ya rakadaşlar valla zor durumdayım yardım edin sabahtan beri deniyorum yapamadım 1.1.4'ü göster diyosunuz onu nereden bulucaz yada pwnage tooldan mı yapıcaz
Sen normal iTunes ile mi 2.0 yaptın yoksa Custom Firmware kullanarak mı? Eğer custom firmware ile yaptıysan iTunes 7.5 yükle cihazı DFU moda sok sonra shift+restore ile 1.1.4 kur 1015 hatası verecektir hatayı verince kıremk uygula ve oda bitince ziphone ile do it all yap. Eğer iTunes'tan normal 2.0 yükseltmesi yaptıysan bi sayfa öncekileri yapman gerek.
bakın arkadaşlar iphoneyi itunes ile 2.0 yaptım iphonede emergency call yazısı çokıyor şimdi itunesi kaldırıp 7.6 kuruyorum bundan sonra shift restore yapıp 1.1.4 ü nasıl gösteriyoruz adım adım anlatırsanız sevinirim bu arada mac kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superiyot -- 21 Temmuz 2008; 23:23:25 >