Ekim'e doğru yeni bir bilgisayar almak istiyorum. O zamana kadar çok şey değişecektir biliyorum fakat ben yine de bugün az-çok bilgi sahibi olmak için fiyat sordum. Çoğu kişide olduğu gibi az da olsa benim de bilgisayar donanımı konusunda Intel, Nvidia ...vs gibi marka takıntım var ama bunu aşabilirim. Sonuçta performans etiketten daha önemli. Fiyat sorduğum yer bu fiyatın Ağustos sonuna doğru düşeceğini söyledi. Belki daha da geliştirebilirim o zamana ama şimdi çıkardığım bu liste nasıl sizce ?
Bütçe : 1500 YTL Amacım: Oyun, mühendislik-çizim programları-multimedia-belki web tasarım vb
Intel Core2QUAD 2,4 Ghz Q6600 8mb/2,66 Ghz Q6700 8mb ASUS P5KC P35 (ses + gigabit + eth ) 1333Mhz DDR2+DDR3 800 MHZ PCI-Ex 1 GB Ati Asus EAH3650 Sılent / HTD DDR2 PCI-E Tvout + dvı DVD-RW GH20NS10 20X LG +/- Double Sata Siyah Aopen H500-Y12 Siyah USB 2.0 PEAK 400 GB Seagate 7200 rpm 16 mb Cashe Sata Ram DDR2 4 GB 667 Mhz / 800 MHZ RAM PQI 19" Goldstar(LG) LCD 1960SR-BF Monitor 2ms
Toplam : 1450 YTL - KDV Dahil
Klavye+Mouse+Ses Sistemi dahil değil.
Arkadaşlar İngilizce Tercüme ihtiyaçlarınızı özelden yazabilirsiniz. Ha, abartmayın öyle bir kaç satır şey de yazmayın :D Hani lâzımdır falan filan durumları için özelden olabildiğince yardım etmeye çalışırım.
Daha çok zaman var konuyu zaman yaklaşınca açman doğru olur. Bilgi sahibi olmak için diğer başlıkları ve üst başlığı (Oerdem) takip etmen yeterli zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 12 Temmuz 2008; 17:41:11 >
Hocam ben yine de sistemi oluşturan bileşenler ile ilgili düşüncelerinizi ve siz toplayacak olsanız bu bütçe ve amaç ile nasıl oluşturacağınızı söyleseniz ?
Arkadaşlar İngilizce Tercüme ihtiyaçlarınızı özelden yazabilirsiniz. Ha, abartmayın öyle bir kaç satır şey de yazmayın :D Hani lâzımdır falan filan durumları için özelden olabildiğince yardım etmeye çalışırım.
Ben olsam böyle bişey toplardım. İster oyun oyna ister grafik çiz istersen film seyret. (DVD Writer unutmuşuz ya neyse onun fiyatı da 35-40 ytl civarı)