Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
1280*1024 çözünürlükte Samsung 2253bw Bu Normal mi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> 1280*1024 çözünürlükte Samsung 2253bw Bu Normal mi? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
brk_066

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 16:43:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi ekranın yanları boş.Bu sadece bu çözünürlükte olmuyor.İlla 1680.1050de olması lazım tamamen görünmesi için.
dvi olarak bağladığım için auto özelliğini kullanamıyorum garip olanda şudur ki analog olarak bağladığımda açılmıyor görüntü yok.
Ha bir gariplikte şurda var samsungun kendi programı olan magic tune da mevcut değil yazısı var.vista64 için indirdiğim sürümde bile mevcut değil yazısı çıkabiliyor.Monitörde problem mi var acaba?ilk defa 22inç lcd kullanıyorum bilgim yok yani moralim bozulmadı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk_066 -- 12 Temmuz 2008; 16:43:18 >

''Ünlü süvarileri, harp meydanlarında,kahramanca dövüşen Türk Yiğitlerinin harman olduğu diyar...Bozok Yaylasının çocukları varolun!''
M.Kemal Atatürk 3 Şubat 1934

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 17:05:56 

arkadaşlar lütfen yardım !!!

''Ünlü süvarileri, harp meydanlarında,kahramanca dövüşen Türk Yiğitlerinin harman olduğu diyar...Bozok Yaylasının çocukları varolun!''

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 17:27:23 

''İlla 1680*1050'de olması lazım tamamen görünmesi için.''

Cevap bu aslında 22'' bi monitörü bu çözünürlüğün altında kullanamazsınız.Aslında LCD monitörleri standart çözünürlüğünün dışında kullanamazsınız demek daha doğru olur.1680*1050 çözünürlükte aynı hata olacağını sanmıyorum.

DH SEAT KULÜBÜ

Seat Cordoba Signo 1.4 TDI
brk_066

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 17:31:59 

yani ben mesela 1280*1024 çözünürlükte oyun oynamak istediğimde bu yanlar böyle bomboş mu kalacak?
birde bu analog olarak açılmaması hakkında bişey diyecek olan var mı acaba???

12 Temmuz 2008; 17:36:37 

Monitörün açılış ayarları default DVI ise analog ile görüntü gelmez bir araştır şayet default DVI ise analog yap sorun hallolur.

brk_066

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 17:42:43 

quote:

Orjinalden alıntı: Cid

Monitörün açılış ayarları default DVI ise analog ile görüntü gelmez bir araştır şayet default DVI ise analog yap sorun hallolur.

source tuşu var onla analog ve dvi araşında geçiş yapılıyor ama analoga geçince yok abi açmam diyor.yemin etmiş sanki

12 Temmuz 2008; 17:45:46 

İlginç sorun bir yetkili servisi ara bence gelip baksınlar tabi analogla işin yoksa DVI'da sorunsuz görüntü veriyorsa sana kalmış teknik servisi çağırmak ama sen genede bir ara sor bu sorunu.

brk_066

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 17:55:54 

analogla işim yok ama yinede rahatsız edici.
ekran kartından olabilir mi acaba?

12 Temmuz 2008; 17:59:06 

Pek sanmıyorum ama ekran kartının driverını yeniden bir yüklesen ve öyle bir daha deneme yapsan belki sorun çözülebilir.

piceyyuz

12 Temmuz 2008; 18:40:04 

arkadsım brk_066 acaba kullanıgın monitör samsung 2253 bw modeli mi??? belki sorunana ben cözüm bulamaaycam ama acab monitörün görüntü kalitesi nasıl bende bundan almak istiyom da

Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey odur.
brk_066

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 19:28:52 

quote:

Orjinalden alıntı: piceyyuz

arkadsım brk_066 acaba kullanıgın monitör samsung 2253 bw modeli mi??? belki sorunana ben cözüm bulamaaycam ama acab monitörün görüntü kalitesi nasıl bende bundan almak istiyom da

evet hocam 2253bw modeli.
valla başka lcd kullanmadığım için karşılaştırma yapamam ama gayet memnunum şu ana kadar gerek tasarım olsun gerek kalitesi olsun.
ayrıca parlama ölü piksel gibi sorunlarlada karşılaşmadım tavsiye edebilirim

12 Temmuz 2008; 20:27:10 

dostum cevabın için sağol o kadar site taradım hiç bu monitörden rastlamadım benim de tipi çok hosuma gitti onun için sana soruyom kusura bakma baska resim cekebilirmisin ben ps3 için alacağım ama renk kalitesi sence nasıllllll tipi hdtv gibi duruyo dümdüz bir de nereden kaca aldın???

Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey odur.
brk_066

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 21:53:36 

quote:

Orjinalden alıntı: piceyyuz

dostum cevabın için sağol o kadar site taradım hiç bu monitörden rastlamadım benim de tipi çok hosuma gitti onun için sana soruyom kusura bakma baska resim cekebilirmisin ben ps3 için alacağım ama renk kalitesi sence nasıllllll tipi hdtv gibi duruyo dümdüz bir de nereden kaca aldın???

nova bilgisayardan aldım hocam http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3454 6taksitle.
resim koyardım ama dijital kameramın şarjı bitti istersen yarın koyabilirim
valla renk kalitesi filan iyi benden geçer not aldı.