Merhaba arkadaşlar... 8 sene sonra PC upgrade yapıyorum... (yeniden sistem toplamak gerçekten zevkli bir şey) ve yarış oyunlarını ve FPS oyunlarını seviyorum en çok... ama aşırı oyun oynayan biri değilim ve oyun manyağı değilim.. Sıkı bi OYUNCU sayılmam yani.. NFS serilerini biliyorum.. und 1-2 ,most wanted ,carbon falan oynadım hepsini... ben diğer yarış oyunlarını merak ediyorum...
*Ama çok oyun oynayan biri olmicam... ekran kartım onboard olucak... oyunları orta detayda da oynasam sorun yok.. grafik manyağı değilim oynanabilriliği güzel olsun ve oyun kalite olsun yeter bana... Colin mc rae rally 1 NFS 3-4 ve Need For Speed Porsche Unleashed'i hala oynayan biriyim... ama eğer bu ekran kartı seni yarı yolda bırakır derseniz bi HDxxxx serisi alıp crossfire yapmayı düşünebilirim...
Biraz gezdim ve kendim şu oyunları çıkardım... her türden tavsiye edebilirsiniz.. rally ,formula vs. (çok detay ve grafik manyağı değilim.. yavaşlamasın oyun yeter)
Colin Mcrae Dirt Grid Live for speed Test Drive: Unlimited GTR2 FLATOUT 2 TOCA 3
Cevap yazacak olan herkese tşkler.. bunların haricinde tavsiyeleri bekliyorum ve bunların içinden beğenmediğiniz yada makinayı çok zorlayacağını düşündüğünüz vs.. oyunlar varsa önemli ayrıntılarla birlikte yazarsanız sevinirim...
Not: Logitech Formula Force GP direksiyon var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 12 Temmuz 2008; 17:41:14 >
aga zaten hepsini yazmışsın. eğer sistemi toplamadıysan ekran kartını değiştirmeni öneririm.çünkü bundan sonra sistemleri kasacakdx10 oyunlar çıkacak ve o kartla bişey yapamazsın.onun için iyi bir ekran kartı al yine bi 5 sene sonra yeni pc topla
aga zaten hepsini yazmışsın. eğer sistemi toplamadıysan ekran kartını değiştirmeni öneririm.çünkü bundan sonra sistemleri kasacakdx10 oyunlar çıkacak ve o kartla bişey yapamazsın.onun için iyi bir ekran kartı al yine bi 5 sene sonra yeni pc topla
Yeni ekran kartı alamam.. en fazla dediğim gibi 60 dolarlık bi HD serisi Ati alıp corssfire yaparım ki bu bile fazla gelebilir bana... eğer oyunlar beni büyülerse ve makine yetmezse o zaman alabilirim..
Arkadaşım ben başkaları gibi değilim .. sonuçta bakarım oyunun oynanabilirliği güzelse , oyunda iş varsa derim ki tamam bu oyun benim tarzım .. böyle bunu gibi 2-3 oyun çıkarsa o zaman yeni ekran kartı alırım.. bu ekran kartı ile büyüleneceğimi söylemedim zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 12 Temmuz 2008; 21:10:52 >
Test Drive Unlimited'i tek geçerim. Bu oyunu oynadıktan sonra diğer tüm oyunlar yalan oldu benim için...
ya ben test drive unlimited kadar bilgisayarı kasan bi oyun görmedim. zaten fazla oynayamadan silmek zorunda kaldım. ama zevkli, sistemi fazla yormaya bi oyun olarak flat out u öneririm sana.