Arkadaşlar bütçem en fazla 750 ytl ve ev için bir masaüstü pc almam gerekiyor.Olabilirse Lcd li sistem tavsiyeleriniz neler olabilir??Yardımcı olursanız sevinirim..
İşlemci olarak ikisi arasındaki farkı çok iyi bilmediğim için farketmez fakat oyun oynanabilirse olabilir.Aşağı yukarı bu maliyette makina içinde oyun performansından tabiki çok şeyler beklemiyorum.Sistem tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.
Zaten her 2 sistemdede grafik kartı O/B. Dolayısıyla pek bi oyun performansı olmaz. Ama AMD sistem yine de oyun için daha iyi diye düşünüyorum. 2 sistemide VGA+Ram takviyesi ile 2 yıl rahat kullanırsın. Tabi ki performans her yeni oyunla birlikte seni tatmin etmemeye başlayacaktır.
[İntel E7200 2.53 ghz @ 2.99 ghz (315 X 9,5)] [Gigabyte GAP35 DS3L (rev 2.0) f8 bıos] [Kingston 2x1gb 788 Mhz (315 X 2,5) 4-4-4-12] [MSI 9600GT OC red moon 700-1750-1900] [160 GB HDD] [18X LG DVD RW] [1.44" floppy] [Samsung 17" 794MB] [FSP 400W psu] [Creative SBS245 1+1] [XP SP2] [Vista Ultimate 32 bit SP1]
1- sistemi en çok ne amaçla kullanacsınız? oynadıgınız oyunlar neler? 2- oc yapılacakmı ? 3- lcd 17 mi olacak ?
gibi soruları yanıtlarsanız yardımcı olmak kolaylasır dostum
Merhaba,sistemi en çok internet,film izleme ve olabildiği kadar gücü yettiğince oyun oynamak için düşünüyorum. Daha sonra ekran kartı ekleyip oyun performansını destekleyebilirim.O/c hiç düşünmüyorum,yapmayacağım zaten detaylı bilgim yok. Lcd 17" de olabilir 19" da olabilir tabiki fiyatı etkiliyor fakat bulunduğum yerde bilgisayar piyasası çok dar ve fiyat olarak alternatif sunabilen mağaza maallesef yok.O yüzden sadece internetten kendi çabalarımla araştırıp burayı takip ederek fikir sahibi olmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim.