Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
OVERCLOCK HAKKINDA;

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> OVERCLOCK HAKKINDA; Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
so001422

12 Temmuz 2008; 17:37:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

MERHABA ARKADAŞLAR...İLK DEFA SİTEYE GİRDİM.VE ÇOK BEĞENDİM...HAZIRLAYAN VE EMEK YAPAN HERKESİN ELLİNE SAĞLIK...

ÖNCELİKLE İŞLEMCİ İNTEL: E8400 3.0 GHZ 1333 MHZ-------, ANAKART GIGABAYTE EP35 - DS3P ,, RAM 3 GB 667 MHZ ,,EKRAN KARTI SAPHIRE 3650 'DIR...
ANAKARTIN İÇİNDE O.C YAPMAK İÇİN BİLDİĞİNİZ GİBİ EKRAN VAR ANCAK BEN NE HİKMETSE O GÖRÜNTÜ KOPYALAYAMADIM.......

BİLGİSAYARIN HIZINI ARTTIRMAK İSTEDİĞİMDE SADECE FSB'Yİ333 '^DEN 379'A ARTTIRDIĞIMDA DİĞER TÜM AYARLAR OTOMATİK ARTIYOR....BİRDE PCI FREKANS AYARI OTOMATİK MOD OLMASINA RAĞMEN SİZLERİN GÖRÜŞLERİ DOĞRULTUSUNDA 100'E SABİTLEDİM....KAYDETTİM ÇIKTIM....ANAKARTIN KENDİ PROGRAMI OLAN O.C EKRANINDA TÜM VOLTAJ AYARLARININ ARTTIĞINI GÖRDÜM......BU ANAKARTIN KENDİ ÖZELLİĞİMİDİR YOKSA BİLMEDEN BİRŞEYLERMİ YAPTIK...AYRICA BİOSTA HERŞEY NORMAL GÖZÜKÜRKEN ANAKARTIN KENDİ EKRANINDA TÜM AYARLAR DEĞİŞMİŞ GÖZÜKÜYOR...BU İSE
ORJİNAL AYARLARI
CPU: FSB 333 VOLTAJ 1.225 RATİO 9
MEMORY:FREG 667 , VOLTAJ 1.80
AGP--PC/E 1.85

OLAN NORMAL AYARLAR CPU VOLTAJI 1268 'E ,,,,,MEMORY VOLTAJI İSE 1.85 'E YÜLSELDİ...

ANCAK BİOSA TEKRAR DÖNDÜĞÜMDE VOLTAJ AYARLARI NORMAL GÖZÜKÜYOR...BURADAKİ SORUN NEDİR ???????????

so001422

13 Temmuz 2008; 23:32:49 

yardımlarınızı bekliyorum

adorax

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Temmuz 2008; 4:38:41 

saolun teşekkür ederiz

ADORA BİLGİSAYAR
http://www.adorabilgisayar.com
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> OVERCLOCK HAKKINDA; Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Metal Gear Solid 4 video incel
Solid Snake son savaşında!
Sapphire Türkiye Röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : Sapphire Türkiye Genel Müdürü Kemal HEPER ile röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar