedim annem sen heryeri boya edersin kaç para o olmazzz heryer boya olur diye sıkıbir kavgadan sona sinirden mause pad ı aldım yere atıverdim baktım şeffaf bişi üstündedki yanından cırt kesiverdim paintshop pro programında birşeyler ve yaptım gittim bayram yerine baskıcı baskıcı geziom en az 1000 tane basarız diyorlar ve son 1tane girdim adamlar sonderece sıcak kanlı insanlardı olur dediler 3 adet sticker ve 1 adet foto kağıdına yaptığım deseni bastırdım ve doooru eve. çıkardım mause padın içindeki kartonu benimkini ona göre kestimve içine koydum bence güzel oldu... işte resimler...

edit:Türkçe

edit:yakında neonlu yapmayı planlıyorum :D

[image]http://img231.imageshack.us/my.php?image=dsc00065lb9.jpg[/image]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samıt -- 13 Temmuz 2008; 19:22:00 >

halo_combat

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 22:19:58 

Eline sağlık farklı bir mod ...

D-HAN

12 Temmuz 2008; 22:46:48 

değinşik

Leah Dizon
PCKO_08

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2008; 18:49:02 

çok doğru iyi bişe olmuş değişik bi fikir

Üç günlük ünya bugün gitti kaldı 2 gün:D
yekialem

13 Temmuz 2008; 19:07:27 

Türkçe' yi biraz daha güzel kullanabilsen daha güzel olacakmış..

Jackoba
Uzaklaştırılmış
29.9983942939871 gün cezanın 11 günü kaldı.

13 Temmuz 2008; 20:03:18 

ilginçç
samıt

14 Temmuz 2008; 10:16:07 

Arkadaşar yorumlar için teşekkürler.

Yapan arkadaşlarımız varsa buraya resimlerini koysunlar

Theatre Of Tragedy

14 Temmuz 2008; 12:35:36 

Mouse pad için bile bayağı bir uğraşmış, gezmişsin heryeri.. Demekki içinde mod aşkı var senin.. Baskılar seni yıldırmasın yolun açık olsun.

T.C Tarih Kulübü

samıt

14 Temmuz 2008; 12:55:56 

quote:

Orjinalden alıntı: Theatre Of Tragedy

Mouse pad için bile bayağı bir uğraşmış, gezmişsin heryeri.. Demekki içinde mod aşkı var senin.. Baskılar seni yıldırmasın yolun açık olsun.

abi yapma yaa süper gaz veriyon yapma şunu ya şu anda acaip bir mod aşkıyla yazıyorum bunu ellerim kollarım titriyo nediyiyim yani annem bu bilgisayar böle çalışıyo deme diye kızıo bana zaten biras sona bayram yerine gidip led ler alcam masulerin ledlerinini deiştircem. bide ben 3-4 yaşında baladım böle işlere ne buldum sökerim yoplarım modifiye ederim oyuncak arabalrı parçarım yeni bişiler yaratırım böle manyak manyak şeyler yaparım bi akrabam var teyzemin oğlu ondan yardım alırım.bilgisayarla ilgili sorun olunca kendim cözmye çalışırım teyzemin oğluna sorarım bizim bilgisayarcı beni sever sağolsun ondan yardım alırım. ben mod işine bu siteye girdim baktım modifiye ananm dedim bi daldım o kasaları görünce aboooooov diye içim gidiyodu laptopun hdd yi yaktım o garantiye gitti işyerinde babamın bilgisayarı vardı onu eve çıkardım babama laptopu verdim moda başlamaya karar verdim. biraz konu dağıldımı ne :S

corrosion

14 Temmuz 2008; 16:14:24 

enteresan ve güzel olmuş güle güle kullan

Barısİnce

Sisteme Gözat

14 Temmuz 2008; 21:45:53 

Enteresan Ve Güzel Bir Fikir

CapTaiN...!! ,)

Amd AthLon 3000+ s754 2.01@2.45 [GünLük] // Asus K8N4-E SE // 1Gb DDR 400 Kingston Pc 3200 // Palit GeForce 8500 GT 256 MB. 128 Bit // Western Digital 8Mb 160 Gb İde Hard Disk // Lg SecurDisc Dvd-Rw // Everest Modding Case // FeeL 460W Psu // Microsoft Ps2 Klavye&Mause // Creative Usb Sound Blaster 24-Bit //Logitech x230 (2+1) // Microlab MC-4600 (5+1) // 30 Cm UnıversaL 170W Rms Bass // Benq V772 17'' Crt
BetaMode

17 Temmuz 2008; 14:27:20 

yaratıcı

Sandman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

17 Temmuz 2008; 17:55:12 

quote:

Orjinalden alıntı: samıt
abi yapma yaa süper gaz veriyon yapma şunu ya şu anda acaip bir mod aşkıyla yazıyorum bunu ellerim kollarım titriyo nediyiyim yani annem bu bilgisayar böle çalışıyo deme diye kızıo bana zaten biras sona bayram yerine gidip led ler alcam masulerin ledlerinini deiştircem. bide ben 3-4 yaşında baladım böle işlere ne buldum sökerim yoplarım modifiye ederim oyuncak arabalrı parçarım yeni bişiler yaratırım böle manyak manyak şeyler yaparım bi akrabam var teyzemin oğlu ondan yardım alırım.bilgisayarla ilgili sorun olunca kendim cözmye çalışırım teyzemin oğluna sorarım bizim bilgisayarcı beni sever sağolsun ondan yardım alırım. ben mod işine bu siteye girdim baktım modifiye ananm dedim bi daldım o kasaları görünce aboooooov diye içim gidiyodu laptopun hdd yi yaktım o garantiye gitti işyerinde babamın bilgisayarı vardı onu eve çıkardım babama laptopu verdim moda başlamaya karar verdim. biraz konu dağıldımı ne :S

Süpersin.

ghastly

21 Temmuz 2008; 19:57:49 

güzel olmuş

eski nick:--sagocu--
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> mause pad mod Sayfa: [1]
Buraya git: