|
ototube -> Cevap: Þaka gibi kaza (12 Temmuz 2008; 17:04:16)
|
Kaza sonrasý 1.61 promil alkollü çýkan sürücü kendi dýþýnda herkesi suçladý. Geçtiðimiz Cuma günü Saat 21.30’da Ýlçemiz Çýnaraltý'nda meydana gelen trafik kazasý biz aracýmýzla seyir halindeyken gözlerimizin önünde cereyan etti. Kaza anýný saniye saniye yaþayan muhabirimiz kaza görüntüsünü cep telefonuyla görüntüledi. Eðirdir Otel önünden çok süratli gelen 42 H 4162 plakalý araç sürücüsü Veysel Çelik Çýnaraltý kavþaðýndan sinyalini vererek dönmek için bekleyen 32 HS 818 plakalý Abdullah GÖK yönetimindeki araca virajý alamayarak büyük bir hýzla çarptý. Çarpma neticesinde 42 H 4162 plakalý araçta bulunan alkollü araç sürücüsü Veysel Çelik dönüþ için bekleyen Abdullah Gök ve yanýndaki aðabeyine kendi suçunu yükleyerek olay çýkarttý. Olay yerine intikal eden trafik ve polis ekipleri olay mahallini incelerken “Siz benim kim olduðumu biliyormusunuz, amcam Baþbakan'ýn Danýþmaný” diyen alkollü sürücü Veysel Çelik benim aracýmý buraya kim getirdi, bu araç böyle çarpmaz, siz bana çarptýnýz diyerek çevreden toplanan vatandaþlara gülmesine sebebiyet verdi. Trafik canavarý kol geziyor, siz ne kadar dikkatli sürücü olursanýz olun bu dikkat trafikte seyir halinde bulunan diðer sürücülerce yaþanmazsa ortaya bu gibi traji komik vakalar çýkýyor. Asayiþ ve trafik ekipleri olay yerinde inceleme yapýp kayýt tuttuktan sonra hastanede alkol muayenesi yapýlan sürücü 1.61 promil alkollü çýktý. Kazada can kaybýnýn ve yaralanmasýnýn olmamasý sevindirici. [image]http://heryerdenhaber.com/images/Image/c21/c2162d90b1905343bbd817ba3d0cec60.jpg[/image] ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hýzýný alamayan sürücü [simage]http://img182.imageshack.us/img182/8985/01pravazz9.jpg[/simage] [simage]http://img241.imageshack.us/img241/152/02pravady0.jpg[/simage] [simage]http://img295.imageshack.us/img295/4230/03pravaww5.jpg[/simage] [simage]http://img182.imageshack.us/img182/4970/tnyc5.jpg[/simage] -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- konu bir baþka siteden alýntýdýr Arkadaþlar olay 6-7 ay önce felan oluyor (iskenderun e-5 karayolu)biraz uzun ama kesinlikle okuduðunuza deðecek bir olay[8D] motorsikletle (mobyylette)çarþýya ineyim dedim bizim mahalle ile þehir arasý 15 dk felan sürüyor.sabah çok erken saatlerde tabi,tam e-5 karayoluna çýkacaðým sýrada motowsiklet bozuldu ..noldu lan dedim kendi kendime biraz uðraþtým felan baktým olmuyor lastikler tam kilitllendi anasýný satayým yerinden kýpýrtdamaz oldu.. alet[&o].. Neyse uðraþýyorum elim felan berbat oldu iþe de gidemedim geç kaldým diye düþünüyordum ki bir de baktým bizim ali abi geliyor mahalleden o da çarþýya iniyormuþ yanýmda durdu arabasý modifiyeli murat 124 ve kendisi genelde iyi birisidir ...napýyon yav kolay gele dedi bende motor bozuldu abi geç kaldým kýzacaklar þimdi felan filan dedim.. o da lan mustafa hallederiz olum merak etme dedi bende nasýl yapacaz dedim biraz düþündük felan o da ya bir halat bulalým baðlayalým senin motoru yavaþ yavaþ gideriz dedi ..bana da mantýklý geldi hem de maceralý olacaðý için zevkli olacaðýný düþündüm[:D] biraz ilerdeki bir fabrikadan bir halat aldýk yalvar yakar ... Onun arabasýnýn arka tamponuna benim motorun çatýsýndan baðladýk ve arada 20 -25 metre felan vardý boþluk felan neyse hareket ettik e-5 karayoluna çýkaana kadar herþey çok güzeldi o ne lan uçuyorum herhalde dedim[&:]türkü söyleyerek gidiyorduk ne güzel ve içimden yaw ali abi seni Allah gönderdi ne iyi insanlar var iyi ki de motsiklet bozulmuþ felan diye geçirirken... E-5 karayoluna çýktýk biraz sonra bu basmaya baþladý e -5 karayolunda bende baðlýyým arkasýnda tabi yaaww bu salak þaka herhalde felan dedim ...týk yok adam baktým m bastýkça basýyor halat iyice gerildi kafamda þapka vardý uçtu gitti, saçlarým iyice arkaya yattý, kafa derim yüzülüyor