Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Vista baglantı sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Vista baglantı sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
norrec

12 Temmuz 2008; 12:08:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Vistadan internete baglanmaya çalıştıgımda hiç bir sayfayı açamıyorum, msn e giremiyorum. Laptop un markası ASUS F3SR200DV.

Baglantıyı masaüstümde deniyorum herşey sorunsuz çalışıyor , modemde falan da bi problem yok. Masaüstümde xp var, modem sürücüleri kurulu. Ki modem sürücüleri kurulu olmadıgı halde bile internete sorunsuz olarak baglanabiliyorum. Modem pikatel combomax.

Aynı modemi vistada denedigimde, önceden sadece yerel aga baglı olarak gözüküyodu, şimdi yerel ag ve internete baglı olarak gözüküyor. Bakıyorum, ip de almış, dns sunucularını da dogru almış. Fakat hiç bi siteyi açamıyorum, sanki kablo takılı degilmiş gibi. Aynı şekilde elle ip ve dns atadıgımda da bu sorun oluyor.

Msn e baglanmaya çalıştıgımda sorunlarda dns de sorun oldugunu gösteriyor. Vista da sorun tanıla dedigimde dns cevap vermedi diyor. Düzeltmeye çalıştım farklı sunucular denedim ama pek başarılı olamadım. Soruna çözüm bilen biri yardımcı olabilir mi?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Vista baglantı sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire X1950Pro AGP video
AGP sistemler icin en güclü ekran kartini yakindan taniyin
Gigabyte EP45-DS3R anakart
Uygun fiyatla Crossfire ve yüksek hız aşırtma performansı bir arada

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç