Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: YaNLiSLIKLa iPHONE 2.0 yapanlar icin 1.1.4'e DoWNGRaDe!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: tarik16
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> Cevap: YaNLiSLIKLa iPHONE 2.0 yapanlar icin 1.1.4'e DoWNGRaDe!!! Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
xendaba

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Temmuz 2008; 18:16:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

DFU mod sanırım sıkıntı yaratıyor

ekranda itunes logosu ve data kablosu var değilmi 2.0 da usb başlığı görünen kısım :)

şimdi iki tuşa basılı tutuyoruz ekran kararıyor ve ellerimizi bırakmıyoruz ortalama 6-7 sn sonra power ( üstteki tuş ) u bırakıyoruz ve öndekine basaya devam ediyoruz ..

bilgisayarınızın sağ altta dfu boot diye tanıyacak zaten ozaman tamamdır itunes görecek işlem tamam DFU moduna girmiş olacaktır ..

kolay gelsin

prıvacy

16 Temmuz 2008; 18:21:47 

o arkadaş DFU mode aldığında itunes (-185) hatası veriyor exenbada bu sıkıntı nasıl aşar acaba

quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

DFU mod sanırım sıkıntı yaratıyor

ekranda itunes logosu ve data kablosu var değilmi 2.0 da usb başlığı görünen kısım :)

şimdi iki tuşa basılı tutuyoruz ekran kararıyor ve ellerimizi bırakmıyoruz ortalama 6-7 sn sonra power ( üstteki tuş ) u bırakıyoruz ve öndekine basaya devam ediyoruz ..

bilgisayarınızın sağ altta dfu boot diye tanıyacak zaten ozaman tamamdır itunes görecek işlem tamam DFU moduna girmiş olacaktır ..

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prıvacy -- 16 Temmuz 2008; 18:21:23 >

iphone yeah :):)
xendaba

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Temmuz 2008; 18:23:33 

-185 hatası hiç almadım desem gülermisiniz bana :)

hata kodu ne içindir bilmiyorum ama sistemi ile ilgili olabilir

en sağlıklısı itunes 7.7 yapıp güzel bir 2.0 yükleyip yeniden denensin bence çünkü benim karşılaştıgım bir hata değil ..

peace_346

16 Temmuz 2008; 18:59:24 

quote:

Orjinalden alıntı: 3ffndy

(20) hata kodunu alan arkadasım bende aynısını alıyordum..telefonu dfu moduna al ekran kapkara olunca hersey yolunda devam edıyor dfu moduna alamıyorsun galiba..

tamam dfu ya da aldım fakat bu sefer de -185 hatası ile karşılaşıyorum

prıvacy

16 Temmuz 2008; 19:31:46 

tamamdır bu arkadaşımızın sorununuda çözüyoruz şimdi az kaldı :)

quote:

Orjinalden alıntı: peace_346

quote:

(20) hata kodunu alan arkadasım bende aynısını alıyordum..telefonu dfu moduna al ekran kapkara olunca hersey yolunda devam edıyor dfu moduna alamıyorsun galiba..

iphone yeah :):)
peace_346

17 Temmuz 2008; 1:27:22 

quote:

Orjinalden alıntı: prıvacy

tamamdır bu arkadaşımızın sorununuda çözüyoruz şimdi az kaldı :)

quote:

quote:

benimde sorunum çözüldü arkadaslar emegi gecen herkese cok tesekkur ediyorum Allah hepinizden razı olsun yanlız bir sorum olacak bi arkadas 1.1.3ten 1.1.4e yukselttı onda appstore var ama bende yok acaba neden? birde installerda bazı programlarda "main script execution failed" diye bir hata alıyorum nedeni nedir?

sylargray

17 Temmuz 2008; 1:46:09 

quote:

benimde sorunum çözüldü arkadaslar emegi gecen herkese cok tesekkur ediyorum Allah hepinizden razı olsun yanlız bir sorum olacak bi arkadas 1.1.3ten 1.1.4e yukselttı onda appstore var ama bende yok acaba neden? birde installerda bazı programlarda "main script execution failed" diye bir hata alıyorum nedeni nedir?

1.1.4'te appstore mu?

peace_346

17 Temmuz 2008; 1:58:58 

quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

quote:

1.1.4'te appstore mu?

evet nasıl oldu bende anlamadım fakat oldu işte

xendaba

17 Temmuz 2008; 14:36:49 

o nasıl olmuş yaw öyle :)

zuhaltemizel

17 Temmuz 2008; 23:32:51 

Arkadaşlar ben 20 hatasını alıyorum sürekli. Ayrıca DFU mode'a geçirme çalışmalarında ne kdr başarılıyım bilmiyorum ama, itunes da buna dair bi ibare görmüyorum

zuhaltemizel

18 Temmuz 2008; 0:34:40 

peace 346nın sorununu nasıl çözdüğünüzü bi anlatırmısınız?

Teşekkürler

es83tr

18 Temmuz 2008; 1:00:57 

quote:

Orjinalden alıntı: zuhaltemizel

Teşekkürler

Arkadaşım bende yaptım anlatıyım istersen tek tek.

ilk önce aşağıdaki programları downlad et..

İtunes 7.7 apple sitesinden
iTunes 7.6.2.9 http://www.oldapps.com/download.php?oldappsid=iTunesSetup7629.exe
Ziphone 2.6b http://rapid$hare.com/files/99803244/V_ZiPhoneWin-2.6b.rar
ZiPhone_patched_by_kIREmK http://rapidssshare.com/files/119407675/_En__ZiPhone_patched_by_kIREmK_04.05.04_G.zip
firmware 2.0 http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-4955.20080710.bgt53/iPhone1,2_2.0_5A347_Restore.ipsw
firmware 1.1.4 http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-4313.20080226.Sw39i/iPhone1,1_1.1.4_4A102_Restore.ipsw

1) itunes 7.7 pc ye kur iphone 'u düzgün şekilde tanıyacak itunes üzerinden sifth+restore bas iPhone1,2_2.0_5A347_Restore.ipsw dosyasını yükle
işlem bittiğinde acil arama ekranı gelcek

2) itunes 7.7 yi kaldır + Belgelerim\Müziğim\iTunes klasörünü sil pc yi yeniden başlat iTunes 7.6.2.9 yükle iphonu ilk başta tanımayacak sonra DFU al (home+power tuşuna bas bekle kapanınca 2-3 saniye sonra power tuşundan elini çek itunes 7.6 iphone tanıyacak restore ekranı gelecek sifth+restore bas
iPhone1,1_1.1.4_4A102_Restore.ipsw yükle

3) ZiPhone_patched_by_kIREmK programını çalıştır 3 kutucuğuda işaretle start a bas 1 dk sonra kapat tekrar iphone kapat aç restore moduna geçecek 1.1.4 firmware i yükle sonra kIREmK programını çalıştır 3 kutucuğuda işaretle start a bas iphone üzerinde yazılar akmaya başlayacak .

4) 1.1.4 firmware i yükle

5) Ziphone 2.6b ile kır..

BİLGİ PAYLAŞTIKCA ARTAR
GADA81

18 Temmuz 2008; 14:52:49 

quote:

Orjinalden alıntı: es83tr

quote:

Orjinalden alıntı: zuhaltemizel

Teşekkürler

Arkadaşım bende yaptım anlatıyım istersen tek tek.

ilk önce aşağıdaki programları downlad et..

İtunes 7.7 apple sitesinden
iTunes 7.6.2.9 http://www.oldapps.com/download.php?oldappsid=iTunesSetup7629.exe
Ziphone 2.6b http://rapid$hare.com/files/99803244/V_ZiPhoneWin-2.6b.rar
ZiPhone_patched_by_kIREmK http://rapidssshare.com/files/119407675/_En__ZiPhone_patched_by_kIREmK_04.05.04_G.zip
firmware 2.0 http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-4955.20080710.bgt53/iPhone1,2_2.0_5A347_Restore.ipsw
firmware 1.1.4 http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-4313.20080226.Sw39i/iPhone1,1_1.1.4_4A102_Restore.ipsw

1) itunes 7.7 pc ye kur iphone 'u düzgün şekilde tanıyacak itunes üzerinden sifth+restore bas iPhone1,2_2.0_5A347_Restore.ipsw dosyasını yükle
işlem bittiğinde acil arama ekranı gelcek

2) itunes 7.7 yi kaldır + Belgelerim\Müziğim\iTunes klasörünü sil pc yi yeniden başlat iTunes 7.6.2.9 yükle iphonu ilk başta tanımayacak sonra DFU al (home+power tuşuna bas bekle kapanınca 2-3 saniye sonra power tuşundan elini çek itunes 7.6 iphone tanıyacak restore ekranı gelecek sifth+restore bas
iPhone1,1_1.1.4_4A102_Restore.ipsw yükle

3) ZiPhone_patched_by_kIREmK programını çalıştır 3 kutucuğuda işaretle start a bas 1 dk sonra kapat tekrar iphone kapat aç restore moduna geçecek 1.1.4 firmware i yükle sonra kIREmK programını çalıştır 3 kutucuğuda işaretle start a bas iphone üzerinde yazılar akmaya başlayacak .

4) 1.1.4 firmware i yükle

5) Ziphone 2.6b ile kır..

2. asamada takıldım 7.7 yı kaldırıyorum dedıgın gıbı resetlıyorum 7.6.2.9 yukluyorum tanımıyor iphonu resetlıyorum yıne tanımıyor
su alete bır el atarmısın
tesekkurler omerdastan@hotmail.com yada csm den cagrı at bensenı arıyım
mersi

BEYLIKDUZU
es83tr