sanki hýzdan ,motorun üzerine iyice yapýþtým yattým adeta kolarýmla vargücümle direksiyona sarýldým ama titriyordum her tarfým titiriyor o rüzgar sesi kaç gece rüyalarýma girdi[8D]. .bildiðim bütün dualarý okumaya baþladým.annem kardeþlerim aklýma geliyor ..rüzgardan gözlerimden yaþlar fýrlýyor [X(]Ýmdaaaaattt imdaaattttttt diye baðýrýyorum ama baktým benden baþka kimse duymuyor [8D]aðzýmý açamýyordum rüzgar giriyor mideme kadar 120 yle gidiyor adam yaav birde meret arabasý bir baðýrýyor bir baðýrýyor ki benim sesim mümkün deðil duyulmaz ..kafamý yana çevirerek lan Aliiiiiiii, Aliiiiiiiiiiiii Aliiiiiiiiiiii.... Lan Aliiiiiiiiiii diye bas bas baðýrýyorum arkadan týk yok bastýkça basýyor...[8D] Bir ara kenara yanaþsa kendimi bir yere atim diye düþündüm ama her yer beton,arkadan kolunu da dayamýþ cama görüyorum..Neyse bu bir kamyon solladý yolda...o geçti gitti tabi ...ulan bir baktým ben kamyonun altýna doðru gidiyorum ,kamyonun arkasý gitttikçe büyüdü,o lastik sesleri hiç aklýmdan çýkmýyor[X(]. Þimdi iþte tam bku yedik dedim ve direksiyonu çevirim dedim ama halatla baðlý direksiyon dönermi hiç.Neyse kamyonun kasasýnýn yanýndan 120 yle kafam sýyýrdý geçti baktým hala yaþýyorum[8D] Artýk bir cesaret geldi korkmamaya baþladým[sm=s17.gif] Arkadan Aliiiiiiiiiiiiiiiiii ,Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiii aliiiiiii diye bildiðim bütün küfürleri ederk baðýrýyarum sesim kýsýldý artýk baðýramaz oldum...Bu hýzla giderken bir yerde yavaþladý.Halatýn boþluðu kýsaldý tam kendisini sollayacaktým tam bunun yanýna geldim iyice cama doðru yanaþayým dedim güç bela sað elimi býrakýp cama bir tane yapýþtýrayým dedim tekrar bastýý beni solladý[8D] Yanýmýzdan geçenler manyakmýdýr delimidir bunlar der gibi þaþkýn þaþkýn bakýp geçiyorlar bir ara yanýmda bir servis minibüsü yavaþladý ve baya yanaþtý bana bi kaç iþaret ettim yaa þu manyaða söyleyin dursuuuuuuuuuuuuun der gibilerinden onlar da anlamadý bastý gittiler[&o].Onlara da verdim veriþtirdim[sm=s17.gif]... Öðrenciler felan vardý alkýþlýyorlar beni yavv gözlerimden yaþlar fýþkýrýyor korkudan bunlarda gösteri felan yapýyor sanýyor... Neyse trafiðin yoðun olduðu þehir içine doðru girdik arabalar çoðaldý yola bakamaz oldum korkudan artýk 100 km hýzla arabalarýn tamponlarýný felan hýssediyorum çarpacak gibi oluyorlar birkaç iðne deliði gibi yerlerden geçtim[8D] bu sefer olmadý iþte bu sefer tam öldüm diyorum[sm=s17.gif] ama olmuyor lan ali lan ali ölmezsem aðzýný burnuýnu kýracaðým kafana sýkacaðým diye geçirdim içimden[8D]... Motosikletle neyse ilerde baktým kýrmýzý yandý sevindim bende þimdi kurtuldum diye amaaaa tabi o otomobil fren saðlam ben de asýldým iki elimle frenllere ama duracak gibi deðil alet baktým olmuyor ayaklarýmý da ayný anda yere koydum cayýr cayýr yandý ayaklarýmýn altý sürtünmeden dolayý ayakkabýnýn lastiði eridi kýrmýzýda duran arabalarýn arasýndan can havliyle direksiyonu sýmsýký tutarak ayaklarým yerde yamuk yumuk hýzla geçtim[;)].Bu arada biriki arabaya sürtündüm geçtim bunu da solladým biraz sonra bütün arabalarýn önünde halatýn boþluðu bitti ve motor zýnk diye asvalta yapýþtý ben havalarda bir takla attým herhalde ...burasýný hatýrlamýyorum[:D] havaya uçtum yere hýzla çarptým tabi kafa göz asvaltta sürünüyor kolum felan her yerim çizildi motorsiklet çatýdan yamuldu[:D]...herkes baþýma toplandý hastaneye felan götürdüler beni biraz orda pansuman felan kafam sarýlý o anda tabi 1 saat felan titredim kendime geldikten sonra Ali de geldi yanýma yatýyorum kafam sarýlý yaav mustafa gardaþ çok uykuluydum yemin ederim sabah sabah unuttum seni baðladýðýmýzý [sm=s20.gif]ben konuþamýyom çenemde sarýlý tabi elimle iþaret ettim, burdan çýkarsam sana gösteririm diye adam unutmuþ ya ama suç bende bende tabi evden çýktýðýnda nereye gittiðini bile unutan adama canýmý emanet ettim...[:'(]
|
|
|
|