Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Toshiba Kurulum Saçmalığı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Toshiba Kurulum Saçmalığı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
merttuna34

12 Temmuz 2008; 12:14:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Dün Bimeksten Toshiba 20 " LCD Tv aldım. Güya kampanyadan aldım. 567.- YTL ödedim. Daha sonra kutudan duvara asma aparatı çıkmadığı için tekrardan 40 YTL ye duvara asma aparatı aldım. bugün kutuyu kendim açtım, denemek için baktım, türkçe menü yok, ayrıca kutudan türkçe kullanım kılavuzu da çıkmadı yetkili servisi aradım, kanal ayarlarını nasıl yapacağımı sordum ama servis bu konu devlet sırrıymış gibi 30 YTL ücret karşılığı kanal ayarlamayı kendilerinin yapacağını söyledi. Aslında mesele 30 YTL değil ama bana bu konu saçma geldi, sadece kanalları ayarlamak için 30 YTL istenmesi pek hoşuma gitmedi. madem öyle türkçe kullanma kılavuzu koyun kutunun içine. Yani bende Philips ve SEG marka LCD TV lerde var ama ben hiçbirine kurulum ücreti felan ödemedim. üstelik duvara asma aparatlarıda kutudan çıktı. Toshibaya benden
playmaker
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 5 günü kaldı.

12 Temmuz 2008; 12:17:18 

Ne demek kanal kurulumu 30 ytl dalga mı geçiyorlar kaç dakikaklık iş ki, nerden aldınız ürünü ?
merttuna34

12 Temmuz 2008; 13:00:09 

Dün bimeksten almıştım. Üstelik toshiba merkezi aradım , telefona çıkan bayan son derece sert bir biçimde kurulum 30 YTL ücrete tabi dedi. Sert üslubla konuştuğundan bende aynı üslupla cevap verdim. Ama tabi neticede çağırdım servisi paşa paşa ödedim. 1 dakika sürmedi yaptı ayarlarını adam. Bu arada yeri gelmişken 20W330 model tv alan ve kanalları ayarlayamayan olursa bana ulaşsın tarif edeyim, 30 YTL de siz ödemeyin.
teme

12 Temmuz 2008; 13:05:27 

Türkçe kullanım kılavuzu olmayışı direk iade ve şikayet sebebi, tek sayfa da olsa Türkçe bir döküman olmak zorunda. Kanal kurulum hizmeti ayrı bir şey ancak pek çok firma ilk kurulumda bunu ücretsiz yapıyor, Toshibanın yapmaması ayıp tabiki.

HiGHWAYMOUSE

12 Temmuz 2008; 13:08:28 

Türkçe kullanım kılavuzu olmayan bir ürünü satmak yasalara aykırı diye biliyorum.

polatyy

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 13:52:30 

Vestel tesislerinde üretiliyor bildigim kadarıyla toshibalar, yazık günah... paramızla rezil ediyor artık yabancı sermaye bizi , ama bizlere müstehak bu

Ben olsam direk iade ederdim

dh-kemalistler birliği
alikiuyuklaki

12 Temmuz 2008; 13:58:07 

Yerinizde olsam, Türkçe kullanım klavuzu olmadığı için şikayetçi olurdum.
Hem Türkçe kılavuz koyma, hem de kurulum parası iste, bu bana da hem hukuk, hem de iş ahlakı açısından doğru gelmiyor.
Tüketiciler olarak hakkımızı aramamız lazım, ancak bu şekilde firmalar adam gibi hizmet veriyorlar.

JOSEPH_STALin

12 Temmuz 2008; 14:06:32 

Paraya göre hizmet bu oluyor herhalde,ben 32r81b yi aldığım zaman servis geldi kurulumunu yaptı,gözlerinin önünde ölü piksel testi yaptım ,kanal kurulumunuda yaptılar,kullanım klavuzunu açıp ne nedir açıkladılar ve gittiler hepsi ücretsiz olarak.......

Ama bu bişey de değil bi 1700ytl verdim,dayım 40"f86bd aldı benim aldığım bayiden 3500 liraya yakın para verdi ve kurulumunu yaptıktan 1 gün sonra SAMSUNG arayıp üründen memnun olup olmadığını sordu bana sormamışlardı.

Para arttıkça hizmet kalitesi artıyor malesef.....

Bu sonbahar afrika sıcaktan kavrulacak

hakansolak

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 14:29:12 

kalbim seninle hocam

ama bizimkilerde adam olsun adam gibi panel yapsın ,yerli malı kullanalaım o zamn bizde .
quote:

Orjinalden alıntı: polatyy

Vestel tesislerinde üretiliyor bildigim kadarıyla toshibalar, yazık günah... paramızla rezil ediyor artık yabancı sermaye bizi , ama bizlere müstehak bu

Ben olsam direk iade ederdim

yedikeresekiz

12 Temmuz 2008; 14:31:41 

ayıp ya türkçe klavuz olammaası suç şikayet edin bence direk şikayetvar.com a ve sanayi bakanlığına

arkadaşlar promosyon broşür katalog başlığı üst konu olsun diyorsanız ankete oy verin http://forum.donanimhaber.com/m_23487882/tm.htm
konu üst konu olana kadarburdan takip edebilirsiniz adres http://teknokatalog.blogcu.com/
southsayer

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Temmuz 2008; 15:33:54 

Türkçe menü var diye hatırlıyorum ama yanlışda olabilir ayrıca malesef toshiba servisleri küçük ekranların kurulumunda para istiyor ve türkçe klavuzu çıkmıyor kutu içeriğnde.

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın

otaku

12 Temmuz 2008; 20:11:00 

toshiba 32av500p aldım servisi aradım kaydımı aldılar ve hiçbir ücret almadan kurulumunu yaptılar hiçbir sorunla karşılaşmadım lcd im de türkçe menüde mevcut

Mr_Thunder

12 Temmuz 2008; 23:56:16 

Türkçe kullanma klavuzu yasal zorunluluk arkadaşım. Hemen www.sanayi.gov.tr adresinden online şikayet başvurusu yap. Ceza alırlar.

Kemer Altı
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

13 Temmuz 2008; 0:07:14 

quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

Türkçe kullanma klavuzu yasal zorunluluk arkadaşım. Hemen www.sanayi.gov.tr adresinden online şikayet başvurusu yap. Ceza alırlar.

aynen türkçe kullanma kulavuzu olmak zorunda sırf bunun için bile geri veririrdim ben
merttuna34

13 Temmuz 2008; 0:36:57 

Şikayetimi hemen yapıcam. Bu geldiklerinde sadece kanalları ayarladılar, yarın öbürgün duvara felan monte edersem tekrar ayrıca ücret ödemem gerekecekmiş. Bu arada 20 inç lerde böyle bir uygulama yapıyorlarmış.
kxlylmz

17 Temmuz 2008; 8:57:41