Arkadaşlar herkese selamlar 4 yıldan beri donanimhaber üyesiyim ve hergün siteyi mutlaka ziyaret ederim şimdiye kadar hep konuları okuyup yeni konu açmadan forumu şişirmeden birşeyler öğrenmeye çalıştım. Ama şu son zamanlarda çıkan donanımlar kafamı o kadar karıştırdıki şimdi sizden sistem tavsiyesi istiyorum. Yardım ederseniz memnun olurum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar sistem Oyun sistemi olacak İNTEL olacak CROSSFİRE yapılmayacak OVERCLOCK yapılacak DDR2 ram li HD 4870 kullanılacak 2500 ytl maksimum limit var.
Arkadaşlar herkese selamlar 4 yıldan beri donanimhaber üyesiyim ve hergün siteyi mutlaka ziyaret ederim şimdiye kadar hep konuları okuyup yeni konu açmadan forumu şişirmeden birşeyler öğrenmeye çalıştım. Ama şu son zamanlarda çıkan donanımlar kafamı o kadar karıştırdıki şimdi sizden sistem tavsiyesi istiyorum. Yardım ederseniz memnun olurum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar sistem Oyun sistemi olacak İNTEL olacak CROSSFİRE yapılmayacak OVERCLOCK yapılacak DDR2 ram li HD 4870 kullanılacak 2500 ytl maksimum limit var.
soru 1 nehalem öncesi DFI anakartı ASUS P5Q DELUXE, P45 ile değiştirip burdan kalan parayla cpu soğutucunun parasınımı çıkarmalı
soru 2 bu cpu soğutucu DFI ve ASUS anakartlara uyarmı
soru 3 e8200 mü alınmalı Q6600 mü
soru 4 seagate lerin çok sesli çalıştığı yazılmış doğrumudur
kasa - hocam 6000BWS olanı al galiba 8000olan eskiydi psu - süper anakart -süper işlemci - Q6600 g0 ram - 4x1 ocz reaper de olabilir hdd - raid 0 süper. hocam bu hdd hakkında sesli duymadım ben hiç ekran kartı - süperr dwdrw - ne alınsa olur 1 sene sonra degiştirmek gerekir zaten ucuz hoparlör - hocam z5500 alabilrsen harika birşey klavye - mause - cpu soğutma - süper
walla çok güzel kurmussun hocam kendinide güzel anlatmıssın yani .. hayırlı forumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cluber00 -- 12 Temmuz 2008; 20:56:24 >