burdan temın edebılırsın bence ılk olarak sıyaha boya çok asıl duruyor ondan sonra uv sata kabloları ıde kabloları hos gozukur ve daha sonra uv ısık ve renklı ısıkar
İstanbuldaysan Plexi'yi karakoyden temin edebilirsin... Fan,Neon,UV kablo,ısık vs. Firebal.net'ten temin edebilirsin... UV Sprey boya Nalburlarda satılıyor zaten her tarafta bulunur
teşekkürler yalova / çınarcıkta oturuyorum ama devamlı geliyorum istanbula yaz sonunda babamında işi düşerse karaköye temin edebilirim bilgilerin için saol
UV Sprey boya ne işe yarıyor ? Ayrıca kasam pc masasının kasa için yapılan yerde sadece kasanın ön tarafına bi mod yapsam diyorum yan kapaklar görünmüyor sonuçta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlChacK -- 13 Temmuz 2008; 13:03:37 >
UV Sprey boya ne işe yarıyor ? Ayrıca kasam pc masasının kasa için yapılan yerde sadece kasanın ön tarafına bi mod yapsam diyorum yan kapaklar görünmüyor sonuçta
UV Sprey boya UV(mor) ısık altında boyadıgın yerlerin fosforlu gorunmesini saglar.Cok hos goruntusu vardır
quote:
Orjinalden alıntı: djoNi
plexi yi karaköyde nerde bulabiliriz
Hırdavatcılar Çarsısında mevcut.Yolun sonunda zaten gorursun dükkanın onunde renk renk plexileri...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chorme86 -- 14 Temmuz 2008; 0:59:13 >