Usb girişli , kanal geçişleri hızlı ve rahatça şifre çözebilen bir uyduya ihtiyacımız var hangilerini önerebilirsiniz 150 civarına böyle uydular mevcut ama kaliteli olması daha önemli tabii. çıkış birimleride lcdye uygun olursa çok iyi olur.
bir başka sormak istediğimse usb girişinden kayıt yapan uydular hangi fomratta kayıt yapıyor ve sıkıştırma boyutları nasıl oluyor ? ve kaç gb'a kadar görüyor ve film (divx vs.. ) oynatıyormu.
baktıklarım arasında GoldMaster 76500 fta USB NEXT YE 2000 FTA USB var ama sizler daha iyi bilirsiniz hiç bir bilgim yok uydu konusunda. şimdiden teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamturke -- 12 Temmuz 2008; 9:54:24 >
Belirttiğiniz fiyata uygun klon dreambox S500 ler var.Pişman olmazsınız..
dreambox senin bir numaran zaten
Evet öyle.Kullanıyormusun bilmiyorum ama 1 numara olmaması için hiç bi engel hatta rakip yok da o yüzden .Yoksa takım tutar gibi bir fanatikliğim olmaz normalde..
Evet öyle.Kullanıyormusun bilmiyorum ama 1 numara olmaması için hiç bi engel hatta rakip yok da o yüzden .Yoksa takım tutar gibi bir fanatikliğim olmaz normalde..
evde next le goldmaster var ama sen bukadar çok bahsedince almayı yavaş yavaş düşünmeye başladım
evde next le goldmaster var ama sen bukadar çok bahsedince almayı yavaş yavaş düşünmeye başladım
Bende goldmaster da var ve de gayet memnunum ama dreamboxın kategorisi çok ayrı.Bir de ben daha yeni sayılırım ve de hergün + bişeyler öğreniyorum.sana tavsiyem biraz bilgisayar bilgin varsa mutlaka almalısın..
20 Temmuz 2008; 0:16:44
Arkadaslar bende receiver almak istiyorum simdi ayri topic acacaktim aynisindan olmasin diye buraya yaziyorum.Bana ucuz birsey ve kanallari cozebilen gerekiyor.Agirlik Turk kanallari kartli olsada olmasa da olur.Nextstar onerirmisiniz?
Arkadaslar bende receiver almak istiyorum simdi ayri topic acacaktim aynisindan olmasin diye buraya yaziyorum.Bana ucuz birsey ve kanallari cozebilen gerekiyor.Agirlik Turk kanallari kartli olsada olmasa da olur.Nextstar onerirmisiniz?
LORD_DIABLO
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
20 Temmuz 2008; 0:51:39
Nextstar YE-5500 XCI peki bu modeli nasil alinir mi? edit:kusura bakmayin nette aradim pek saglam bilgiye ulasamadim teknik ozelliklerinden baska anlamadigim icin.Cozer mi yani boyle sorayim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORD_DIABLO -- 20 Temmuz 2008; 0:51:19 >
uydudan güncelleme desteği yok.eğer elle şifre girip ya da internetten güncelleme yaparsanız bazı şifreli kanalları çözebilirsiniz.yalnız ben olsam artık uydudan güncelleme desteği olmayan bir cihaz almam.