bu sayfadakilerden hangisinden en yüksek performansı alabileceğimi yada 350 ytlyi hadi en fazla 400 ytl yi geçmeyecek oyun için hangi ekran kartını önerirsiniz???
Not : İncelemelerden Hiçbişey Anlamıyorum Kararsız Kalıyorum Yani Hep
Bu sıralarda popüler olan 4800 üyelerı var.. F/p açısından nvidiayı 2 ye katlamış durumda..İlla nvidia mı alayım diyorsun ? Ona göre sana uygun bir kart seçelim..
Asus P5B//E6600 2.39 ghz @ 3.6 ghz(max 4120 mhz)&Cooling by Thermalright Ultra 120 Extreme//Crucial ballistix tracker 2*1 gb 1066 cl4//SAPPHIRE x1600//FSP EPSILON 700W//Samsung 300 GB 7200 RPM//LG DVD WRITER 20X//DELL 19" LCD//Creative X fi Xtreme Music//Logitech x-540//Canon LBP500
Herkes performansa bakıyor bu yüzden ati diyor ısınma + güç tüketimi nvidia hala 1 adım önde bu nedenle bende üç beş daha fazla verip nvidia'a devam diyorum zaten elektrik faturasına yansıyan fiyat, farkı kendini çıkartır diye düşünüyorum
calibre 8800gts 320mb 320bit arkadaşlar bu kart ne kadara gider forumun 2. el bölümünde?
Herkes performansa bakıyor bu yüzden ati diyor ısınma + güç tüketimi nvidia hala 1 adım önde bu nedenle bende üç beş daha fazla verip nvidia'a devam diyorum zaten elektrik faturasına yansıyan fiyat, farkı kendini çıkartır diye düşünüyorum
calibre 8800gts 320mb 320bit arkadaşlar bu kart ne kadara gider forumun 2. el bölümünde?
Güç tüketimi Nvidia nereye önde, 9800GTX 156Watt güç çekerken HD 4850 110Watt çekiyor.Bu mu öndelik?Ha yükseklik açısından diyorsan evet Nvidia bayağı bir önde
Isınmada sorun değil.Sanki kartın düzeltilemez sorunuymuş gibi gösteriliyor ne komik.Alırsın kaliteli bi soğutucu olur biter.Hatta almayada gerek yok.Bak fanı %100 çalıştıranlar max 62 derece diyorlar.
Konuyu açan arkadaşa şiddetle HD 4870 öneriyorum fakat Nvidia diye tutturursada şöyle nir model var:
anakart 400 e gerek yok şöle 300 e yakın bişiler bul ekran kartınıda http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3483 bunu al yada HD4870 al bu kartı nvidia istiyosun diye sölüyorum yoksa kesinlikle 4870 almalısın p45 serisi bi anakartla crossfirex desteğide var ilerde bi tanede daha ekleyebilirsin hem
Güç tüketimi Nvidia nereye önde, 9800GTX 156Watt güç çekerken HD 4850 110Watt çekiyor.Bu mu öndelik?Ha yükseklik açısından diyorsan evet Nvidia bayağı bir önde
Isınmada sorun değil.Sanki kartın düzeltilemez sorunuymuş gibi gösteriliyor ne komik.Alırsın kaliteli bi soğutucu olur biter.Hatta almayada gerek yok.Bak fanı %100 çalıştıranlar max 62 derece diyorlar.
Konuyu açan arkadaşa şiddetle HD 4870 öneriyorum fakat Nvidia diye tutturursada şöyle nir model var:
Benden önce yazmışsın kardeş helal :) İnsanlar bilmeden birşeyi tutuyor ya buna gıcık oluyorum..Sen tuttuğun kartın daha özelliklerini, performansını, güç tüketimini vs bilmeden diğer markaya çamur atıyorsun..Başta bir araştır sonra savun neyi savunuyorsan.. Ayrıca kart ısınıyor diyorlar ben bu karta sahip deilim ama fan devrinın cok dşük döndüğünü biliyorum nvidianın hangı fanı o devirlerde dolaşıyor ve o sıcaklıkta kalıyor ?
Asus P5B//E6600 2.39 ghz @ 3.6 ghz(max 4120 mhz)&Cooling by Thermalright Ultra 120 Extreme//Crucial ballistix tracker 2*1 gb 1066 cl4//SAPPHIRE x1600//FSP EPSILON 700W//Samsung 300 GB 7200 RPM//LG DVD WRITER 20X//DELL 19" LCD//Creative X fi Xtreme Music//Logitech x-540//Canon LBP500