Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
acces poin-repeater özellikli bi modem ama hangisi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> acces poin-repeater özellikli bi modem ama hangisi? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
m3lijh

12 Temmuz 2008; 13:23:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

çevremde kimden geldiğini bilmediğim bi kablosuz bağlantı var fakat sinyal seviyesi az.bunu arttırmam için..acces poin-repeater özellikli bi modem almak istiyorum anteni değiştirilebilir olması avantajmı 2dbi yeterli olabilirmi?önerileriniz varmı ve işe yararmı? nasıl kullanabilirim..şimdiden saolun

İmza: Yok
a_kosif

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 22:40:17 

kesinlikle d link 2100 ap tavsiye edeyirum
ne ararsan var
ap, repeater, wireless cilent sökülebilir anten herşey,,,,.,.,.,.,.,.,.

mehmet_alp

12 Temmuz 2008; 23:18:07 

Datron 1030w. Bizimkiler bir laptop aldıkları için wifi olsun bağlantınız dedim kablodan kurtulun. Gittik en ucuz modem nedir kablosuz Datron 1030w 54 ytl :) menüsünü kurrcalarken ne gördüm Reapeter özelliği menzilide fena değil sadee fazla ısınıyor ama çalışmada problem yok..

semihmurat

13 Temmuz 2008; 10:36:01 

onu yapman için kablosuzu aldığım modemle access pointi köprülemen lazım ki her modemede olmuyor bendede aynı problem var baya araştırdım ama bir sonuç elde edemedim

KulüPRenaulT
alimakkaya

13 Temmuz 2008; 10:44:09 

Nerden geldigini bilmedigini soyledigine gore sinyal ile hicbir alakan yok . aldigin AP yi sadece client modda calistirarak baglanti kurabilirsin. O da harici antenli bir kart almak ile ayni mantik , ve hatta usb adaptor veya pci kart almak AP ye gore daha ucuz olacaktir. 2100 AP 60 dolar civarinda bir fiyata sahip , client olarak calisiyor. pci kartlar ve usb adaptorler 35-40 dolar seviyesinde olmali .

Kisacasi, diger modem ile alakan olmadan tekrarlama veya kopru ozelliklerini kullanamazsin. Alakan varsa da merkezdeki cihazin bu ozellikleri desteklemesi lazim ki, onu da degistirmen gerekebilir.
mafaky

15 Temmuz 2008; 11:21:28 

quote:

Orjinalden alıntı: a_kosif

ne ararsan var

Tamam da, arkadaş belirttiği özelliklere sahip bir "modem" arıyor ve D-Link DL-2100ap "modem" değil!... Temelde sadece bir Kablosuz Erişim Noktası (Access Point). Hoş, başlığı açan arkadaşın etraftaki kablosuz ağlara (yayınlara) girebilmek için de neden bir "modem" aradığını da anlayabilmiş değilim...

AMD taraftarı, AirTies-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evlerinde 4 ayrı ADSL hattında AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101, Linksys WAG-200G & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
FaTeeH

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2008; 0:52:07 

sanırım arkadaş az gelen sinyali access point ile evin heryerine yaymak için almak istiyor onun içinde kablosuz sinyal gelen modemin marka modelini bilmelisinki ona göre access point arayasın

| AMD Athlon64 3000+(1,8ghz@2,7ghz) | Epox 9NPA3J nForce4 | 2*1024 mb ddr450@2,5-3-3-6 kingston | Samsung 19" 932B Plus |
| Palit 7600GS Sonic(575-1600) | FEEL HURRICANE I | THERMALTAKE 480W | Philips Mms460 5+1 | Creative Audigy ES@Audigy 4 pro |
cod3nam3

16 Temmuz 2008; 11:55:32 

Madem izinsiz hat kullanıyorsunuz.O kişiden ricada bulunun belki modemini size yaklaştırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cod3nam3 -- 16 Temmuz 2008; 11:55:21 >

a_kosif

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2008; 3:26:12 

quote:

Orjinalden alıntı: mafaky

quote:

Orjinalden alıntı: a_kosif

ne ararsan var

Tamam da, arkadaş belirttiği özelliklere sahip bir "modem" arıyor ve D-Link DL-2100ap "modem" değil!... Temelde sadece bir Kablosuz Erişim Noktası (Access Point). Hoş, başlığı açan arkadaşın etraftaki kablosuz ağlara (yayınlara) girebilmek için de neden bir "modem" aradığını da anlayabilmiş değilim...

aradığı şey bir AP ama modemle görünüş olarak benziyor, arkadaş da bilmiyor ise -ki olabilir; doğaldır; bilmemek ayıp değildir... - modem yazmış olabilir...

bu arada ben 2100 ap nin modem olmadığını yeni öğrendim teşekkürler mafaky

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_kosif -- 24 Temmuz 2008; 3:26:49 >

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> acces poin-repeater özellikli bi modem ama hangisi? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GSmart i350 Video
GSmart i350 Video
Qualcomm MediaFLO tanıtım film
Qualcommun cep telefonları için yeni tv yayını teknolojisi